Източване на здравната каса или не?

• 3 070
  • 50
  •   1
Отговори
# 30
Личен опит и семейството, и частни, и държавни б-ци назначават ненужни изследвания и операции и източват здр. каса.Приемат за определена диагноза, но ако няма по клинична пътека някое изследване, не го правят.Най-противни и алчни по лични впечатления са Софиямед.Още по телефона решават прием и операция. Без преглед!Ами не се наложи операция.

# 31
Кучетата си лаят, керванът си върви. Никоя политическа партия няма желание и намерение да прави реални реформи в здравеопазване, образование, полиция и изобщо администрация. Това означава много хора да останат без работа, а тези които останат на длъжност да имат доста по-завишени критерии за качество на работата. Но къде да отидат съкратените от администрацията? В страната не кипи особен икономически живот, няма нови инвестиции, та ще се получи проблем. Отделно, че една раздута администрация е готов и отгледан електорат, да не са луди да се лишат от него. Също така българската политическа класа е пропита с частни интереси - сигурно всеки втори депутат има някакъв бизнес, който усвоява бюджетни пари по проекти, както се казва. Така че никой с пръст няма да бутне реално важните сфери - проблемите остават за обикновените хора, които и без това са набълбукани с бързи кредити и тъпи тв реалитита, които да им ангажират вниманието.

# 32
  • Deutschland/HE
И аз проверявах досиетата на децата и бях шокирана, как след като сме се преместили в Германия, зъболекарката е писала на децата ми толкова пулбита... При това в този период децата са били на училище в Германия, а не ваканция в България. Двете деца нямат кариеси, но според здравното им досие имат по 7-8 пулпита и още толкова кариеса. Тя знаеше, че сме се преместили, имала е данните им от преди това и е писала, писала...

# 33
Ти ако мислиш че би я спряло това ако знае че не живеят в страната... Даже по-смели стават някои, с идеята че по-малко вероятно ще е да гледате тук какво се води в досието като си живеете там.

# 34
  • Deutschland/HE
Тя точно за това го е направила, не сме в България, малко вероятно да ползваме дентални услуги.

# 35
И аз проверявах досиетата на децата и бях шокирана, как след като сме се преместили в Германия, зъболекарката е писала на децата ми толкова пулбита... При това в този период децата са били на училище в Германия, а не ваканция в България. Двете деца нямат кариеси, но според здравното им досие имат по 7-8 пулпита и още толкова кариеса. Тя знаеше, че сме се преместили, имала е данните им от преди това и е писала, писала...

Ще подадете ли сигнал?

# 36
Не се назначават ненужни манипулации ли, за всичко ще ги извършат, ако е свързано с взимането на пари, просто повечето хора  нямат медицински знания и те на това разчитат. Колко излишни стентове са поставени и колко журналистически разследвания има и нищо. А при децата третата сливица, която се израства с възрастта, веднага на операция изпращат, мъчат само деца и възрастни. Да не говоря, че тя се появява пак при повечето хора. Ами само секциото вземете, страшно е, режат се жени на поразия, без да има нужда, казва се, че има медицински показатели, игра със страховете на хората, заради неконтролируемата човешка алчност. “Поставят” пломби на отдавна извадени зъби, схемичка на схемичката на схемичката е положението. Играят и отборно, изпращам те при този и онзи, той е много добър… Здрави хора лежат по болниците ненужно, всичко се вижда, други отиват на преглед за 20 мин., пишат го тридневен болничен престой. Много още може да се пише, истината рано или късно излиза наяве. А за онкологичните заболявания нещо да кажете, там  пък какви пари играят, те са черешката на тортата, там какви надежди се дават, за да се вземат огромните суми, въпреки че чудесно знаят, че човекът си отива и нищо не може да го спаси.

# 37
  • Deutschland/HE

Ще подадете ли сигнал?

Това лято ще говоря с адвокат и ще подам.

# 38
  • София
Не се назначават ненужни манипулации ли, за всичко ще ги извършат, ако е свързано с взимането на пари, просто повечето хора  нямат медицински знания и те на това разчитат. Колко излишни стентове са поставени и колко журналистически разследвания има и нищо. А при децата третата сливица, която се израства с възрастта, веднага на операция изпращат, мъчат само деца и възрастни. Да не говоря, че тя се появява пак при повечето хора. Ами само секциото вземете, страшно е, режат се жени на поразия, без да има нужда, казва се, че има медицински показатели, игра със страховете на хората, заради неконтролируемата човешка алчност. “Поставят” пломби на отдавна извадени зъби, схемичка на схемичката на схемичката е положението. Играят и отборно, изпращам те при този и онзи, той е много добър… Здрави хора лежат по болниците ненужно, всичко се вижда, други отиват на преглед за 20 мин., пишат го тридневен болничен престой. Много още може да се пише, истината рано или късно излиза наяве. А за онкологичните заболявания нещо да кажете, там  пък какви пари играят, те са черешката на тортата, там какви надежди се дават, за да се вземат огромните суми, въпреки че чудесно знаят, че човекът си отива и нищо не може да го спаси.
За съжаление миналата година преди Коледа, след посещение в спешното на Света Ана съпругът ми отказа коронография/ повлиян от изказвания като Вашето/  и след по малко от месец,  и вече по масивен инфаркт си я получи в комплект със стентовете .Благодарение на това все още го има.
Синът ни преди години, след две години мъки със задни ринити и лечение от "специалисти"/Мустаков старши/ със противоалергични  и не ходене на детска градина със седмици, след махане на прословутата  трета сливица проблем няма и досега.

# 39
  • София
Виновни са лекарите, онези, забравили клетвата.
Линейки вървят, където трябва. Приемат хора, само където трябва, прави се, каквото не трябва и после уж всички да доволни.
Ще ви кача пост на приятел, ако разреши, точно от днес. Инвазивен кардиолог. В духа на темата е, че ако стои само на стол в приемната, ще спестява по 5 хил лева на смяна на здравната каса.

# 40
# 41
Добре звучи, но и на мен ми е трудно да си го представя у нас това. Дано да греша...

# 42
Това ще е много хубаво, ама се съмнявам да го приемат.

# 43
Дано се приеме.
Иначе е непростимо да влизаш за 3 дни за един холтер, който даже не стои на теб нужното време, защото има нова порция чакащи за прием.

# 44
  • Deutschland/HE
А защо за холтер се влиза в болница? Нямат ли ЛЛ в кабинетите си? Слагат ти го днес, след 24 часа отиваш и го махат, може и при кардиолог. Нали трябва да извършваш обичайните си дейности, за да са коректни резултатите.

Общи условия

Активация на акаунт