Донорски яйцеклетки - група на мами, които са заченали и родили с ДЯ - 2

• 27 025
  • 369
  •   2
Отговори
# 255
И на мен само контролно ми тестват прогестерона преди включването на синтетичния.
С пролутекса нямам проблем, свикнах го, иглата си я избирам аз и винаги купувам най- малката, тя в колкото конец. Само иглата за издърпването на разтвора е голяма.  Но от фракси имам буци, продължавам да го слагам цяла бременност, че и след това- от 2 до 4 седмици след раждането ще продължа

За сега се съсредоточете върху това, което имате, вярвайте и не отписвайте ембрионите, независимо от грейдове и статистики.
Само преговорете с лекаря да буустне малко терапията. Струва си да се опита   

С 2х4 утрогестан аз съм била на 800/ден, но все пак едно е вагинално, друго е инжекционно. Ще попитам лекаря. А вас колко пъти ви мерят прогестерона по време на подготовка и след трансфер? На мен само посредата на подготовката - на практика преди да се включи, мерят базов явно. След това (но освен БХ нямам бременност за второ) не са ми мерили повече.
Пролутекс съм слагала веднъж - много са дебели иглите (уж най малките възможни), корема ми стана на решето. Винаги съм на фракси и аз заради ниско рискови тромбофили. Фраксито е с чудесни игли, слагам го с лекота. Аз дотук съм с 3 неуспешни трансфера, ако сложим и останалите Е и не стане, ще бъдат 5. Та, ще видим за следващия път какво ще планира лекарят. Ще споделя тук. Стискам палци за оставащия Е!

# 256
  • Столицата на "Второто българско царство"
Момичета,аз съм с прекъснати тръби,а не премахнати.Имам едно забременяване след това,но бебето беше с С.Даун и го махнахме.Имам 6-7 опита инвитро без имплантацоя.Вече станах на 44г и ще пробваме с ДЯ,но док.предлага пак лапароскопия,но тожи път да ги премахнем,за да не правят възпаление и по голям шанс за ДЯ.Има ли смисъл да правя пак лапароскопия или да рискувам.Нямам сили пак да правя операции,изморена съм психически,вече 7год ходене по мъките...
Здравейте, щом тръбите са прекъснати и не функционират, мое мнение е, че по-добре да бъдат отстранени... при проблем с тръбите много по-голяма вероятност има и за не имплантация... Ние вече сме правили 2 ЦС (това за 8 трансфера), за да сме сигурни и да изключим проблем с тръбите, защото имам само една имплантация...
Успех🙏

# 257
Здравейте мили дами,
след 3 неуспешни стимулации и безброй пункции на естествен цикъл, в крайна сметка се предадох и смятам да продължа с донорски яйцеклетки.
Насочила съм се към Дуня IVF , Кипър. Има ли някой от вас, които да е използвал техните услуги, за да сподели мнение?

# 258
Здравейте мили дами,
след 3 неуспешни стимулации и безброй пункции на естествен цикъл, в крайна сметка се предадох и смятам да продължа с донорски яйцеклетки.
Насочила съм се към Дуня IVF , Кипър. Има ли някой от вас, които да е използвал техните услуги, за да сподели мнение?

Да, аз.
Успешна бременност от първия път, имам прекрасно момченце.

# 259
Здравейте мили дами,

Да, аз.

@Elisa_N нямаш си представа как ме зарадва.
Би ли споделила малко повече информация. Писах им на официалния сайт, те ли се свързват обратно. Имат ли координатор за България, колко време се наложи да изчакаш, със свежи яйцеклетки ли работят. Как точно се подбира донора.  Извинявай за всичките въпроси, но материята е нова за мен и всякаква информмация ми е добре дошла.

Благодаря ти!

# 260
Здравейте мили дами,

Да, аз.

