🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #3: понеделник и вторник, 20:00

• 106 500
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 1 590
  • София
Taзи Анна мяза на... от другия бряг... Кой я е вкарал, че нещо не разбрах?
А за М. и М. какво толкова се пишело...? Не чета вестници. Тоя сезон ще е много скучен, остава и трето магаре да вкарат вътре ...
Пп.. Мартин, верно ли налита на ора... Joy

# 1 591
Нищо не е имало в медиите за двамата М, освен стандартното - че ще има закачка, за да дразнят Емануела. И това беше чак след началото на предаването, Елвира няма как да го е видяла. Опита се да се измъкне с оправданието, че е чела нещо, а реално са просто догатки.

# 1 592
Нищо не е чела Елвира , прави се на интересна

# 1 593
Елвира не си направи услуга с нищо за нейното пробиване там. Ако е искала Мартин и е чела/видяла някакви неща, които не са и харесали... да не беше влизала. Сега хем знае отвън, хем влязла, хем не и харесва, то за какво изобщо говорим, нали? Хич не оправдавам ергените, да се знае.😁

# 1 594
  • софия
Лято,  Hug
малко дълго станало, та затова скрит

Скрит текст:
най-общо - и визуално и цялостно излъчване и че е малко люта чушка, ама без да преиграва. Grinning Искрена ми изглежда.  Понеже си я харесвам следя и реакциите - усмихната и не злобее,  когато момичетата разказват срещите. Освен това смятам, че е вътре "по поръчка", за да има все пак някаква сюжетна линия за В., щото той друга няма да може да сътвори. Нито е длъжна да го харесва, нито да му понася щенията. Досега само кухи лафчета и тъпи въпроси от него чух, но  що за човек е нямам представа. И тя няма.  Какво по-точно да му хареса?
  Но пък докато е вътре ще бъде удобното извинение, защо на ергенино не му се получава с някоя друга.
Та с две думи - веднага виждам мене си в  подобна ситуация - емиииии най-искрено - и аз ще съм същата нацупена ергенка.... Joy
Затова ще се радвам да излезе навреме  преди да е изнесла "доброто момче" на гърба си за своя сметка.
Така някак ги виждам нещата......

Може и да променя разбира се, това са ми впечатленията от показаното досега

Tfn2k , супер Hands V

# 1 595
Елвира не си направи услуга с нищо за нейното пробиване там. Ако е искала Мартин и е чела/видяла някакви неща, които не са и харесали... да не беше влизала. Сега хем знае отвън, хем влязла, хем не и харесва, то за какво изобщо говорим, нали? Хич не оправдавам ергените, да се знае.😁
Да перифразирам - хем иска да си вдигне последователите, хем я е страх, че чичакът ще ѝ налети, докато е пиян.

# 1 596
Е тя директно го пита защо не е целунал Мартина , било нормално на пъра среша целувка . Според мен е очаквал чаша повече внимание .

# 1 597
Още наваксвам да ви чета.
Разгледах Фейсбука на Даниела (не ползвам Инстаграм). Поне във ФБ не е от особено популярните. Публикациите ѝ нямат много лайкове, нямат и коментари почти.
Погледах и сайта на бутика ѝ.
Ами, рокли от 100% полиестер за 250-350 лв. Зимно сетче от полиестер за 400. Че за дори по-малко пари съм си намирала в Бест Сикрет и Контур рокли на Ралф Лорън и Роберто Кавали.
Отделно, видях една позната физиономия да е била модел при Даниела. Така че изобщо не изключвам наистина да е човек на продукцията.

# 1 598
Сашка е човек на Тушев, а този сезон се прави от Николов. Съвсем различен екип са. Не че е невъзможно пак да я бутат, де.

# 1 599
Да перифразирам - хем иска да си вдигне последователите, хем я е страх, че чичакът ще ѝ налети, докато е пиян.
Че тя нали даже целувка искаше... Най ми е смешно как сега тръгна да си измисля, че била имала бивш алкохолик, за да подсили образа на жертва. Никоя жена, страдала от връзка със зависим не би се доближила до Мартин, за който се знае и тя ясно каза, че го е виждала, запозната с образа му и т.н. Както казваше един бай от село ''Актьорка''

# 1 600
Мале, какви ръчища имала Сашка! Какви ръки, чуек 🤣

# 1 601
За какво била отишла Елвира - ами да се омъжи там, както всички други, как за какво! Всички са там по някакви причини, като последната е ергена. Пиянката се разсърди, че е видно, че пие и решиха да изгонят една от коментиращите - защо само една, не е ясно.

# 1 602
  • някъде другаде
За какво била отишла Елвира - ами да се омъжи там, както всички други, как за какво! Всички са там по някакви причини, като последната е ергена. Пиянката се разсърди, че е видно, че пие и решиха да изгонят една от коментиращите - защо само една, не е ясно.
Струва ми се , че всички са там за безплатната почивка.

# 1 603
Елвира била работила за Мартин година и половина. Той не я бил познал. Така пише във фейс групата на Ергена. Или пък я е познал…Може да знае много работи за него и затова да я изгони.

# 1 604
Ами момичетата не са виновни, че  нямаше обявен предварително ерген, за да се запишат за него. Записали са се за известност и последователи в социалните мрежи, и да си направят почивка. Ергените и те същата работа. И като се върти сюжета около три момичета другите какво да правят, освен да клюкарстват и да ги одумват.

Общи условия

Активация на акаунт