Сложни отношения с мъж

• 14 794
  • 265
  •   1
Отговори
# 195
Telesilla, добре, че не са всички мъже като твоя.

# 196
  • София
Уау, мен ме "взеха" с три деца...И така 20 щастливи години заедно.

# 197
Sharky*, с теб извънземни мъже сме срещнали от друга планета Simple Smile Тук на Земята нямало е кой да ни вземе Simple Smile

# 198
Леле, леле само как се изопачават и пресилват нещата, ама защо така? Smirk

Мъжете ви били извънземни едва ли не, ама не са, сигурна съм Joy Просто всякакви хора има.

Ако трябва да обобщя последните коментари - ММ по дефолт не става за мъж на авторката, вашите мъже обаче не са за отписване.

# 199
Никой мъж не тръгва с идеята да си намери жена с дете / деца. Просто понякога това се случва. Животът е вечна промяна, днес си мислил едно, утре друго. Не е по план само.

# 200
Bеа_2022, съгласна съм, но не докрай.

Не знам защо се получава да съм на контра в момента? Rolling Eyes

Мисълта ми е, че хипотетично може някой мъж да тръгне с идеята да си намери жена с дете/деца. Примерно, той е сравнително млад, самият има вече деца и не иска повече, но знае, че ако си търси млада жена без деца, вероятно тя рано или късно ще поиска да има деца, а той вече е приключил с тази тема. Или пък мъж, който поради незнайко каква причина не може да има биологични деца или пък, което също бях гледала в някакво филмче, не иска да размножава собствените си гени.

Така че и такива мъже има, хората са наистина най-различни.

И със сигурност не всички мъже пък намират особен проблем в това жената до тях да има деца от предишна връзка, все пак всеки си има някакво минало.

Последна редакция: пт, 07 мар 2025, 22:23 от Telesilla

# 201
  • Somewhere far away
А ако жената не иска да има деца кво правим ? Grinning

# 202
  • Out of the Mix
Телесила, имате ли деца с твоя?

Смятам, че всичко е до осъзнат избор, като най-добрият вариант е да няма заблуждаване и мотаене.

Кой как живее, с кой, дали, иска ли, не иска ли, приема ли чужди, не приема ли, си е негова работа.

Аз не бих избрала нито бездетния простак, нито интелигентния с деца. Бих си останала сама. Да нямаме връзка също е добра и винаги възможна опция.

Интелигентните хора имат по-малко деца от по-слабоумните и не е чак толкоз трудно да се намери интелигентен мъж без деца когато и жената няма собствени.
Hands Ok Hand

...и те допълвам, дори и може и да нямат деца, да си живеят така, един за друг, всичко е възможно.

# 203
Втория ми брак е с жена с дете. Имаме си наше дете и си живеем добре много години.

# 204
  • Out of the Mix
Здраве и щастие да имате, Стрейнджър.
Имам и аз такива познати.
Аз бракове не ща, камо ли втори, трети, мулти.

# 205
  • София
ММ си е "извънземен", да. И само идва да потвърди заключението, че мъжете не са еднакви.

...
Revoker, на мен ми трябваха цели 10 години след развода да "дозрея" до втори подпис. Подписът е въпрос на отговорност, която искаш - или не искаш - да поемеш по отношение на човека, когото обичаш. Както всичко друго в живота - подписът е избор.

# 206
Докато обсъждаме сложните отношения на авторката с нейния мъж, почнахме да обсъждаме, както обикновено се случва, личните ни отношения с нашите си половинки. В повечето случаи май си ги хвалим и се опитваме да покажем колко страхотен е изборът ни и колко специални са половинките ни, то май е или се хвалим, или се оплакваме положението Rolling Eyes Абе летим на летящи чинии.

Аз спирам дотук за момента, защото дискусията се поизчерпа. Ще се включа отново в темата, като почнем да обсъждаме свекървите.

# 207
  • София
Всеки с неговата си летяща чиния, която сам си е построил.

Американските военни имат един много точен лаф:”Assumption is the mother of all fuckups.” Когато изказваш мнение във форум, единствената реалност, на която можеш да се позовеш, е личния ти опит. Да правиш заключения какви са всички мъже/съпрузи, е “допускане” assumption на английски. Та после и резултатът е fuckup…

# 208
  • Out of the Mix
Revoker, на мен ми трябваха цели 10 години след развода да "дозрея" до втори подпис. Подписът е въпрос на отговорност, която искаш - или не искаш - да поемеш по отношение на човека, когото обичаш. Както всичко друго в живота - подписът е избор.
Съгласен съм.
Но за мен не е задължително поемането на отговорност да е непременно свързано с юридическата обвързаност.
Има моменти спрямо ситуация, когато е "изгодно" двама души да подпишат формално, спрямо държава, законодателство, намерения.

# 209
  • София
Да, след определен етап поемането на отговорност може да не включва подпис. На моите 48 години не бих подписала, та каквото ще да става. Няма да имам повече деца и не виждам никакъв смисъл и полза от това.

Общи условия

Активация на акаунт