Би ли споделила малко повече информация. Писах им на официалния сайт, те ли се свързват обратно. Имат ли координатор за България, колко време се наложи да изчакаш, със свежи яйцеклетки ли работят. Как точно се подбира донора.  Извинявай за всичките въпроси, но материята е нова за мен и всякаква информмация ми е добре дошла.

Благодаря ти!

Ще ти опиша всичко в лично съобщение.
Желая ти успех!

# 261
Здравейте мили дами,

Да, аз.

Би ли споделила малко повече информация. Писах им на официалния сайт, те ли се свързват обратно. Имат ли координатор за България, колко време се наложи да изчакаш, със свежи яйцеклетки ли работят. Как точно се подбира донора.  Извинявай за всичките въпроси, но материята е нова за мен и всякаква информмация ми е добре дошла.

Благодаря ти!

Желая ти успех!

Аз съм в Дуня с 10 ,след ПИД, ембриона. Има координаторка за България. Казва се Шукран. Мога на лично да ви дам номера ѝ.
Имам 1 неуспех при тях,но мисля че открихме причината. Аз съм различен случай,с имунотерапия и спонтанен аборт през 2024,който причини няколко инфекции в матката.

Генерално ми хареса,че ми направиха пробен трансфер,а не като в Джинолайф,където Мурат Онал ми отказа,въпреки 3те неуспеха след аборта ми. Отказах се от Джинолайф и се преместих в Дуня,избирайки там нова донорка. Ние сме с варикоцеле 2ра степен и 3% морфология по Крюгер.

# 262
Здравейте ,искам да попитам за Дуня ,колко струват пак с ДЯ.Благодаря предварително.

# 263
Здравейте мили дами,

Да, аз.

Би ли споделила малко повече информация. Писах им на официалния сайт, те ли се свързват обратно. Имат ли координатор за България, колко време се наложи да изчакаш, със свежи яйцеклетки ли работят. Как точно се подбира донора.  Извинявай за всичките въпроси, но материята е нова за мен и всякаква информмация ми е добре дошла.

Благодаря ти!

Желая ти успех!

Аз съм в Дуня с 10 ,след ПИД, ембриона. Има координаторка за България. Казва се Шукран. Мога на лично да ви дам номера ѝ.
Имам 1 неуспех при тях,но мисля че открихме причината. Аз съм различен случай,с имунотерапия и спонтанен аборт през 2024,който причини няколко инфекции в матката.

Генерално ми хареса,че ми направиха пробен трансфер,а не като в Джинолайф,където Мурат Онал ми отказа,въпреки 3те неуспеха след аборта ми. Отказах се от Джинолайф и се преместих в Дуня,избирайки там нова донорка. Ние сме с варикоцеле 2ра степен и 3% морфология по Крюгер.

Elektra.13 благодаря за информацията.
Желая ти успех, щом са открили причината със сигурност следващия път ще е твоят.
Аз за Джинолайф, като цяла съм чувала лоши отзиви и затова ги избягвам и се насочих към Дуня.

# 264
Няма проблем.
Аз пих акард до края на бременността по лекарско предписание.

Здравейте, заради ниско рискова тромбофилия пия акард. Вчера след прегледа  и дългия път заспах и забравих да го изпия. Въртя се в леглото вече един час и реших да пиша да попитам дали се е случвало на някой и как е постъпил. През деня ще се обадя да питам в болницата, но до тогава мислите ми няма да се успокоят. Освен това има ли някой, който да го е пил до 12 г.с без проблем. Няколко пъти питах доктора за фракси, но той ми каза да пия акард. Благодаря!

# 265
Здравейте ,искам да попитам за Дуня ,колко струват пак с ДЯ.Благодаря предварително.
8500€ (включен е 1 трансфер). ПИД тестването е отделно. Мисля,че беше около 250€ на ембрион,но да не ви подведа, защото наистина не помня. Хубавото е, че тестват в Igenomix Dubai. Могат да ви кажат и пола ако имате предпочитания.

