Донорски яйцеклетки - група на мами, които са заченали и родили с ДЯ - 2

• 27 019
  • 369
  •   1
Отговори
# 45
Да допълня че даже след пункцията звънят, защото не винаги е успешна. Предпочитат ЗЕТ че било по-малко рисково.

# 46
Идвам да помрънкам 😩И вторият ни трансфер се оказа неуспешен .Първоначално бяхме закупили пакет от 8 замразени ДЯ, от които 5 се оплодиха и образуваха 3 бластоцита. Направихме първи СЕТ на  2 бластоцита на 5 ден , но опита приключи с биохимична . Вторият ни трансфер беше ЗЕТ с третия ни по-бавничък замразен на 6 ден. Днес получихме резултата - негативен без да е имало имплантация.
Отново сме в чуденка какво да правим и къде…нямаме повече ембриони.

Последна редакция: чт, 20 мар 2025, 06:56 от •MERA•

# 47
  • София
На бластоцистите правен ли е NGS?

# 48
На бластоцистите правен ли е NGS?
Не, доколкото знаем нищо не им е правено.

# 49
  • София
Изберете си инвитро клиника, която предлага това генетично тестване на 5-дневните ембриони, поне ще ви връщат читавите ембриони, а не оценени по картинка.  Правен ли е преглед от уролог/андролог на половинката ви?

# 50
Това е прекрасно като предложение, но уви в Бг автоматично отпада.
Вариант е навън, разбира се

Изберете си инвитро клиника, която предлага това генетично тестване на 5-дневните ембриони, поне ще ви връщат читавите ембриони, а не оценени по картинка.  Правен ли е преглед от уролог/андролог на половинката ви?

# 51

Много се втрещих

# 52
В последните няколко месеца и аз чувам за тази практика в една от софийските клиники,
Никак не се изненадвам, но понеже е слух не искам да злословя

# 53
В темата толкова хора са писали.  И други дали там без да са родили
Много тъжно Sad
За внос ги предлагали

# 54
  • София
Този скрийншот откъде е? Така  свободно пейстнат тук нищо не доказва.

# 55
Всеки може да твърди всичко в мрежата. Въпросът е да го докаже.

# 56
От група във фейсбук.
Ами показва всичко . Те няколко момичета Sad на по 19 и 20 Sad тъжно. Писаха пациенти и то излезе че само аз не съм го знаела Sad
Всеки може да твърди всичко в мрежата. Въпросът е да го докаже.

# 57
Тоест ти приемаш безкритично няколко поста във фейсбук. Ок, разбрах, нямам какво да добавя.

# 58
Ами много хора писаха. Момичето има все пак документ че е била.
Нотариално с подпис и печат .
Защо да лъже
Тоест ти приемаш безкритично няколко поста във фейсбук. Ок, разбрах, нямам какво да добавя.

# 59
Това официално няма как да стане според мен, защото всички донори се проверяват. Освен това е наказуемо, защото нарушава закона. Ако изобщо се прави е тайно.

Общи условия

Активация на акаунт