🍀 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 9 за обсъждане 🍀

• 34 333
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
След Дживанко, нещо и от Czech Republic:

https://www.instagram.com/p/CvNAUYkL-4L/?hl=bg Broken Heart

Най-гледаното видео в инстаграма на ER "Няма да свирим" достигна 12 млн.

Честита да им е рожбата на Пънар и Каан!
Аз съм и от страната на Пънар - беше много добра в сцената, когато разбра коя е жертвата /в самото начало на Присъда/.

# 541
Докато гледах 2-ри епизод с българските буквички, те взели, че пуснали втори фраг за 3-ти еп. Sunglasses Потвърждавам, че преводите от playtube са съвсем добри Hands Clap Тук може да се намери цялата колекция. Благодарности на всички, които са отделили от времето си за общото благо Heart Hands Prayhttps://playtube.tv/watch/%D0%BC%D0%B5%D1%87%D1%82%D0%B0%D1%82%D … t/FMEcBr7HJKSCn2R

Сердар: - Нисан... крие нещо.
Чийдем: - Ще накараш този мъж да се влюби в теб!
Нисан: - Винаги има и друг начин. - Не ти ли липсва детството?
Ешреф: - Дори не съм сигурен, че съм имал детство.
Нисан: - Защо дойдохме тук? В сиропиталище?
Ешреф: - Да.
Йонджа: - Имам рожден ден, ако имах родители, те щяха ли да забравят?
Нисан: - Разполагам с такова нещо за Ешреф, че...

Изглежда, че ще имаме хубави общи сцени на Ешреф и Нисан Heart Eyes И мойто човек наднича пред прозореца с влюбен поглед Kissing Face Да видим до къде ще го докараме Hands Nail Care Освен това Ешреф вижда, че Ч. е позаградила Нисан... И на дискотечка в Beyaz zambak (Белият лилиум) ще ходим People Dancers Да се готвим за динамика Rocket

# 542
От плей ютуб не съм гледала но.щом казвате че са на ниво може и да погледна.

Фрагмант 2 е тъжен особено с песента и гласът на Сезен Аксу.
Ще има доста общи сцени между нашите хора. Радост за окото и наслада на сетивата. Heart Eyes
Ешреф поддържа това сиропиталище и посещава дечицата. Ще празнуват РД.
Двамата с Нисан също са сирачета. Не е лесно да израснеш така без подкрепа ласка и обич. Това те травмира.    Disappointed Relieved Ешреф затова се е вкопчил и в Рюя - Нисан неизживяната любов от детството. Тя дори не знае за чувствата му гледал я е отдалеч и си е измислил име. Кадир наблюдава от прозореца. Фиксира я певицата още от сватбата на племето още от хотела.  

Ще има и екшъъън само как Ешреф  извади големия пАтлак и Бууум , баааам... Сердар началника  почва да подозира Нисан. Мисля ,че и Ешреф е започнал също, но засега не се издава. В тия среди е така и си мнителен още повече че той упорито търси и тича към своята мечта и не се отказва.

Последна редакция: чт, 03 апр 2025, 00:21 от femmi2

# 543
До момента в playtube излизат най-бързо субтитрите и наистина са си много добри Kissing Heart

Сезен Аксу може да не най-добрият глас на Турция, но повечето ѝ песни носят такъв заряд, че трябва сърцето ти да е от камък, за да не те докосне Broken Heart Невероятна е Wear Crown

Арабските фенове вчера споделиха това видео от снимките в хотела https://x.com/i/status/1907542824754786742

Вчера пуснаха и този коментар https://x.com/i/status/1907439018045813043. Пишат, че казва хубави неща, не мога да го потвърдя обаче Joy

Относно следващият епизод - май ще си поплачем и екшън ще има - положението отново е "кога беше сряда?" Stuck Out Tongue Winking Eye

# 544
Рискуват с темата за деца, отглеждани от държавата, много е експлоатирана, защото разчувства зрителите. Обаче е трудно за киното да уцели истината, понякога  преувеличава, понякога захаросва. Дано да се е справил този екип, изглежда добре заснето.
Скрит текст:
От Ферит Карахан, режисьор и на "Сватбата на джиновете" с Демет, разказва се за кюрдски момчета в турски интернат и е базиран на личния му опит от детството.

Сценаристите май са опитали Нисан да преживява драматични проблеми като на Фара с характер като на Санем.

От любимите ми снимки - Демет като Зейнеп:

С Чааръ Байрак, режисьор на "Ранобудна птичка" и "Домът, в който си роден, е твоята съдба"

# 545
Flo Hands Clap

С уговорката, че сме видели твърде малко само с 2 епизода, оставам с впечатлението, че сценарият е писан отзад-напред и затова някои събития ми идват твърде случайни, нагласени и ако щете наивни. Разбира се, силно се надявам следващите серии да ме опровергаят напълно. От режисьора също не съм особено впечатлена. Като сравнявам работата на Хюля Гезер, Чааръ Байрак и Реджай Карагьоз, от Улуч бей има много какво да се желае Hands V

Пак новини от арабите - Алжирската телевизия Al-Fajr (можеби се изписва El Fadjer TV) закупи правата за сериала "Мечтата на Ешреф" и скоро ще го излъчи Flowers Four Leaf Clover

А ето защо вчера нямаше дизита - това е рейтингът на мача Galatasaray vs. Fenerbahçe:

Total | (1) | 20,72
AB | (1) | 20,93
ABC1 | (1) | 22,62

Последна редакция: чт, 03 апр 2025, 14:06 от super_katia

# 546
Вайййй , рейта на футболните грандове напраУ е в небесата...

Охоо ...вече е закупен и в Алжир браво.  Иначе не ме учудва че са вкарали социална тематика в Ешрефа това е чувствителна тема. В повечето проекти в които Чаатай е играл досега имат социално послание.

Последна редакция: чт, 03 апр 2025, 14:39 от femmi2

# 547
И на Катето любимката е публикувала снимката Демет+Кадир с твърдението, че е от профила на Кадир Гюнеш. Има коментар от момчето, на което  Ешреф купи игрището:
"Кака Демет е невероятна, обичам я толкова много... Heart Heart Heart "
Seihan Kuzey Kiskacioglu му е името.

# 548
Видях публикацията, Фло. Малко е странна ситуацията - ако Демет и Кадир са искали да се разчуе за връзката им, можеха съвсем директно да си я заявят, нищо не им пречи. При положение, че профилът на Кадир е заключен, ясно е, че снимката е изтекла от някой от "приятелите" му. Въпросът е защо сега и какво се цели. В тези среди имам чувството, че не знаеш кой ти е приятел и кой враг Rolling Eyes Днес имаше статия, че двамата били разделени и сега видиш ли се сдобрили, ама тогава защо за доказателство се пуска снимка от преди година?!

IG| stefy8210
Истанбул Airplane #DemetÖzdemir, благодаря Heart Беше страхотно да прекараме един следобед с теб, гледайки как играеш новата ти роля. Изключително си мила и красива. Март 2025 Camera

# 549
Защо изобщо ще качва снимка Кадир бей, при голямото пазене на тези мистериозни отношения? Smiley  Сигурно са някъде от голямото лудо гръцко лято или есента на 2023 год.  

И на дискотечка в Beyaz zambak (Белият лилиум) ще ходим People Dancers Да се готвим за динамика Rocket
Подготвяме се:

Тази песен я чухме в "С аромат на ягоди", когато Демет и Юсуф бяха в самолета.

От албума "Селфита с колеги", направено от Юсуф Чим, там са Айча и Бурак Челик:

# 550
  • София
Личното ми мнение  е този който е предоставил на показ тази снимка е по добре да се занимава с история ,вместо със съвремие.Снимка отпреди повече от година е като полъх от миналото,а не като обсъждане на настоящето.А настоящето е такова-имаме нов филм на Демет,сегашни преживявания  с нейното изпълнение, и ни чака нещо в бъдеще за което тя е тази която трябва да реши с кого и колко да сподели.Да не забравяме пролетта е факт,скоро няма да имаме нужда от завивки,така,че тези  от доброжелателите  ако нямат личен живот ,не е задължително да се ровят в миналия чужд.
  С удоволствие следя всичко което споделяте за Демет, което намирате  и отразява нейното израстване не само като артист ,но и като човек.Интересуват ме плановете и и нови перспективи . А на Катето човека само в моментите в които предпазливо и скрито наблюдава Нисан ,ме кара да го усещам като човек с неговите трепети и мечти.

Последна редакция: чт, 03 апр 2025, 17:29 от Leddel

# 551
Leddel-че Hands Clap

Вчера, точно като гледах втора серия, се сетих за определението ти за ортака на Кадир, че му е като диктофонче Joy Аз бих добавила и малко външна памет Stuck Out Tongue Winking Eye

Оф, Фло, защо ми спомена Ягодите Heart Eyes Много си ги обичам Flowers Strawberry Жалко, че Демет вече мина възрастта за подобни летни сериалчета, но пък ни е оставила достатъчно добри образци в миналото, за да се присещаме за тях от време на време Hug

Нося и останалите снимки с фенове, които днес отново се завъртяха или виждаме за първи път:

От италианките:

# 552
И без това наближава време за Бодрум. Laughing
Първа серия:

Какво ли ще си признае Ешреф?

===================================================================

Оставям тук един невероятен клип - в 25 минути събран първи сезон на Adim Farah!
Голямо удоволствие беше да го гледам.
Енгин и Демет са изключителни! Heart

Последна редакция: пт, 04 апр 2025, 01:43 от Florale

# 553
Flo, така като изкараш някой скрит коз от ръкава и всичките ми планове да се концентрирам изчезват Joy

За Ешреф Рюя нямаме нищо ново. Остава да ни пуснат снимките и резюмето.

По всичко личи, че ще сменяме настроенията на 180 градуса Kissing Smiling Eyes

Покрай новия персонаж, Нусрет бей, пак ще има калабалък от племето. Ще се готвим и за истинска мафиотска война.

Около полицейското управление се очертава да е забавно - от една страна виждаме сблъсък между роднините на Изет ага и хората на Ешреф (буквално се засичат на врата, докато едните влизат, а другите излизат), от друга страна виждаме как началникът Сердар обработва Нисан, без да знае (дали?), че Ч. вече я е оплела в мрежите си (аз, ако бях на негово място, първата ми работа щеше да е да държа под око комисарката). От трета страна Ешреф вижда Нисан и Ч. сладко-сладко да си говорят в градинката пред участъка... Хубаво е да вкарат малко интрига, че дотук най-непредвидимото нещо беше краят на втори епизод и хвърлянето на Изет от терасата...

За хубавите моменти ще разчитаме на дечицата. Така като гледам батко им Ешреф ги е снабдил с таблетчета Nerd Да видим и Кадир какви ще ги накъдри Kissing Face

# 554
Засега на Нисан хич не й до влюбените им погледи и иска да се отърве от мафиотите.
Но Кадир определено я забеляза на сватбата.

Видеото-рекордьор в инстаграма на сериала "Разбирането на Eşref за романтизма!" достигна забележителните над: 14 млн.гледания, 560 хил.харесвания, 3 хил. коментара.

Нещо, което много харесвам у Демет, формулираха американкитe: "Майсторски контрол над израженията, преминавайки безпроблемно между уязвимост и сила..."

EşSan

Общи условия

Активация на акаунт