Европа по времето на Тръмп

• 46 596
  • 977
  •   1
Отговори
# 60
И като му съсипят образа какво? Пак ще трябва да изтърпите до 29 - та година, той и без това не може да се кандидатира за трети мандат.
А импийчмънт? За другия вариант няма да пиша изрично, но всички го знаем и него. А и майката природа може да се погрижи, де да знам.

# 61
  • София
И като му съсипят образа какво? Пак ще трябва да изтърпите до 29 - та година, той и без това не може да се кандидатира за трети мандат.
Мисля, че на втората година от изборите има възможност самите републиканци да го разкарат.

# 62
Не е вариант, Ванс е още по-зле. Единствено може осакатените демократични институции да се опитат да противодействат, колкото могат, но властовите лостове в ръцете му са почти неограничени. Цяло чудо е, че това е първият опит за авторитаризъм в историята на САЩ, такива опции дава президентската власт.

ЕС няма друг избор, освен да порасне и да се приспособи в един вече много враждебен свят, ако иска да оцелее - заедно или държавите в него поотделно. Другият път е потапяне на континента в кървава баня или колониална зависимост.

# 63
Ъх, журналистите, и медиите като цяло ОБИЧАТ Тръмп. Той не е скучен. Всеки ден ще каже или направи нещо откачено, което хората ще искат да видят, прочетат или чуят. Другите президенти, поне от модерната ера, не са въобще толкова интересни.

# 64
Много е интересен, особено като им спира финансирането и им забранява да му задават въпроси, като им набива канчето, че отговорите на президента били привилегия.

# 65
Излъчват ли го? Излъчват го всеки ден. Костадинов канят ли го навсякъде въпреки отношението му към журналистите? Канят го навсякъде.

# 66
  • София
И ЕС е предложил сделка на Украйна за минералите – https://offnews.bg/sviat/kontra-na-tramp-i-es-poiska-sdelka-za-u … erali-839732.html

# 67
Резнали са срещата на Марко Рубио с Кая Калас. Милата. А тя много искаше да ходи да им се накара.

# 68
  • София
Тръмп доста се прецака. Сега Европа ще купува масово оръжие, но ще затвори вратата на САЩ за сделки. Или сериозно ще я ограничи. Т.е. Тръмп с тази си анти ЕС политика просто каза сбогом на няколко стотин милиарда, а защо не и трилиони напред в годините..

# 69
Това е сатира нали?

# 70
Какво е сатира, че е напълно възможно държави като Канада и Мексико да имат достатъчно влияние, за да не оставят Тръмп да прави каквото си иска? А ако те могат - защо не Европа? Все пак ако бъдещето на Америка е наистина да стане част от авторитарния свят, има достатъчно друг свят, който няма да я последва.

# 71
  • София
Когато германците говорят действат и изпълняват. Със сигурност Мерц като казва, че ще извади Европа от влиянието на САЩ, то няма да купува оръжие от тях.

# 72
Много ми е чудно,  голяма част  златният резерв на Германия още  ли се намира в САЩ? Или са си го взели. Grinning Знам че бяха повече от 40% . Някой има ли информация?

# 73
Aз отдавна съм казала, че за тези хора имам няколко обяснения
- Имат руски произход и застават зад своята кръв без значение кой крив и кой прав.
- Потомци са на червена номенклатура и пак са закърмени с любов към майката кърмилница, която ги е хранила тогава, може да ги храни и днес.
- Симпатизират на Копейкин и са надъхани от пропагандата му, затова повтарят опорките на партията.

# 74
Не знам, аз не познавам нито една копейка. Никой от близките и приятелите ми не им симпатизира. И въпреки това, ако има избори може да станат втори, следвани от шиши. Или шиши втори, те трети.
Няма как да си затворим очите, че толкова хора имат, различно виждане. Нито може да се пренебрегне, че в Германия AFD са втори.
Явно никой не знае за златният резерв на Германия. Това е много важно и не знам как Германия могат да се откъснат, ако още са зависими.
Както е казал Радой Ралин:
„Ако коня ти е слаб, не прескачай с него трап.“

Общи условия

Активация на акаунт