Сардиния

• 6 519
  • 134
  •   1
Отговори
# 105
Точно пещерата на Нептун е с много катерене ако сте с автобус/кола. Ако сте с корабче ви стоварва на входа, но не знам цените как са.

https://grottadinettuno.it/en/
Благодаря!
Четох разни пътеписи и все за стъпала пишеше. Ще проверим на пристанището в Алгеро.

# 106
Ужасяваща снимка на Ла Пелоза от тези дни (началото на август). Резервацията е направена през май. Авторът не съм аз. Честно казано, губя всякакво желание да ми стъпи кракът на такъв плаж, колкото и красиви да са природните му дадености.

# 107
Нормално, ако това е цялата плажна ивица. Свободната зона може още да побере. Joy

# 108
  • София
През юли изглеждаше по абсолютно същия начин Ла Пелоза. Аз мисля, че писах, че на пясъка беше ужасно положението, но във водата си е супер. Може би рано сутрин и късно вечер ще е по-добре.

# 109
Снимките с шезлонга във водата от Ла Чинта ли са?

Tsugumi, според теб  Капо Кода Кавалло и Изуледда  в Сан Теодоро може ли да се пропуснат?
Или са препоръчителни/задължителни?
Реджи, извинявай! Не съм чела темата и рядко влизам във форума вече. Тази година поне температурите не са толкова високи, както обичайно. Вероятно отговорът ми няма да има смисъл, но не са за пропускане. Ние бяхме в зоната на Арбатакс до вчера.

# 110
  • Milano
Благодаря ти,Tsugumi!:🌹

LU IMPOSTU:

Последна редакция: чт, 14 авг 2025, 15:36 от regina di cuori

# 111
Здравейте! Към тези които са посещавали острова, смятате ли че е подходящ за обиколка (БЕЗ плажуване), има ли какво да се прави, къде да се разхождам? Върти ми се мисълта за една октомврийска разходка, но дали си заслужава или е предимно лятна дестинация (за море)?

# 112
Здравейте! Има ли удобен транспорт от Алгеро до Олбия, освен с кола?

# 113
Ще пътувам и аз в началото на септември;
Интересува ме опита вис колите под наем. Видях депозити от 500 до 800 евро-не е ли прекалено?
Изискване кредитната карта с коятоще сеплати да е на името на шофьора.Защо? Проблем ли е да е моя а мъжа ми да шофира?
Моля малко повече ми споделете опита си, но като цяло 70 евро на ден ми се виждат прекалена цена ;
Dechy пусни линк от къде резервирахте кола вие!

Обичайно изискване е при рент-а-кар е кредитната карта за депозита да е на шофьора. Предполагам за застраховката. Евентуално може и да не искат депозит, ако е някоя гаражна агенция. Или да не обръщат внимание, но за да сте сигурни трябва да ги питате.
Ако имате шоф. книжки и двамата, може да се пишеш ти основен шофьор и да дадеш картата, а да шофира мъжа ти. Плаща се малко допълнително за втори шофьор, но понякога има промоции и е безплатно.

# 114
  • UK
Да питам, дали има в момента някой в Сардиния, да каже как е времето вечерите. Приготвям багажа и се чудя колко броя дрехи с дълъг ръкав да вземем. Оказа се, че не ни стигат големите куфари и ще сме с куфар по малко.

# 115
Връхна дреха в Италия ще е трябва най рано след месец. Някакви супертънки якета евентуално.

# 116
  • Milano
Аз съм тук. Тази ни е трета седмица.
Досега не сме слагали нищо с дълъг ръкав.

# 117
  • UK
Благодаря!

# 118
Заредено е вече лятното разписание на Уиз за 2026 г. Полетите до Алгеро от София остават два пъти седмично. Бяха се опитали да ги пуснат дневни, но вчера ги смениха отново с вечерни часове, както е и тази година.

# 119
Привет!
Върнахме се от острова с вечерния полет в четвъртък, който закъсня с 5 часа! Има ли някой, който е подавал молба за обезщетение към Уиз?
Телефонът им не отговаря, а в сайта мога само да направя проверка, но не и да подам.

Общи условия

Активация на акаунт