Да спрем ЦИГАРИТЕ заедно - тема 17

• 11 099
  • 397
  •   1
Отговори
# 255
На булгарбиотик един комплект

https://bulgarbiotic.bg/product/paket-otslabvane

За много неща го взимам, не само за отслабване, но детокс уж, изчистване, черва, стомах, гастрит.
После ще мина на един друг пак техен за 2 месеца за червата по- насочен.

https://bulgarbiotic.bg/product/bactology-colongic-probiotik-za-debeloto-chervo

Освен че този е за черва е и за рефлукс и гастрит отново.

След това ще е този

https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000030019141

Първия комплект месец ще го пия мисля.
Втория за червата поне 3.
А третия също за черва и стомах и там 3.
Аз съм с хаши и хипо, та затуй.

# 256
Браво, това се казва добра инвестиция. Да споделиш после резултати.
По-добре пари за пробиотици, отколкото за никотин. 
Аз съм си спестила поне едни 1500 лв., откакто не пуша 9 м и половина.

# 257
ОФ, ма то и аз.
Просто излиза, че всеки месец съгрешавам с по една кутия средно.
Но и това не трябва да се случва.

# 258
Едно време си направих пластична операция на кредит, с идеята да намаля цигарите и да си плащам кредита... Ама не стана така. Даже увеличих. Спрях ги 4 години по-късно.
Днес, година и 2м след спирането - не понасям да ми мирише на цигари. Сравнявам го с отвращението, което изпитвам като мине кон с каруца покрай мен.
Единствено ми се допушва, когато съм с една приятелка, която пуши същите цигари, които аз пушех. Те не ме дразнят толкова много.
Бъркалки за кафе, клечки за суши - много ми помогнаха за борбата с навика ръка-уста. И чистене Simple Smile
Не е трудно. С 20години пушене съм и по 3 кутии дневно, последно Simple Smile

Допълвам: разберете, че пушачите смърдят. И не е от хормони, които ви вмирисват потта.  Просто доброволно се вмирисвате на л***.
Освен това има един ангажимент, който се изразява в: идвам, само да си купя цигари, момент да проверя имам ли цигари...
Иначе, парите те се спестяват. Усеща се, че си позволявам други неща. Пак се харчат.  Ама за хубав парфюм, например. Не за да ухаеш на метач сезон есен/зима Simple Smile

Последна редакция: чт, 21 авг 2025, 13:46 от GNA2021

# 259
Не пуша вече 1 месец. Това е първото ми спиране на цигари откато пуша. 30 години по кутия на ден, а понякога и повече. Имам четири опита и за спиране, но последният е успешен към днешна дата. Спрях ги с помоща на Табекс таблети. Имам огромно желание да запаля но ако не премине за един два часа си ваимам 1 таблета от Табекса и нещата се успокояват. Поривите за цигара намаляват, но все още ме мъчи ужасното "усещане" за "хубавото" кафе с цигара сутрин и не само. Държа Фронта - искам да не ги започвам отново.

# 260
Пожелавам успех на всички! Определено ми е супер лесно да спра Айкоса. Димните цигари ми беше много трудно. Дори бременна бях и трудно ми беше.

# 261
Не пуша вече 1 месец. Това е първото ми спиране на цигари откато пуша. 30 години по кутия на ден, а понякога и повече. Имам четири опита и за спиране, но последният е успешен към днешна дата. Спрях ги с помоща на Табекс таблети. Имам огромно желание да запаля но ако не премине за един два часа си ваимам 1 таблета от Табекса и нещата се успокояват. Поривите за цигара намаляват, но все още ме мъчи ужасното "усещане" за "хубавото" кафе с цигара сутрин и не само. Държа Фронта - искам да не ги започвам отново.
Ама то сутрешното кафе, като му добавиш цигара става ужасно.
Представи си да влезеш в магазин за кафе... Как хубаво ухае на кафе.
И хредстави си да влезеш в един гараж, с 4 пиянки, което играят белот и цигарите им стоят в устата...
Аууу, и ако има някой с мустак... пожълтял, само дето чернилка не прокапала от него...
Та какво му има на кафето без цигара? Един аромат.... ммм

# 262
Ама то сутрешното кафе, като му добавиш цигара става ужасно.
Представи си да влезеш в магазин за кафе... Как хубаво ухае на кафе.
И хредстави си да влезеш в един гараж, с 4 пиянки, което играят белот и цигарите им стоят в устата...
Аууу, и ако има някой с мустак... пожълтял, само дето чернилка не прокапала от него...
Та какво му има на кафето без цигара? Един аромат.... ммм
[/quote]

Така, така  и аз така виждам че е, но ми трябва време ...

