Не ща да давам идеи на другите палавници.

Преди три месеца направих хроничен бронхит с ежедневна продуктивна кашлица, две седмици антибиотици, рентгенови снимки и т.н. Няма оправия, освен ако не спра да си дразня бронхите. Реших, че това е момента да спра поне за известно време, ако може и завинаги. Помагам си с Табекс по схема. По-поносимо е от предният път, но не и лесно. Пия и лек синтетичен успокоител, който не пристрастява по препоръка на личната. Тренирам пилатес, фитнес и ходя на танци. Задължително два пъти дневно поне ме удря нервата, стяга ме главата, приболява не тук там, мравучка ме, понапарва ме. Все едно ще гръмна! Проблема е, че не искам да пуша, съвсем осъзнато, но нервите ми ме предават...Обмислям да добавя Невробекс и Ашваганда, даже и психоаналитик само и само да не пропушвам. Пиша си с Chatgpt и аз - с него си дишаме, танцуваме, плачем и какво ли не, бива си го. 😁 Как минаваше абсистенция към 12-ия ден при вас? Нервите? Губихте ли мотивация за ежедневните дейности? Радост от живота? Аз съм с Хашимото и менопауза принудителна. Секса е труден на този етап. Работя от къщи и с половинката сме нон стоп заедно. Вероятно ще издържа да не запаля, но дали ще издържа да не полудея?! 🙄