Спойлери от риалити предавания - тема 22

• 245 092
  • 746
  •   1
Отговори
# 180
Синтия ще е тогава ,защото и тя обича да пътува,силните усещания ,да снима .Чернокоса.Точно неговия тип е Stuck Out Tongue

# 181
Nidda  а знаеш ли коя Ергенка побеждава при Виктор? И дали наистина има 3 Ерген?
При писането от младежа от продукцията фигурираха само двама. След кастинг, разговор с психолог и направата ми на профил, щяха да ми кажат за кого съм, но без да имам “лице”. Обяснено ми беше, че ще са няколко етапа и на един от тях ще ми представят снимки, но без да ми казват кои са ергените, ще трябва да подредя. След това ще ми се задават въпроси защо съм сложила дадения мъж на първо, второ и трето място (и така нататък) и какво виждам в тях, като ще има въпроси от типа “любовта или парите”, “млад, но красив и богат и не толкова красив”, “да работя наравно с мъжа си или той да работи като глава на семейството”.
На 24 бях тогава и това, че имах мъж не ги притесни много, бях посъветвана да архивирам снимките и ако не ми допадне нещо да откажа роза. Имала съм това “право”. Знаели, че не ям месо и ако желая ще ми осигурявали специална храна, време за менажиране на инстаграм (само за предварително платени постове). Обясни ми се, че ще трябва да си нося аз дрехи, като ще има момиче, което ако поискам да ми помогне със съчетаването. За грима също ако реша, щяло да има гримьор на повикване. За косата знаех, че ще вкарват барман-фризьор и по телефона ми казаха да не се тревожа и затова. Общо взето уважих поканата, но след всичко написано и чуто в доста дългия разговор, реших да не се излагам в национален ефир с мъж вкъщи..🤭

# 182
Този Николай Златев е бивш на Даниела. Той между другото е доста сладък, но явно няма 60хил.на месец за сеансите на Данка.
Покрай Бачорски са и двамата, но винаги седят отделно, а в Златната ябълка до Даниела имаше мъж, който замъгляваха.

# 183
Синтия ще е тогава ,защото и тя обича да пътува,силните усещания ,да снима .Чернокоса.Точно неговия тип е Stuck Out Tongue
Аз залагам на Виктор.

# 184
Даниела и Николай Златев са разделени отдавна, имат само приятелски отношения.
Това, че е гадже на собственика на Хепи обаче си ме шокира 😀

# 185
Явно ще има трети ерген и това ще е Мастагарков понеже на рекламата дето въртят се чува гласът му.

# 186
Не е Мастагарков третият ерген.

# 187
  • here and now
Не е Мастагарков третият ерген.
Да разбираме, че все пак има такъв?

# 188
Има, има, със сигурност има. Grinning
Бях го писала и по-рано, третият ерген не е нещо, което за измислили в хода на предаването. Още преди да тръгнат за Шри Ланка е имало трети ерген, който в последния момент се отказва и взимат негова резерва. Има трети ерген, не съм сигурна само кога влиза.

# 189
Разбира се, че има и той не е Мастагарков.

# 190
Бях го писала и по-рано, третият ерген не е нещо, което за измислили в хода на предаването. Още преди да тръгнат за Шри Ланка е имало трети ерген, който в последния момент се отказва и взимат негова резерва. Има трети ерген, не съм сигурна само кога влиза.
Известен ли е? И ако да, в коя сфера?

# 191

А имало ли е планирана трета 'порция' момичета за него и съответно щом се е отказал точно в последния момент, би трябвало да значи че е имало едни допълнителни 12 момичета, които с неговия отказ да участва - отпадат.... как точно е бил запланиран за началото?

# 192
На мен поне не ми беше познат досега третият ерген. Има към 4-5 хиляди последователи в Инстаграм (ама не знам дали е фактор, защото Виктор имаше 2000, а го знаех покрай разни кампании)

За момичетата - не съм сигурна как е било планувано, не съм питала. Знам само че много си е харесал Косара. Joy

# 193
Някой беше написал скоро и го изтриха, че третият ерген се казва Васил. Освен ако не е било грешна информация.

# 194
  • Варна

Този ли е?
Ако е той всички моми ще отидат при него. 🤣

Общи условия

Активация на акаунт