# 266
Всичко имам правено,НО така прословутия Стаменов ми изгуби времето и 3г без да ми променя протоколите,Без да ми изследва важни хормони и тн...Хиляди,Хиляди левове ни взе,здраве и изгубено време! Сега съм при друг лекар и отново ще се налага да лапароскопия,която ще ми е трета* все още не съм взела решение дали да премахвам тръбите.
Здравейте, mimka800, много съжалявам за опита ви дотук и ви прегръщам. Изключително изтощаващи са тези години от живота. Постоянно процедури, опити, надежди, разочарования, невъзможност да планираш нещо друго в дългосрочен план (кариера, пътувания например). Компетенции с въпроса за тръбите нямам, мога да споделя какво бих направила аз. Бих взела 2ро мнение от независим лекар, който също има опит. Шансът с ДЯ е много по голям. Ако повечето ви опити са били след 40, генетично здравите СЯ остават много малко за съжаление...Също след като сте имали толкова много опити без никаква имплантация обсъдете с лекаря допълнителни изследвания като ЕРА тест, хистероскопия и прочие, за да се отхвърлят проблеми с рецептивността на лигавицата и ендометриума. При всички положения вземете второ мнение преди да предприемате инвазивни оперативни процедури. Стискам палци, шансът с ДЯ на вашата възраст е в пъти по-голям!
Момичета,аз съм с прекъснати тръби,а не премахнати.Имам едно забременяване след това,но бебето беше с С.Даун и го махнахме.Имам 6-7 опита инвитро без имплантацоя.Вече станах на 44г и ще пробваме с ДЯ,но док.предлага пак лапароскопия,но тожи път да ги премахнем,за да не правят възпаление и по голям шанс за ДЯ.Има ли смисъл да правя пак лапароскопия или да рискувам.Нямам сили пак да правя операции,изморена съм психически,вече 7год ходене по мъките...
Здравейте, щом тръбите са прекъснати и не функционират, мое мнение е, че по-добре да бъдат отстранени... при проблем с тръбите много по-голяма вероятност има и за не имплантация... Ние вече сме правили 2 ЦС (това за 8 трансфера), за да сме сигурни и да изключим проблем с тръбите, защото имам само една имплантация...
Успех🙏
Вие имате ли проблем с тръбите,правили ли сте лапароскопия?
А при мен ако направя премахване на тръбите,ще ми е трета лапароскопия..

Последна редакция: пн, 30 юни 2025, 17:26 от mimka800

# 267
Здравейте,

Предстои ми трансфер с ДЯ и по принцип съм с леко завишени NK клетки. При предходния трансфер, завършил с биохимична приемах преднизолон кортико 2х5 мг дневно. Сега, за предстоящия трансфер имунологът промени дозировката на преднизолон кортико на 1х5 мг дневно, което леко ме озадачава. При успешните трансфери с ДЯ приемахте ли кортикостероиди? Ако да, имате ли по принцип завишени NK клетки или сте приемали кортико стероиди само заради ДЯ? Ако предпочитате, може да ми пишете и на ЛС.

# 268
Здравейте,

Предстои ми трансфер с ДЯ и по принцип съм с леко завишени NK клетки. При предходния трансфер, завършил с биохимична приемах преднизолон кортико 2х5 мг дневно. Сега, за предстоящия трансфер имунологът промени дозировката на преднизолон кортико на 1х5 мг дневно, което леко ме озадачава. При успешните трансфери с ДЯ приемахте ли кортикостероиди? Ако да, имате ли по принцип завишени NK клетки или сте приемали кортико стероиди само заради ДЯ? Ако предпочитате, може да ми пишете и на ЛС.

При успешния ми опит нямах кортикостероиди. В клиниката, в която съм в чужбина май дават само по изключение (на една позната, която е с автоимунно заболяване).

# 269
При първия ми неуспешен ЗЕТ нямах назначен Преднизолон. Следваха биопсия и ИМПО и се установиха завишени NK и ми назначиха по схема.2 дни 3х5 мг , след това 2х5мг до теста

Общи условия

Активация на акаунт