🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #3: понеделник и вторник, 20:00

• 106 388
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 1 425
С този формат втори наш продуцент удря на камък. Не е тяхното нещо, а това, което правят не е нещото и на голяма част от зрителите. Или да се приключва след този вече заснет сезон, или да се даде на друг продуцент възможност. Тушев и Николов не стават за това. Едно си знаят, едно си правят.

# 1 426
Мартин е много близък с дъщерите си.Те редовно остават при него.Той ходи да пътува само заради тях.Миналата година бяха в Дубай и Гърция

# 1 427
Доколкото виждам от ТР, задълженията на Даниела са много стари, по изпълнителни дела от 2018-та и 2019-та година. Това означава, че в този период тя не е работила и ден на трудов договор, няма никакъв осигурителен доход и имущество на нейно име. Интересно с какви сметки и карти оперира -тъй де, явно , че са чужди Simple Smile)
Няма да е зле да ги обсъди тези неща с Марто още докато е пресен и налапал въдицата Simple Smile  Явно е затънала много и да се излага така , е просто отчаяна. Или изпечена мошеничка. Много интересна история се задава там за в бъдеще, особено като я проучат мама и тати:) а и Марто, той е с юридическо образование, веднага ще му светне лампичката.
Да имаш личен непогасен дълг към ЧСИ за над 100 Хил лева в продължение на години, хич не е шега работа.

С преди няколко месеца бях попаднала на нейно видео/стори (не помня), където обясняваше, че си купила апартамент в София. За сметки и аз не знам, но не е трудно да оперира, дори да няма пари в нейна лична сметка. Обачееее този апартамент на чие име ще е? Joy Сигурно на майка/сестра й.

# 1 428
Не мисля, че на Виктор са се лепяли жени като мухи на мед заради едните му мускули. Той е много смотан.
Ама пък не е изключено някои смотани да са го харесвали, знае ли се. Или по-шавливичките.

Ще се изненадате колко много млади момичета не ги интересува нищо друго освен височина и лице на един мъж. Важното е в инстаграм да излиза добре на снимките им и да получава одобрението на обкръжението и.

# 1 429
  • Вестерос
Ако са от 2018-та, скоро изтичат по давност.
Щом са пред чси после е малко трудничко да се позовеш на давността и да паднат..

# 1 430
Не мисля, че на Виктор са се лепяли жени като мухи на мед заради едните му мускули. Той е много смотан.
Ама пък не е изключено някои смотани да са го харесвали, знае ли се. Или по-шавливичките.

Ще се изненадате колко много млади момичета не ги интересува нищо друго освен височина и лице на един мъж. Важното е в инстаграм да излиза добре на снимките им и да получава одобрението на обкръжението и.
Да, вероятно. Дали не попадат в категория "шавливички" хаха, а в голямата картинка, реално и "смотани"? Просто не в смисъла на "срамежливи и задръстени".

# 1 431
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Въобще, повече народ влиза, отколкото излиза. Но ергените това не ги бърка, единият си врътка две, другият си врътка една.
А, видимо се сдуха Виктор, много неприятно му стана, че влизат нови моми. Объркаха му относителното спокойствие. За него новите ергенки са само и единствено още главоболия и излишни усилия. Той вече си е избрал изгора, даже преди да влезе в предаването.

# 1 432

То това също  е доста тъжно... нещо отношение от този мъж не се ли очаква?

