🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #3: понеделник и вторник, 20:00

• 106 520
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 1 695
Някои от вас не са гледали Теа във формата Диви и красиви на Неделчо,Туджаров(в началото) и Мишо Недков. Е, там да знаете какви ги натвори милото пияндурниче...
Не съм го гледала това, но мога да хвърля едно око ако го има някъде, докато дойде понеделник 😆

Тотална помия е тва предаване, откачалката Теа почти осакати настоящето си гадже, ама в крайна сметка са заедно. И там имаха един фитнесджия, където е само фитнесджия ама НАИСТИНА, по цял ден си брои калориите и превърта. Ако си мислите, че Викторчо е постен. Да видите оня Йоан там. Висок, с тяло, направен, нареден, му се смяха 300 хиляди души с месеци.

# 1 696
  • София
Ние много се вживяваме. Да не забравяме, че това е шоу - стратегическа игра. Тук никой на е съвсем себе си. Всеки има стратегия и роля, къде подадена от организаторите, къде собствена импровизация Wink Отвреме-навреме излизат от роя като Мартин срещу Елвира, но и там има нещо гнило Joy

# 1 697
Няма лошо да останеш сам, ей така, да не се размножиш. Особено, ако се обичаш.
Толкова много книги може да напише тази жена, само да имаше очи отвъд тези 50-60 хил.

А ти мислиш ли, че тя ще се грижи за тези деца? Та тя не иска една пералня да пусне какво остава да става нощем да ги храни и сменя, да ги води по площадки. Да се зомбира, когато са болни и дни наред не знаеш ден ли е, или нощ. После като пораснат, да им отделя време - да учи с тях, да играе, да ги научи на нещо. Данка няма да е никак добра майка, както няма и да е съпруга. На нея й отива само и единствено ролята на любовница, каквато е била и ще бъде цял живот.

# 1 698
Ирина беше много кринджава,някаква евтина и самопровъзгласила се секс богиня, от  която нищо наистина секси не видяхме.
А Елена е прекалено "постна" за Мартин, няма гърди,джуки ,рязан нос,нищо си няма  Joy
Някои от вас не са гледали Теа във формата Диви и красиви на Неделчо,Туджаров(в началото) и Мишо Недков. Е, там да знаете какви ги натвори милото пияндурниче...
Не съм го гледала това, но мога да хвърля едно око ако го има някъде, докато дойде понеделник 😆
Капитонова срещу Айлин срещу Шермин, настъпателни златотърсачки с внушителна визия, излъчване, от всеки сезон, Ергенът All Stars 😂🤣😂🤣 Кажете още некоя сериозна мъжемелачка, че не се сещам сега.
Ирина?
И Елена за разкош за Мартин. 😈

# 1 699
Мартин кое заведение във Варна държи?

# 1 700
Ирина беше много кринджава,някаква евтина и самопровъзгласила се секс богиня, от  която нищо наистина секси не видяхме.
А Елена е прекалено "постна" за Мартин, няма гърди,джуки ,рязан нос,нищо си няма  Joy

Как ше няма? Има си чело 😂 За Ирина съм съгласен, голяма смешка беше. Окей на визия, но изключително много се превъзнасяше. Нищичко не направи, нищичкоооо.

# 1 701
На Шермин единственото внушително нещо ѝ бяха кубиците... Grinning

# 1 702
На Шермин единственото внушително нещо ѝ бяха кубиците... Grinning
Такива вече имаме (е, една по-малко вече).

# 1 703
  • Street of Dreams
И един от моите познати мъже тогава каза, че Шермин е най-красива и внушителна - дето от него най-малко го очаквах. Просто явно мъжете я харесват.

# 1 704
И един от моите познати мъже тогава каза, че Шермин е най-красива и внушителна - дето от него най-малко го очаквах. Просто явно мъжете я харесват.
Малкото мъже с които съм обсъждама ергенът, бяха на друго мнение Grinning
Видно е и в този сезон - има мъже като Мартин,които се заглеждат за по-напомпани и лъскави каки. И други ,които предпочитат естествени и нормално изглеждащи жени.

# 1 705
Роси е приятна. И тя е рибка, но не е безхарактерна като Виктор, самостоятелна е и учтива, както и толерантна към другите. Харесвам я засега много и мисля, че е много чаровна и готин човек. Виктор е луд да я изпусне за сметка на бурсука, но не й го пожелавам, на нея и трябва някой стабилен мъж.
На една от кратките срещи, мисля, че с Клаудия, тя го попита за Роси, а той смотолеви и измести разговора. Може и да са се харесали, момичетата да знаят и да си карат почивката. А сюжетът с Бранимира да е приумица на предаването, тя да не е много съгласна с тази роля и затова да гледа лошо. Може дори да не се познават.

# 1 706
Тази Шермин ми прилича много на Ива в черти, всъщност направо е тунингована Ива.

# 1 707
Тази Шермин ми прилича много на Ива в черти, всъщност направо е тунингована Ива.

Не изглеждат еднакво, просто Шермин има един много силен поглед. Или го имаш или не. Айлин е същата, освен че са ѝ красиви и специфични очите. Иначе да и Ива е Дубайски кифльоч ама се прави на премерена, обрана, зряла дама пред всички. Държанка си е и тя отвсякъде.

# 1 708
  • somewhere near the sea
Мартин кое заведение във Варна държи?
"Джанъм" се казва. Намира се на Морска гара. Както казах по-горе: турбо мега чалготека.

# 1 709
"Шермин" и "силен поглед" в едно изречение...

Трябва да сте и много близка за такова странно твърдение

Общи условия

Активация на акаунт