Семеен бюджет в българската действителност?

• 9 541
  • 200
  •   1
Отговори
# 195
Синът ми също е студент в Германия. Около 2000 лв месечно му превеждаме. Първа година е и засега не работи.
Vion,може ли да ми пишете на лично ако е удобно 😊 за какъв вид стипендия сте кандидатсствали?😊

# 196
Синът ми също е студент в Германия. Около 2000 лв месечно му превеждаме. Първа година е и засега не работи.
Vion,може ли да ми пишете на лично ако е удобно 😊 за какъв вид стипендия сте кандидатсствали?😊

Bafög предполагам.

# 197
Едното дете е с Bafög, но другото беше с предварително одобрена стипендия към DAAD.
Може и на лични.

# 198
По въпроса колко е бързо с кола, за разлика от градски транспорт не съм съвсем съгласна. Макар да не шофирам, ползвам такси. И таксито винаги се набива в някакво задръстване, а градският транспорт си върви в бус лентата и е по-бърз. Така че не, не пристигам по-бързо с такси определено (много пъти съм сравнявала). А таксито дори не търся къде да го паркирам, за разлика от колата. Е, може би зависи от маршрута, но по моя маршрут работа - вкъщи е доста по-добре с градския транспорт, съответно и не знам какво ви нервира в транспорта и като карате и някой ви засича, това не ви ли нервира. Simple Smile

# 199
  • София /Абсурдистан
Аз съм с тежко болен гръбнак, така че ГТ не ми е опция. Някои дни изобщо не мога да стигна до спирката даже.

# 200
  • Най-красивата страна
В голям град със собствено жилище и две деца в тийн възраст ,освен добри доходи е важно  родителите да имат и финансова култура ,за да могат да разпределят правилно средствата.
Зависи и какви са приоритетите на семейството.
Важно е и човек да си знае чергата.

.

Общи условия

Активация на акаунт