Майски бебета 2024г. - Тема 6

• 18 217
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Прешъс, същият!

# 526
И нашият термометър е на Омрон,за подмишницата.Доволна съм.Вигантола и ние го спряхме.

# 527
  • София
Ние сме с този на Микрошайф, електронен за подмишница.

# 528
При морбили реакциите са след няколко дни до седмица чак.

Спряхме го Вигантола, да.
Какви реакции може да очакваме,?

# 529
При морбили реакциите са след няколко дни до седмица чак.

Спряхме го Вигантола, да.
Какви реакции може да очакваме,?

Копирам ти от листовката. Като се замисля и Ани беше топла тези дни, но не стигнах да меря температура.

Скрит текст:

При безконтактните термометри калибрирането е важно, а и меренето е малко по-специфично, трябва точно по инструкциите да се прави. Аз имам и такъв на Quiko, имам и обикновения за под мишница, който са показали, него си го ползвам основно.

# 530
Моя на Омрон мери вярно като няма температура. Държа го, за да меря като спи, ако се наложи. Да не я будя без причина.

# 531
Нашият е на Цептер

# 532
Дайте съвет как да накарам Сашко да опита някакъв плод или зеленчук в сурово състояние? Яде само банан. Ягоди, череши, малини, праскови бяга и стиска уста. Днес му дадох крастевичка, не иска дори да опита

# 533
Пробвайте намачкани и смесени с малко банан. Постепенно може да намалявате количеството на банана.

# 534
Дайте съвет как да накарам Сашко да опита някакъв плод или зеленчук в сурово състояние? Яде само банан. Ягоди, череши, малини, праскови бяга и стиска уста. Днес му дадох крастевичка, не иска дори да опита
Аз ги пасирам, на парчета трудно и много малко хапва.

# 535
  • Варна
Малък ъпдейт. Обрива не е бил от прясното мляко. Като ви четях за комбинираната ваксина, всичко ми се вързва. Седмица  след нея вдигнахме температура, а няколко дни по-късно се появи и обривът. Той съвпадна с млякото с ориз и си помислих, че е алергия. Онзи ден направих пак, за да пробвам и нямаше обрив.

# 536
Да не е вирусна шарка (шеста шарка, розеола)? Тя се характеризира с 3 дни висока температура и като падне температурата избива обрива. Отшумява за 2/3 дни. Не сърби и не причинява дискомфорт.

# 537
Относно ваксината за Морбили и при нас имаше лек обрив еднократно и мина за ден.
При останалите ваксини даже не е вдигала температура. Тук и температура вдигна, но имаше и вирус и беше сложно да преценя от кое точно вдигна.

Иначе за термометър препоръчвам този.
Засичано с живачен, изключително точен и прецизен и подходящ за цялото семейство!

# 538
  • Варна
Така както го описваш може и такова да е било или просто реакция от ваксината. Температура  вдигна  7 дена след ваксината. Имаше два дена, не много висока.  И 2 дена след нея изби обрива, който мина за 2 дена. И понеже съвпадна с млякото с ориз предния ден помислих, че е от него. Прочетох в Интернет за възможните реакции, които се проявиха при нас.
Иначе не вдига температура от ваксините.

# 539
Така както го описваш може и такова да е било или просто реакция от ваксината. Температура  вдигна  7 дена след ваксината. Имаше два дена, не много висока.  И 2 дена след нея изби обрива, който мина за 2 дена. И понеже съвпадна с млякото с ориз предния ден помислих, че е от него. Прочетох в Интернет за възможните реакции, които се проявиха при нас.
Иначе не вдига температура от ваксините.
Значи след два дни да очаквам обрив Simple Smile.
Абсолютно същата история и при нея.

Общи условия

Активация на акаунт