🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #3: понеделник и вторник, 20:00

• 106 522
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 570
Срам ме е ,но от напрягане да разбера какви съвети дава Маги психоложката на момите заспах.🫣
 По едно време се събудих и гледам Данчето се чеше по носа! Казах си : "Край ,от това нос повече няма да става. Сега ще се откъсне!"
👺🤥
 Елвирчето се докосна до неволите на Мастагарков -да види какво му беше в ИнВ.
👹
 Къде е барманчето,къде се покри? Надявах се,че ще си решат косите,ще си плетат плитки и на коктейлчета ще си клюкарстват интрижки по женски...

# 571
Това готвене го имат все едно е висша математика. Никой не ги кара да правят печена Аляска и пуйка с кестени, да не говорим, че вече има всякакви роботи, чопъри, мултикукъри. Виж да гладя и аз мразя, но с уредите за гладене с пара е песен. А за другото - всяка жена иска да не работи и да харчи парите на мъжо си, ама ми е много интересно какво става с тия принцеси, ако вземе че се гътне тоз мъж без време ей така внезапно. Тя от 15-20 години не е работила, деца има, изведнъж всичките приходи се превръщат в дългове. Тя никога не се е занимавала с нищо и дори не знае как да си плати сметките, къде и кога се плащат данъците, как да се оправя с бизнеса. Никой не им гарантира, че мъжо ще ги надживее, ако не друго.

# 572
  • Варна

Тя някои си затварят очите и за много по-лоши неща в името на скъпи парфюми, фенси почивки и лъскави коли.

Хора - различни, едни търпят пиянство, унижение изневери, подигравки че и пердах тук-там за някой лев и хубава кола да кажем.Иначе един омлет или муска не могат да направят, извинете ...Фръц .  Гущерова пък 4 деца роди на онова прасе, за да живее живот с големи възможности . И на финала пак се развежда. Всякакви жени..

# 573
като отворя СО и без да има пари какво ли не търпят жените, емоционалната зависимост е по-лоша за мен.

# 574
Повечето от тези жени, са като момите в Ергена, не от добри семейства. Следващия път трябва до зодиите да се сложи и информация коя е израснала без внимание от баща си, зорлем настройвана и отчуждена от него или изоставена. Въпреки че и сега много им личи.

# 575
  • Варна
като отворя СО и без да има пари какво ли не търпят жените, емоционалната зависимост е по-лоша за мен.

то това е диагноза, зависимост, привързаност, любов  каквото ще да е към насилник и някакъв гаден тип. За пари когато е цялото търпене и затваряне на очи , си има друга дума, направо занаят е то по-скоро , древна професия Simple Smile

# 576
Аз лично съм потресена от процента на участниците в реалити формати, които споделят, че са отгледани само от майките си.

В този аспект Любомира много ми се издигна в очите, че е преодоляла огорчението от детството си и е потърсила баща си.
Виктор още не е готов да прости.

# 577
Направи ли ви впечатление колко тънко бяха минали с т.нар "игра"? Лъковете и мишените сигурно са му на НН останал реквизит от ОСГ. Но пък започват да залагат потенциал за конфликт между двамата на ниво "мъжко его" - който е по-добър, по-точен и тн получава по-фенси срещата. Дано поне тази линия развият, че заспахме.
Татко Марто коя ли ще нахока довечера?

# 578
Направи ли ви впечатление колко тънко бяха минали с т.нар "игра"? Лъковете и мишените сигурно са му на НН останал реквизит от ОСГ. Но пък започват да залагат потенциал за конфликт между двамата на ниво "мъжко его" - който е по-добър, по-точен и тн получава по-фенси срещата. Дано поне тази линия развият, че заспахме.
Татко Марто коя ли ще нахока довечера?
Залагам на Елвира.

# 579
Много хора си затварят очите и търпят поради техни си причини , не съдя хората ,всеки да си прави каквото иска.

# 580

Дано да не е тя, че ще е адски предвидимо и поредна скука. Поне влизат сестрите, макар че не трябваше да им казват предварително, а да им ги доведат направо на коктейла за по-голям шок.

# 581
Ами и аз залагам на Елвира, но ако беше така може би нямаше да ни покажат толкова много от разговорът им снощи. От друга страна пък никоя друга не се е 'провинила' засега... А и в анонса пишеше, че и Виктор се е почувствал обиден, затова се надявам да е друго нещо.

# 582
  • Варна
Както е дадена извадката от контекста " за мен ти повече в тази къща нямаш !" , все едно са в неговата къща...Самонадеян е , и малко повече си позволява , ми се струва тоз ерген втора употреба .Все
 пак на са му нагости девойките у тях . Ще видим де, може изобщо да е съвсем различна ситуацията ...

# 583
Аз лично съм потресена от процента на участниците в реалити формати, които споделят, че са отгледани само от майките си.

В този аспект Любомира много ми се издигна в очите, че е преодоляла огорчението от детството си и е потърсила баща си.
Виктор още не е готов да прости.
Да. И на мен ми прави впечатление. Вижда се колко зле им се е отразило.
Любомира е случила на добро гадже в този смисъл. Защото тя сподели, че той я е накарал да се замисли.
А и има значение, че тя явно е получавала внимание от баща си преди развода. Прозвуча сякаш след това другият родител я е понастроил. Което е често срещано, дори да е неусетно, когато жената приеме ролята на жертва. Разбира се, може и просто да е било моментно глупаво решение на подрастващ.

# 584
  • Обран бостан ;)
Това готвене го имат все едно е висша математика. Никой не ги кара да правят печена Аляска и пуйка с кестени, да не говорим, че вече има всякакви роботи, чопъри, мултикукъри. Виж да гладя и аз мразя, но с уредите за гладене с пара е песен. А за другото - всяка жена иска да не работи и да харчи парите на мъжо си, ама ми е много интересно какво става с тия принцеси, ако вземе че се гътне тоз мъж без време ей така внезапно. Тя от 15-20 години не е работила, деца има, изведнъж всичките приходи се превръщат в дългове. Тя никога не се е занимавала с нищо и дори не знае как да си плати сметките, къде и кога се плащат данъците, как да се оправя с бизнеса. Никой не им гарантира, че мъжо ще ги надживее, ако не друго.

За да стигнеш до това съждение, трябва да умееш да мислиш поне 10 години напред. Повечето хора не мислят и за 1 ден напред, какво остава за година или повече.

Да не говорим, че повечето смятат, че "на тях няма да им се случи".

Общи условия

Активация на акаунт