Да спрем ЦИГАРИТЕ заедно - тема 17

• 11 039
  • 389
  •   3
Отговори
# 240
Ами, аз от срам не смея да питам вече две години. Защото, нали, за запек и подобни неща не се говори. Не е прилично. Но, за мен това се оказа главният проблем. Напълно неочаквано.
Имаше и още неща, но с тях се справях, трудно-лесно издържах ги, но това не.
Благодаря, Елора!

# 241
Свещички и на мен ми предписаха след операцията на щитовидната жлеза и после при коремната. Взех си детски, идеална работа.

Аз случайно ги открих. Не си и помислях да взимам такива. Не знаех и че съществуват детски.
Аптекаря ги обърка. Бях в поредната криза. И му викам свещички за запек и той ми дава детски.
Негова грешка, но като се прибрах се ядосах като видях, но студено, вали, аз изморена и няма да се връщам.
Грешката се оказа вярна, вечно ще съм му благодарна Grinning
При мъчителните периоди съм имала моменти съм била на косъм да запаля точно заради запека.
Въобще бол причини може да си намери човек.

Ами, аз от срам не смея да питам вече две години. Защото, нали, за запек и подобни неща не се говори. Не е прилично. Но, за мен това се оказа главният проблем. Напълно неочаквано.
Имаше и още неща, но с тях се справях, трудно-лесно издържах ги, но това не.
Благодаря, Елора!
Кой казва, че не се говори. Това е важна тема. Каквото влиза през устата, знаеш през къде трябва да излезе.
Всеки ден.
Та прецени, опитай с тия методи, но не се отказвай на третия ден.
Аз вярвам, че ще ти помогнат.
На тялото му трябва време
Яла съм и сушени сливи киснати във вода. Аз съм с ир, но и това опитвах. Даже тествах кръвна захар и инсулин след ядене на сушени сини сливи да видя как ми влияе.
Ами добре беше, взимах и такива без захар, поне така ми казваха в магазина.
Но пак ги спрях защото малко или много са си по-бърз въглехидрат и второ не са ми любими неща и не се виждах всеки ден да ги ям.
Също така пробиотиците са много важни.

Иначе кефирени зърна раздавам Grinning
Тук си има и тема за кефир.

# 242
  • Варна
Момичета, нали знаете, че като ползвате заместители - дъвки, лепенки и тем подобни, които съдържат никотин, нищо няма да се получи в дългосрочен план, защото зависимостта си остава.

# 243
Аз затова отказвам да ползвам. Но реално след айкоса ми е по лесно. Не ми се пуши, просто навика... Димни цигари ми миришат ужасно и не бих пушила никога повече.

# 244
Момичета, нали знаете, че като ползвате заместители - дъвки, лепенки и тем подобни, които съдържат никотин, нищо няма да се получи в дългосрочен план, защото зависимостта си остава.

Аз не използвам нищо с никотин.

# 245
А аз да се похваля, че преди малко Smoke Free ми каза, че съм навъртяла точно 9 м. без цигари.
Значи може!

# 246
Здравейте, чета ви от известно време, защото все повече се замислям, че е време да направя трети опит за спиране на цигарите, но ще видим кога ще се случи. Относно запека, аз имам постоянно и в последните години последствията от него (хемороидите) доста се влошиха. Използвах много неща, но единственото, което ми помогна и помага все още е алое на кристали ( не капсулите). Пия вечер по едно кристалче с големината на грахово зърно за около две седмици, после спирам. Последно пих преди около два месеца и досега всички върви добре. Като усетя, че започвам да се запичам започвам отново. За качествено прочистване на червата може да се пие за една седмица сутрин и вечер по едно грахово зърно и после само вечер. Пожелавам успех на всички и се надявам съвсем скоро да се присъединя към вас!

# 247
desi_slava07, щитовидната как е?
Тия кристалчета не искам да ги видя никога.
Така ми се заби едно в гърлото, че щях да умра.
Опитай със сламката каквото съм писала.
Явно не знаеш как да напъваш естествено.

Ето го клипчето
https://www.facebook.com/reel/1093401866128813

Последна редакция: нд, 03 авг 2025, 10:33 от Елора

# 248
desi_slava07, щитовидната как е?
Тия кристалчета не искам да ги видя никога.
Така ми се заби едно в гърлото, че щях да умра.
Опитай със сламката каквото съм писала.
Явно не знаеш как да напъваш естествено.

Ето го клипчето
https://www.facebook.com/reel/1093401866128813
Благодаря за клипчето!
Щитовидната е под контрол, следя я често, но освен с правилното напъване имам проблем и с храната, злояда съм от дете, не съм много по супите и манджите като цяло, майка много ме тормозеше с храната като малка, та още повече я намразих и проблемите се трупат.

# 249
Как сте банда? Аз удържам фронта от 28 юли без цигари. Не ми се пуши. Засега няма кг качени. Леле, май ще успея! Стискам палци на всички!

# 250
Разбира се, че ще успееш.
Аз си държа фронта.
С моя рефлукс и с моя задух всяка грешна мисъл за цигара се попарват веднага. Всяко зло за добре, както казват старите хора 😉.
Елора, хулиганстваш ли или си примерна?

# 251
Малко се хлъзнах.
Confused
Ама споко.

# 252
Има ли емотикон тип стара леля, която укорително клати пръст? 😉😂
Искам включване, в което пишеш, че не си пушила нито едничка цигара изооообщо!
Други подхлъзнали се?

# 253
Пръст не е достатъчен.
Ей тоя бива

Rolling Eyes

Ама аз имах 20 дни.
Поредните чисти 20 дни.
И щрак.
Нищо де, аз пак си почвам, няма да се излагам.
Даже това което ще направя е да си поръчам едни пробиотици, много скъпи.
За отслабване, изчистване, детоксикиране.
Сто кинта.
Така ще ми е жал да пропуша Grinning
То и сега ми е жал.

# 254
Олей, много як емотикон!!! Да, затова си направо.
Поръчвай двойна доза от модерния пробиотик, инхалатора и мантрите.
Кой е този детокс пробиотик, между другото?

Общи условия

Активация на акаунт