Име за бебе - Младен?

• 3 129
  • 87
  •   1
Отговори
# 75
На мен ми харесва. Харесвам имена със значение 🙂

# 76
Името е хубаво, харесва ми.
Обаче какво означава как ще му се вика на галено? Може да му се казва на цяло име, не е някакво много дълго, може да му се казва и Дени, а може да си измисли и някакъв случаен прякор някой ден и вкички да му казват така.
Мой близък приятел, цял живот всички му казваме Роналдо, откъде е тръгнало - не знам, ама файда, че родителите му 9 месеца са мислили име. И това не е единствения такъв случай, който знам.

# 77
Аз имах съученик Кайзо. Разбира се не се казваше така, но изобщо не мога и да си спомня името му. Кой знае откъде е дошло това прозвище, но явно добре си му беше лепнало Simple Smile и всички, без учителите, го ползваха.

# 78
Мой близък приятел, цял живот всички му казваме Роналдо, откъде е тръгнало - не знам, ама файда, че родителите му 9 месеца са мислили име. И това не е единствения такъв случай, който знам.
Тия прякори не са свързани с името по никакъв начин, по-скоро идва от някаква ситуация или някой го лепва по някакъв повод - например, носил е тениска с номера на Роналдо или е изглеждал като него.

# 79
Тия прякори не са свързани с името по никакъв начин, по-скоро идва от някаква ситуация или някой го лепва по някакъв повод - например, носил е тениска с номера на Роналдо или е изглеждал като него.
Точно това казвам, че независимо от името на човека, същия е получил този случаен прякор.

# 80
  • Down south
По тази логика, май няма значение, какво е името Flushed

# 81
На Младен нищо не пречи първите няколко години да си му казвате Малчо Laughing, пък след това, както дойде..

# 82
И Младко може да му викате, докато е малък. Всъщност има такова име.

# 83
  • SF
Има, но не е хубаво.
Младко... айде, моля ви се.

# 84
Има, но не е хубаво.
Младко... айде, моля ви се.
Че какво му е за галено, точно като Владко и Златко звучи. Въпрос на свикване.

# 85
Не ми харесва, не защото е остаряло, а защото не ми допада като звучене.
Познавам Младен, казваме му Дени.

# 86
  • SF
Че какво му е за галено, точно като Владко и Златко звучи. Въпрос на свикване.

Не знам какво му е. Не ми харесва. На 140948 имена нищо им няма, но не ми харесват. Питат ме какво мисля за името и отговарям. Иначе нищо му няма. Да си го кръщават Младен и да му викат Младко. Автокоректорът ми го поправя на Сладко. Може и Салатко - и на Сладко нищо му няма.
При толкова много красиви имена с М, баш Младко не бих избрала.

# 87
Младен като име ми харесва, но Младко - не, категорично. Приемливо - Дени.

Общи условия

Активация на акаунт