Trendyol

• 39 398
  • 562
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте за първи път ще поръчвам от Трендол,има ли опция за наложен платеж или само с карта е плащането.Вие как поръчвате ? Наскоро се опарих с не малка сума от фейк сайт и вече се притеснявам да пазарувам онлайн
С карта плащам. Излишни пари за глупости нямам.

# 541
Опитвам за стотен път да поръчам и стигам до въвеждане на телефон, за който трябва да получа смс с код, за да потвърдя и не получавам, и не получавам, и не получавам... Греша ли някъде? Изписах номера и с нула отпред и без - нищо. Опитах и с друг номер - пак нищо. Как да прескоча тази стъпка? Ако не потвърдя телефонния номер, не мога да продължа по никакъв начин! Някой може ли да помогне?

# 542
С наложен платеж плащам, но поръчката трябва да е поне 40лв, за да ти даде опция. Също и 4 лв ти слагат, ако я избереш. Предпочитам този вариант, а и 4 лв няма да ме бутнат. Ако е по-малка сумата от 40лв , нямаш възможност за такъв, което пък малко не е честно, но...
За телефона не знам, но се сещам дали не си на друга страна на Трендито, влез на българският сайт. Не е нещо проблемно, аз съм смотана и нямах проблем, виж на бг -то да си.

# 543
Опитвам за стотен път да поръчам и стигам до въвеждане на телефон, за който трябва да получа смс с код, за да потвърдя и не получавам, и не получавам, и не получавам... Греша ли някъде? Изписах номера и с нула отпред и без - нищо. Опитах и с друг номер - пак нищо. Как да прескоча тази стъпка? Ако не потвърдя телефонния номер, не мога да продължа по никакъв начин! Някой може ли да помогне?
И моя беше така. Не получавах нищо. Сложих на детето номера с 0 и стана. Сложи друг

# 544
Здравейте, за първи път ще връщам към Трендойл. Обувките, които ще върна са 48 лв, а пише, че ще ми възстановят само 17 лв. Някой има ли идея защо може да е така?

# 545
Ще ви върнат 48 лв, не виждате ли?
Тези 17лв са купона за намаление, който сте ползвали и няма нищо общо с върнатата сума.

# 546
На ясен български е написано… всеки път в различни теми се изумявам хората какви въпроси задават.

# 547
Скрит текст:
И моя беше така. Не получавах нищо. Сложих на детето номера с 0 и стана. Сложи друг
Сложих и втори номер, и на него не праща! Ще опитам и с трети. Егати, колко са пък специални. И с трети, ако не стане, ще спестя едни пари! 😄

# 548
Имах такъв проблем. Пробвах от компютър и стана.

# 549
И аз го имах този проблем. Изчаках ден-два и стана. Може би им бъгва системата, така си го обяснявам.

# 550
Не е до ден два. Регистрацията ми е от повече от месец. Пробвах не знам колко пъти през това време и не, и не. На първия номер и през лаптопа не праща 😄

ПП. ЧревоУгодник, стана през лаптопа с втория номер. Но не с смс както са написали, а на вайбър.
Благодаря!
Не знам дали е добре че успях с регистрацията... Laughing

Последна редакция: сб, 29 ное 2025, 15:06 от DiaMia

# 551
Ще ви върнат 48 лв, не виждате ли?
Тези 17лв са купона за намаление, който сте ползвали и няма нищо общо с върнатата сума.
Благодаря, аз реших, че ще ми върнат парите под формата на купон в профила и ще е 18 лв.
Нон стоп пазарувам от някъде онлайн и връщам, но тук ми беше заблуждаващо.

# 552
  • Под кривата круша
Аз да дам отчет за една много сполучлива и бърза поръчка, поне според мен.
Купи от стъкло: страхотни. Пристигнаха за 2 дни от Румъния и ми струваха 20.74лв.
https://ty.gl/db0fjtokrj1q0
[
Скрит текст:
quote][/quote]
От тази поръчка чакам и тези неща:
Халат за баня
 https://ty.gl/4ysh2g54r2g4m
Олекотена завивка + 2 възглавници
https://ty.gl/b86y1oyk51ayv

# 553
И аз харесах този халат, моля те, когато го получиш, да напишеш отзив.

# 554
Аз поръчах едни чаршафи, още умувам какво да ги правя.
Ей този няма нищо общо с цветя от снимката, отделно, че е от тънък плат. За 17 лв съм го взела, но май не си струва парите:
https://ty.gl/9601r77wi08ex

Този е за същите пари, имам чувството, че ще избелее на първото пране, отделно, че долният чаршаф е някакъв бозав цвят;
https://ty.gl/8jovkou9slef0

Общи условия

Активация на акаунт