# 1 433
Виктор не е гей. Момчето е нормално, добро, чисто създание. Много внимателен и възпитан млад мъж. Там драмата е друга момичета... спомнете си, че той каза, няколко пъти дори, че родителите му са разведени. Баща му имал други деца, където Виктор усещал, че не се получавало и се е отдръпнал. Каза, че е израснал с майка си и баба си. На такива мъже много им личи липсата на силната фигура на бащата. Моят баща е починал 2 месеца преди да се родя, а имам и по-голям брат. Какво да ви кажа повече. При брат ми казусът е друг, съвсем не е това. Филмите са с различни жанрове 🙂
Повярвайте ми, момчето, Виктор си е на ред. Мъжете трябва да имат един мъжки пример, авторитет, контакт и т.н, и т.н., с мъж баща!
За Елвира искам да кажа. Това е рядко красиво момиче! Добро, наивно, момиче. Не виждам нищо лошо, че е коментирала видяното и прочетеното и не е водила монолози, там е имало диалог, значи по подразбиране участниците в диалога са поне двама. Нима някоя от вас смята, че само тя е коментирала? Много, много съм склонна да вярвам, че изобщо не е започнала първа, дори. Въпреки че не е от значение. Но е от значение, че тя беше "избраната", останалите да й намажат ските.
Всички знаем, че Мартин познава Мартина и Данчето от преди, дори излязоха статии, че има уговорка с втората. Виктор също е познавал Бранимира и Любомира, от преди това. Е, кое не е ясно? И защо да не говори за опасенията си??
Грозно беше обаче, че Мартин искаше да я унижи публично и беше оставен да го направи. Не на място беше и Виктор да подкрепи това, макар и само с присъствие. Мартин обича чашката и това е четено в интернет, никоя от нас не го е измислила, но някои от вас са го и виждали.
Е, какво стана? Мартин се опита на гърба на едно младо и беззащитно момиче да си изчисти имиджа, така ли да разбираме?

Последна редакция: ср, 26 фев 2025, 15:09 от КремонаЛиза

# 1 434
Няма статии за Мартин и Мартина , това е  тъпото ,че тя е объркала мъжете ,но като се повтори сто пъти вее се приема за истина.

# 1 435
Не смятам, че решението Елвира да излезе е на ергените. Всичко беше постановка, а явно стана неудобна, защото внася смут със слуховете. Все пак като каже на 5 кокошки, че Мартина е във връзка с Мартин и те ще се откажат. Всичко си е работа на продукцията и то си личи.

# 1 436
Въобще, повече народ влиза, отколкото излиза. Но ергените това не ги бърка, единият си врътка две, другият си врътка една.
А, видимо се сдуха Виктор, много неприятно му стана, че влизат нови моми. Объркаха му относителното спокойствие. За него новите ергенки са само и единствено още главоболия и излишни усилия. Той вече си е избрал изгора, даже преди да влезе в предаването.

Е разбира се, че ще сдуха! Ще трябва пак да се насилва да ходи по срещи докато Бранимира се отнася с него като парцал и не може да си я избие от главата.

# 1 437
Не смятам, че решението Елвира да излезе е на ергените. Всичко беше постановка, а явно стана неудобна, защото внася смут със слуховете. Все пак като каже на 5 кокошки, че Мартина е във връзка с Мартин и те ще се откажат. Всичко си е работа на продукцията и то си личи.
Съгласна съм. Беше добре режисирано, Мартин да отиде при Косара и коя беше там, дали беше Любомира ... 🤔 честно казано не помня.. тя нали Косара говореше.
Въпреки всичко, е смешно на се правиш на мъж пред само момиче.

# 1 438
Не знам, понякога мисля, че се прекалява с конспиративните теории. Вижте им криндж продуктовите позиционирания и колко са нелепи всички като постановка на дечица по време на пиеска в детската градина. Няма нищо общо с явно естествено създаваните ситуации в самото предаване. Естествени са им реакциите, ако можеха да играят, нямаше и частите с "Да хапнем едно сладоледче" да изглеждат и звучат толкова нелепо. Подбутвани са от продукцията, вероятно, но не могат да го изиграят ей така. Елвира спомена, че имало някой в екипа който говорел с тях и кодошел, нещо такова - може би по тоя начин се случват нещата.

Последна редакция: ср, 26 фев 2025, 15:19 от RoseofVersailles

# 1 439
Съгласна съм. Беше добре режисирано, Мартин да отиде при Косара и коя беше там, дали беше Любомира ... 🤔 честно казано не помня.. тя нали Косара говореше.
Въпреки всичко, е смешно на се правиш на мъж пред само момиче.

Дори и да е "режисирано" мухата вече е пусната и съм сигурна, че другите момичета се чувстват прецакани.
Някои се оплакаха вчера, че се чувстват "незабелязани". Като нищо може да почнат и сами да си заминават без "Церемония на розата". За това продуцентите "вкарват" нови участнички понеже явно усещат какво ще стане.
Да бяха вкарали и трети Ерген поне. Някой дето да не си е вкарал гаджето в къщата от преди.

Общи условия

Активация на акаунт