Номинации за най-голяма муня (тема 12)

• 77 310
  • 789
  •   1
Отговори
# 690
Епично е това с врабчето, не мога да спра да се смея с глас 😁

# 691
  • София
Аз мисля, че историята с врабчето почти няма конкуренция за първото място 🏆

# 692
  • София
И други има, веднъж някой беше направил подборна тема и се просветих за врабчето, както и неща отпреди да съм в този сайт.
Прастара тема Сексуални гафове, цялата е много яка, някои вече класически попадения като https://bg-mam.ma/p/624078/20458412 и https://bg-mam.ma/p/624078/20333565

Последна редакция: пт, 25 юли 2025, 13:09 от Cuckoo

# 693
Е може ли тия линкове, поне до края на работния ден изчаквайте, пък нищо че е петък Joy Не е колегиално да цвилиш със сълзи на очите, пък да отказваш да кажеш каква е смешката като те питат, не че нещо Grinning
Бях я забравила тая тема, определено ще се поправя... ама през уикенда.
Подобна случка с мома ошамарила младеж в кревата съвсем мъжката, без да й личи че си пада по това иначе, имах около мен. На мен ми беше забавно че само разказ чух, на въпросния герой - не чак толкова Joy

Последна редакция: пт, 25 юли 2025, 15:11 от natka

# 694
Я какви готини мунщини е имало, а аз какво? Таратор в микровълнова... Wink

# 695
Днес се разписах с поредното мунско изпълнение. Стоя си на работа и работя на компютъра. По едно време телефона ми започва да пищи, на двете ми колежки в стаята и техните телефони пищят. Поглеждам телефона си и прочитам BG-ARLET и първата ми мисъл е "земетресение". Хуквам като углава към вратата на стаята, отварям я и си давам сметка, че не е добра идея да излизам от стаята. Връщам се до бюрото, поглеждам колежките - едната продължава да си говори по телефона, другата ме гледа странно. Дърпам стола и както съм с бяла рокля и токчета с голям зор се навирам под бюрото. Стоя си под бюрото и забелязвам, че колежките ми въобще не реагират, даже си мисля "Тези шматки защо не се крият?". Излизам предпазливо от бюрото и поглеждам телефона си и прочитам, че съобщението е за предупреждение за високи температури. Оправих си роклята, седнах си на бюрото и се правя, че нищо не е станало, колежките и те мълчат дипломатично, даже не се засмяха. Та хора, един съвет от мен - четете си съобщенията, за да не се излагате.

# 696
  • София
Оххх, седя в хола и се хиля като умопобъркана. Само си представих как в офиса си седим спокойно с колежките и изведнъж едната става и хуква скорострелно към вратата. После се обръща и с бялата рокля и токчетата се навира под бюрото.
Все пак е петък, а и е мега-голяма жега...

# 697
  • някъде другаде
Светулчице,  винаги успяваш да ме разсмееш , но посещението ти при ветеринаря ми е любимо.

# 698
Врабчето беше култово, едва ли някой може да го забрави него Joy
Тая снимка със завързаната чанта освен че ми е жал, сега ме вкара в размисъл как е постигнато това Grinning
Затова, без Лабубу на чантата.
ПП: Не бях чела темата за врабчето, ама ми стана малко жал някак...

# 699
Тия дни съм под напрежение, трябва да свърша много неща наведнъж. Взимам детето, имам списък за пазаруване, много бързам. Решавам, че е по-разумно мъжа ми да шофира, в колата съм, говоря по телефона, отгварям на съобщения и какво ли още не...минахме сигурно километър, докато мъжа ми се усети, че някой е без колан, гледам като втрещена и не вдявам,  че съм аз. Даже и спорих, че колана съм го сложила и подръпвам да покажа. Оказа се, че е дръжката на чантата ми. Той беше втрещеният.

# 700
  • София
Не е нещо особено, но за това пък е многократно повтарящо се.
Има тема "Смешни чуждици" всеки, ама всеки път я чета като смешни чужденци, притеснителното е, че в първата секунда ми минава въпросът, абе какви са тези чужденци.

# 701
Вчера сутринта едната колежка закъснява за работа. Пристига рошава и негримирана, с измачкана рокля и обяснява как мъжът й се прибрал от разходка с кучето, събудил я и я питал няма ли да ходи на работа. Отнело му още 5 минути да я убеди, че не е събота.
Следобед в най-мръсната жега другата става, хваща си чантата, пожелава приятен уикенд и си тръгва. Ние решаваме, че има някаква работа, предупредила е шефката- нормална ситуация.
След 10 минути се връща, хилейки се истерично - пет минути до паркинга, запалила колата и там видяла, че е само 16 часа.

# 702
Жегата ни е напекла, Евче Wink

# 703
  • София
Една посестрима си беше тръгнала 1 час по-рано от работа и го видяла на път за вкъщи в маршрутката. Молела се на всички богове да не се обади шефът ѝ, че се чуди как ще му каже "Ами...такова...шефе... тръгнах си по-рано от работа, ама без да искам..."

# 704
  • Бургас
В бързината не различих черна рунтава котка!
Помислих че е чехъл, от онези с големите пухове отгоре и яко я стиснах, за да я вдигна Simple Smile
Тя се стресна и измяука силно! Стресна и мен!
Чехъла се оказа жив Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт