Спойлери от риалити предавания - тема 22

• 245 007
  • 746
  •   1
Отговори
# 315
Наистина е имало бесни скандали. Йоана се е изпокарала с Мартин, с част от момичета,с хора от екипа. Крещяла и обиждала по всички, а за капак накрая спрял и тока

# 316
Наистина имаше такъв спойлер преди няколко седмици, че е спирал тока. Представям си какво чудо е било.

# 317
Наистина имаше такъв спойлер преди няколко седмици, че е спирал тока. Представям си какво чудо е било.

То не беше спойшер, дадоха го по бтв даже. Една маймуна е спряла тока.
Иначе дано не се окаже онази с розовия замък жената от миналото.

# 318
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Това със спирането на тока го казваха още докато снимаха. Май 24 часа и повече са нямали ток.
Маймуна е скъсала въжетата.

# 319
  • София
Няма общо Йоана, даваха го по новините, голяма част от Шри Ланка са останали без ток, защото маймуна е влязла в електроцентралата им. Казаха, че е голям проблем, тъй като и болници са останали без ток, както и водата им се пречиствала с ток. Нашите пият минерална, но за обикновените хора е имало проблем.

# 320
Абсолютно подкрепям ! Наистина е била маймуна. Гърмяха навсякъде из нета с тази новина😂😂😂

# 321
Йоана колко се задържа?  2-3 дни има ли поне? Да не е да я изгони още на утрешния коктейл?

# 322

То не беше спойшер, дадоха го по бтв даже. Една маймуна е спряла тока.
Иначе дано не се окаже онази с розовия замък жената от миналото.
Не е, Йоана си е, това го знам със сигурност, но вече и всички със спойлерите потвърдиха.
Тази с розовия замък по спойлер влиза за третия Ерген.

# 323
Моля за малко повече инфо-с кой се кара Йоана в крайна сметка- с нехо, с продукцията или с момичетата?
Ники Николов защо се е ядосал, в крайна сметка е направила цирка.
Това с тортата може да е по нейна инициатива, не е нужно да е празнувал с нея.

Последна редакция: вт, 11 мар 2025, 12:05 от Evaeva7

# 324
Слагам това в спойлерната тема, тъй като може и да е само клюка/слух, но ми казаха, че са видели на 8 март заедно на заведение в София /не знам кое/ Виктор, Мартин и Йоана.

# 325
Слагам това в спойлерната тема, тъй като може и да е само клюка/слух, но ми казаха, че са видели на 8 март заедно на заведение в София /не знам кое/ Виктор, Мартин и Йоана.
Тази вечер са били заедно почти всички от предаването. Имаше снимки - там са и Мартина, Бранимира, Диана, Косара, Силвия, Анна-Мария… И още някои други, не помня вече.

Последна редакция: вт, 11 мар 2025, 13:45 от Lilly_85

# 326
A Йоана тръгва ли си днес?

# 327
Тази вечер са били заедно почти всички от предаването. Имаше снимки - там са и Мартина, Бранимира, Диана, Косара, Силвия, Анна-Мария… И още някои други, не помня вече.
Къде са снимките да ги видим и ние?

# 328
Мартин беше качил стори на 8-ми, в което се виждат всички на масата. Предполагам вече не може да се намери, освен ако някой не е направил скрийншот.

# 329
Имаме ли инфо тази вечер какво ще става, коя ще си тръгва? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт