Анална фисура 3

• 4 167
  • 66
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте,

За 1 път се включвам в темата, извинете, ако се повтарям.

Преди около две седмици ми се появи малко меко топче, леко болезнено, в близост до ануса, но не точно на него, а 2-3см нагоре, все едно е пропукало кожата (така изглежда), леко червено може би на цвят, няма гной и т.н. Изчезна само, остана само по различен цвят на мястото му. Вчера ми се появи ново, по-голямо от предходното и една идея по-болезнено, не на същото място, но в близост до старото такова.

Хемороид ли е, предвид че не е на самия анус или на част от него, а върви така нагоре към опашката?

Ако не е, какво друго може да е? Не е крайно неприятно, но при допир с по-стегнакото бельо или при по-силно докосване леко наболява.

Благодаря предварително!

# 61
Има ли някой който се е оперирал  от фисура при д р Ходжаджиков и моля да сподели как е минало. Ако иска да ми пише на лични. Оперирах се веднъж при друг лекар, но операцията е несполучлива и сега съм по зле. Моля споделете мнения. Приемам всякакви препоръки,съвети,лекарства и всичко което ще ми помогне.

# 62
Вече за незнам за кой път ще кажа: при поява на проблем с Д-то (фисура, хемороиди ...), първото нещо което трябва да направите веднага е промяна на храната а не да търсите кремче. Гарантирайте си две ходенета до WC на ден. Това става с обилно похапване на новата храна а не с гладуване. Разбира се  лаксатив. Ако се усетите, че ще се разминете с второто (вечерното) WC ползвате мини клизма с мед(в аптеките я има около 4.50 лв), много е ефективна

# 63
Има ли някой с анална фисура, която само да кърви? Ходих два пъти на хирург. Погледна и каза че е фисура да не се пипа. Нямам болка. Аз я виждам с форма на капка. Така съм от 10 години

# 64
Здравейте, от 4 години имам проблеми и най-после се реших да отида на лекар (веднъж съм ходила, но тогава не се стигна до оперативно решение). Та, въпросът ми е дали някой има мнение за д-р Гюнер Хаджиев - исках при д-р Бисер Петров, но уви, при него няма часове до ноември... Видях, че са от един екип и работят заедно двамата все пак. Ще се радвам да чуя мненията ви!

# 65
Здравейте, от 4 години имам проблеми и най-после се реших да отида на лекар (веднъж съм ходила, но тогава не се стигна до оперативно решение). Та, въпросът ми е дали някой има мнение за д-р Гюнер Хаджиев - исках при д-р Бисер Петров, но уви, при него няма часове до ноември... Видях, че са от един екип и работят заедно двамата все пак. Ще се радвам да чуя мненията ви!
Бисер Петров има много свободни часове в Супердок - идната седмица цялата е свободна. Но аз лично не съм доволна от него.

# 66
Бисер Петров има много свободни часове в Супердок - идната седмица цялата е свободна. Но аз лично не съм доволна от него.
Здравейте, имах предвид, че искам да го посетя по здравна каса, а за да е по нея, има само по 1-2 часа на ден и са запазени до ноември.

Общи условия

Активация на акаунт