Номинации за най-голяма муня (тема 12)

• 64 964
  • 631
  •   3
Отговори
# 30
Прибирам се онзи ден от работа, в колата започвам да си търся ключа за вкъщи, че само мене ме няма в чантата. Попринцип имам 3 малки джобчета в чантата и го пускам в някой от тях. Прерових ги, прерових и в другите джобове, няма и няма. Обадих се на ММ да слезе да ми отвори. Започнах вкъщи да го търся - няма и няма. Щях да излизам да разхождам кучето, обличам си едното елече - в джоба ключа, предната вечер го бях обличала и съм го сложила там.
На другата сутрин слезнах преди детето да подгрея колата и съответно ѝ оставих ключа си да заключи. Прибирам се след работа, хайде пак нямам ключ, останал в детето.
Днес ходих на работа и тръгвам да се прибирам ключа ми за вкъщи е в ръката. Имах 2 горнища, реших едното да оставя на работа, другото да си го прибера. Обличам го, стигам до вкъщи...търся ключа - няма. Хайде пак претърсване на чантата, на джобовете, по седалките на колата....звъня на колежката, ми там останал. Като съм си обличала горнището и съм го оставила и до там.
Ще го губя ли този ключ, на врата ли да си го вържа вече...

# 31
Събота около обяд. Пазарувам в един магазин, вадя портмонето, за да платя с карта - картата я няма. А от понеделник до четвъртък бях в болница и имах подозрения, че едната от жените в стаята е склонна да краде като ѝ се отвори възможност. Та, няма я картата и аз изстинах. Обадих се веднага в банката, блокирах я, поръчах нова, по едно време отварям отново раницата - банковата карта е точно под портмонето. Нейсе, взех си нова карта.
Днес. Тръгвам да обядвам, отварям портмонето, за да взема картата с ел. ваучери за храна и ТАЗИ КАРТА СЪЩО Я НЯМА. Блокирах я временно от приложението и довечера като се прибера вкъщи, ще видя дали не е паднала някъде от задния джоб на дънките.
Преди няколко години така обявих личната карта за загубена и поръчах нова само за да намеря старата след няколко дни вкъщи.

# 32
Всяка къща си имаме кофи за боклук. Отварям този за рециклиране да пусна една бутилка и пускам капака. Пускам капака преди да си махна ръката. Joy Добре е, че не беше от голяма височина. Имам само малко синьо. Никаква идея, защо не изчаках да си махна ръката. Явно връзката между двете ми полукълба се губи. GrinningGrinning

# 33
Ох, сестри, преди минути отворих миялната насред цикъла - ами забравих, че я пуснах и реших да сложа още една чиния. Още ми хлопа сърчицето, така се стреснах от изригналата в този момент гореща вода току пред лицето ми (щото, отваряйки, се и наведох с чиния в ръката). Втори път ми е, да му се не види...
Утеших се с половин кутия домашни ореховки - едната тава я препекох малко, та под предлог да ги прочистя Simple Smile

# 34
Ох, сестри, преди минути отворих миялната насред цикъла - ами забравих, че я пуснах и реших да сложа още една чиния. Още ми хлопа сърчицето, така се стреснах от изригналата в този момент гореща вода току пред лицето ми (щото, отваряйки, се и наведох с чиния в ръката). Втори път ми е, да му се не види...
Утеших се с половин кутия домашни ореховки - едната тава я препекох малко, та под предлог да ги прочистя Simple Smile
Аз съм го правила няколко пъти. Но все на работа. Отварям да си сложа чашата или чинията. Бам, парна баня. Някой колега вече натиснал преди мен, но кой да види/чуе.

# 35
Е, ти поне имаш колега, който е натиснал бутона, ами аз със кого да се оправдавам, ммм?! Хем сигурно не е имало и половин час, откакто съм я пуснала.

# 36
  • Варна
Ми, със Сатурн, ся бил в Риби, та затуй  Фнимавайте и не се Фнервяйте! Tyй последното приФанах от Шкодров/ от Хелс Китчън.

# 37
Аз съм от тези, дето се режат. Не знам какво ми става, сигурно за последната година нямам толкова рани, колкото се събраха в последните седмици. Тази седмица с нож за хляб, ей такъв. Боли почти колкото рендосани пръсти.

# 38
Тези ножове са отвратителни наистина, ако се порежеш с тях, все едно с трион си се резнал. Те са си и вид триони, де.
Само веднъж съм се рязала с такъв нож, не ми се повтаря...
Муня днес е влязла в кухнята и до пожар щеше да стигне - да вземе да се залепи на дъното на тавата корковата подложка (пека няколко поредни тави бисквити). Чух при затварянето на вратата на фурната, че нещо тупна, обаче видях, че тавата си е на мястото, решетката отдолу също (на нея се канех минути по-късно да сложа втора тава с бисквити) и не обърнах внимание. След 3-4 минути замириса ужасно, отварям фурната - пуши, та се не трае...
И на решетката се мъдри злополучната ми коркова подложка. Разгеле, извадих я навреме и си продължих с бисквитите. Имам да пека още една тава, начевам да броя подложките  Simple Smile

# 39
  • Варна
Уф, Кубратова, нИ четеш, нИ съвети спазваш, начи.Спри сА малко, изчакай дЪ сЪ  подредят планетите и звездите, бе  жИна! Ич нИ слушаш вътрешната си богиня, шЪ знайш. Айди, спокойна нощ !

# 40
Уф, Кубратова, нИ четеш, нИ съвети спазваш, начи.Спри сА малко, изчакай дЪ сЪ  подредят планетите и звездите, бе  жИна! Ич нИ слушаш вътрешната си богиня, шЪ знайш. Айди, спокойна нощ !
Ааа, Пеева, не си съвсем права! Чета, ама вярно не спазвам съветите Simple Smile 
Вътрешната ми богиня днес каза да направя блат за дълбаната торта на Мики (готов е, ама утре ще го дълбая и пълня) и бисквити. Много слушкам аз Stuck Out Tongue Winking Eye
Обаче пък има резон в това, което казваш - толкова бавни бисквити не помня да съм правила. Готови са вече - слепени, нашоколадени и чакат да се охладят и стегнат напълно.

# 41
Кубратова, вчера си купих бонбони Ромашка и си мислех за тебе. Добре, че не мога да ги консумирам в такива количества, много са ми сладки.

# 42
Сладки са си, обаче пак зависи кой модел си купила и чие производство - има известни разлики. Аз скоро не съм купувала, ама сега като те прочетох...Simple Smile

# 43
  • European Union
Кубратова, хич не си права значи. Сега се зачудих каква е тази дълбана торта. Сподели, моля!

# 44
Кубратова, хич не си права значи. Сега се зачудих каква е тази дълбана торта. Сподели, моля!
Заповядай:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт