Този мъж е с тебе, защото си му удобна и евтина. Била си ракетата-изтребител, която го е измъкнала от детската стая у родителите му и го е приела в дома си като второ дете, отваряйки широко краката, упс, обятията. Малко моми или вървежни майки с деца биха прибрали недорасляк, който живее у родители на 30г за да го гледат как си цъка на телефона и излиза вечер с приятели. Пакет от безплатна обзаведена квартира с готвена вечеря и безплатен редовен секс срещу плащане на сметки, миене на зъбки и водене на чуждо дете на градина не се намират лесно. Даже и за au pair да се цани, няма да и а секс.
В началото се е държал както е искал и си цъкал на телефона. След като си го пропукала да говорите се е уплашил да не клъцнеш секса и да не се наложи да се връща с подвита опашка у родители и е почнал да се прави, че се интересува от дъщеря ти. Не се интересува от нея и му е през оная. Емоции няма как да се породят от един разговор. Повечето мъже гледат детето на партньорката за да са с нея. Малко истински заобичват детето. Ако няма братя и сестри и/или деца не са му интересни, няма да се заинтересува изведнъж и вероятно никога няма да приритва да се занимава с деца, дори и да имате ваше общо.
Много си наивна и нараняваш дъщеря ти. Още 5-6 мъже като те напуснат и тя няма да се привързва, защото ги е заобичвала и губела. Защитна реакция ще развие да не я изоставят отново, отново и отново.
На 30г аз, жена, не бих останала и 2 часа с мъж и детето му ако аверите ми свирнат да купонясваме. И сега пак няма да мога. Не е моето.
Питаш защо ходи у родителите си. Ами не е пораснал. 30г все с тях е живял и се виждат по инерция. Моят мъж също ходеше у майка си всяка божа вечер когато тя беше тук. За 6м седене тук да е пропуснал 2 вечери. Уикендите не ходеше само, но след работа отиваше първо там. Мене не ме бърка, но ако искаше и мене да влачи, нямаше да се разберем.
По делата им ще ги познаете. Как изобщо му вярваш? Лъже те и маже докато намери нещо по-засукано. Може и дете да ти направи ако не намери друга, но ще продължи да е дете в твоя дом.
Бъдещето с него не изглежда светло за тебе. Живееш с илюзии, макар и ясно да виждаш положението.
Сгрешила си, че си го пуснала у вас и си му дала всичко наготово от първия ден. Аз бих изисквала хотел или да си наеме квартира първо и да се виждаме там. Сега ще е трудно да променяш изисквания и конфигурации.