Спойлери от риалити предавания - тема 22

• 245 105
  • 746
  •   1
Отговори
# 165
А от къде тръгна слуха за 3-ти ерген? До сега никой от участвалите не е намекнал дори. Май само тук се пускат кукички, но реално никой нищо не споменал никъде за трети!

# 166
Мартин пред камера изглеждал много хлътнал по Даниела, на зад кадър имал интерес към други момичета. Виктор зад кадър пък общувал главно с Бранимира,Мартин и Любомира

Е защо трябва да се прави на хлътнал по Даниела, ако реално не е?
Защото има сценарий, който се следва.
И с какво госпожата е по-специална от другите жени, че точно към нея по сценарий да се показва засилен интерес? С това ,че цялата и самоличност е измислена и фалшива ли?

# 167
Може и да е хлътнал, може и всичко да е сценарий,ще разберем след края на Ергенът. Някой има ли информация за Боряна Костова другия продуцент на Ергенът

# 168
Мартин пред камера изглеждал много хлътнал по Даниела, на зад кадър имал интерес към други момичета. Виктор зад кадър пък общувал главно с Бранимира,Мартин и Любомира
Това не би трябвало да им се позволява. Момичетата от предишните сезони казваха, че не са им разрешавали да си говорят с ергена без камери. Дори докато пътували към индивидуална среща, са следели да не се нарушава това правило.
Голяма черна точка за новия продуцент!!!

# 169
А от къде тръгна слуха за 3-ти ерген? До сега никой от участвалите не е намекнал дори. Май само тук се пускат кукички, но реално никой нищо не споменал никъде за трети!
Преди епизод-два една от участничките подхвърли уж на шега нещо от рода на "хайде, да влиза вече третият ерген, че тези са ясни". Още тогава се зачудих не ги ли предупреждават наистина и коментарът съвпадение ли, или работата е ясна дори и за поддържащите герои.

# 170
Туджаров каза, че след като всяко момиче е било "изгонено", той е имал време с тях, в което да се разходят и да отидат до някакви места в Шри Ланка и да им вземе интерютата, но не винаги е имало други хора от екипа с тях и са оставали сами понякога.
Аха и така нова сензация - ергенска - бременна. 😁

# 171
Хахаха ама от кого?

# 172
Туджаров

# 173
Nidda  а знаеш ли коя Ергенка побеждава при Виктор? И дали наистина има 3 Ерген?

# 174
"зад кадър ставали много интересни неща" ..... е това ако е истина и не ни ги показват, а само ни занимават с психоложки, хрупат сладолед Нюѝ и се мажат с Цикатридина - пълен провал.

Да направят "Ергенът Xtra" и да е 24 часа LIVE тогава и да се свършват всички спекулации Simple Smile

# 175
Гледах подкаст с Маги и каза, че като са пътували към едната среща са си говорили с Алек без камери, така че случвало се е и преди, но не толкова както сега.
Туджаров намекна, че е имал/има нещо с отпаднала, на мен това коя е ми е по-интересно от предаването.

# 176
Не знам дали Даниела е още с тоя Златев,но знам със сигурносъ,че е гадже на Орлин,собственика на Хепи.

# 177
Относно това към коя Туджаров е имал някаква "тръпка"  ,залагам на Адриана или Синтия .Другите като гледам изобщо не са неговия вайб Laughing

# 178
На мен ми е трудно да му определя вайба на него. Grinning

# 179
И аз си мисля, че може да е Синтия. Тя изглежда доста интелигентна и разтропана мацка, но нищо не ни показват от нея. Но той по всяка точи лиги и наистина е трудно да се определи. Много ми е интересно дали в Надкаст ще си проличат отношенията им когато гостува въпросната мадама. А за Адриана в подкаста на Комеди клуба бяха коментирали, че си има гадже.

Общи условия

Активация на акаунт