# 263
Понякога ми се иска само да опитам, но няма да го направя. Почти месец и всеки ден е все по-добре. Няма да разваля всичко.

# 264
Понякога ми се иска само да опитам, но няма да го направя. Почти месец и всеки ден е все по-добре. Няма да разваля всичко.

Недей моля те. Не си позволявай тези мисли дори. Че това като червейче ще задълбае.
Виж ме мен. Засега не съм пример, ама мога да ти бъда голямо предупреждение. Grinning
Винаги, запомни, винаги дори и една води до следваща.
Да, може да изпушиш една. Ще кажеш, само една. После 3 седмици няма да пушиш. Ще се възгордееш. Виж ме колко съм силна и волева. Ама я чакай още една само.
Нищо няма да ти даде.
Ето, тук жена не пушила 14 години ей така си пропуши все едно не е спирала.
Пушача си е пушач винаги, това е ясно.
Ще сме пушачи, които не пушат.
Може би след много години може и дай боже да не ги мислим тия фъшкии.

# 265
Да, Дано! Аз димни няма и да запаля. Иначе си имам без никотин вейп, но него със сигурност няма да пробвам 🤣. Кой знае какво има вътре 🤮🤮

# 266
Дет се вика. Ако имаш зор, купи инхалатор и шмъркай там и седи мирна Grinning
Не одобрявам и вейпевете.
Преди 2 години така исках да опитам вейп.
Купих един без тютюн, плодов.
Изкашлях си дробовете. До задушаване, сълзи ми потичаха от задух.
Това от няколко дръпки.
Боклуци. Че то обикновените цигари не ми влияеха така.

# 267
Здравейте и от мен. Аз началото на годината ги спрях, не пуших 2 месеца и после пак пропуших. След 2 месеца пак ги спрях и сега пак почти 2 месеца не пуша, но вече не се заричам,защото видях колко е лесно да се подхлъзнеш. Предният път за 2 месеца качих 4кг, в момента в който пропуших за тези пак 2 месеца свалих всичко. Сега съм 1кг отгоре вече. Просто ям много, не често и тн,но много. Предният път твърдях че не съм почнала да ям повече защото не бях нарушила нормалните си хранения, обед /вечер и това е, но когато пак пропуших видях че съм ядяла ужасни количества храна повече. Така че сега не се залъгвам че ям малко:) не знам дали този апетит ще намалее , ужким сега гледам да съм по-внимателна. Спортувам много, но това винаги е било така. Четох че отнема от 2 до 3 месеца на организма да се приспособи и да престане да произвежда кортизол и тн и метаболизма да влезне в ред отново. И ако човек не продължава да яде много без да му се яде, би трябвало да се стабилизира положението. Иначе вторият път ми беше като цяло по-лесно от първият защото знаех какво да очаквам. Най-трудни ми бяха първите 2 седмици, след това имам , както и преди, просто моменти. И когато имам такива си повтарям че тези 5 мин или 2 часа (ако съм навън с приятели) измислен кеф, после ще е цели дни страдание. Защото аз много се измъчвах че пуша последната година, то беше някакъв ужас. Просто защото исках да ги откажа , а пушех и то беше усещане тип наркомания. Да кажем че от 20-тте цигари които пушеш, макс 2 да са ми били кеф, сутрин примерно. Всички други не ми бяха кеф, вече се чувствах задръстена. Знам че не трябва и не ми харесва вече, но не мога, така се чувствах.  Та така, искам да се справя само с килограмите, не искам да качвам

# 268
Както пушенето е съзнателен избор, така и храненето.

# 269
Както пушенето е съзнателен избор, така и храненето.
така е, съгласна съм, просто като спреш да пушиш, и се бориш с това първо. Сега вторият път е по-добре но първият се чувствах все едно животът ми нямаше вече много смисъл, представяте ли си, какъв скапан живот хахаха че като спреш да пушиш и имаш такиви мисли:))) в кръга на шегата, но то не беше шега, цигарите винаги са ми били преди “разтуха” и когато ги спрях си казах е добре сега ,как по-дяволите ще се чувствам че имам смисъл, и хоп храната. Затова смятам че е наркомания това и това беше някакъв вид депресия. И само си представям на фона на това и да почна и да ям малко хахахха

Общи условия

Активация на акаунт