Звездни Компромати- март'25

• 342 159
  • 3 572
  •   1
Отговори
# 3 165
Като му гледам лицето, явно ходят при един и същи дерматолог. Хетеро с филъри на брадичката и джучки, ми идва малко прекалено.

# 3 166
Е, ако си спомняте и Ахил беше чернокож(нищо общо с описанието на Омир). И гологлав😂. Че гърците са леко мургави, спор няма. Но не и в този вариант😁

А Ахил дори не е средиземноморски тип: Laughing
Цитат
Спря зад Ахила Атина, докосна косите му руси,
видима само за него, за другите беше незрима.

# 3 167
Не мога да преценя Дара (не Екимова) дали си е правила нещо на носа. Май и захапката е оправила (Като Селена Гомес - и тя имаше подобна захапка)
Скрит текст:
Преди

Сега

Последна редакция: пт, 28 мар 2025, 21:06 от Little heart

# 3 168
От премиерата на “Те, вълните”.Не мога да не отбележа-страхотни крака 😍!
Скрит текст:

# 3 169
  • в пералнята
Дара беше много красива и чаровна преди. Някакси кукленско, но естествено, трудно ми е да го обясня. Наскоро не съм я виждала, но ще е жалко ако се е обезобразила.

Не мога да не отбележа, че момичетата от "Те, вълните" изглеждат страхотно. Теодора не.знам дали не гони 50, ама какво излъчване има, като на супер модел.
Койна също има една много особена студена красота - с тези очи и този глас е много пленяваща.

# 3 170
Дара в лице наистина е като кукла и има страхотен естествен бюст. Наскоро и поотслабна. Любимка е.

# 3 171
Айдееее, фр. репортаж по наболели теми/процеси/присъди🙈
Да видим какво е отсъдила Темида!

Жерар (Депардийо) спаси кожата.
18 месеца затвор (условна присъда) и 20 000 евро глоба. В отговор на обвиненията  за сексуална агресия на декораторка и асистентка на режисьора Жан Бекер при заснемане на филм през 2021.
Саркози пък отнесе 7г затвор и 300 000 евро глоба по обвинения за финансиране на президентската му кампания през 2007 от Муамар Кадафи.
Ето Фани Ардан, защитаваща Жерар.
Вся смут във фр. общество с тези свои думи :

Скрит текст:

Да, Жерар е с голяма уста. И определено е цапнат през устата. Но обществото ни много се е променило. Преди време се приемаха неща, за които е немислимо да се говори днес. Аз не съм била свидетелка на нищо непристойно от страна на Жерар.

Всяка форма на гениалност носи в себе си нещо екстравагантно, неподчинимо, опасно. Жерар беше и звяр, и светец. Пресъздаде всички персонажи давайки всичко от себе си.

В защита на Саркози, нямаше изявления.
Всички разбраха какво се случи тогава и си замълчаха.

# 3 172
Радина на Икарите:
Скрит текст:

# 3 173
Радина я виждам редовно. Изглежда ужасно - като клошар с препечена кожа и много кофти изгоряла рядка косица.
А тези зъби са ..

# 3 174
Аз не помня да е имала кофти усмивка Радина, не знам причината да е с нови зъби/фасети или каквото е.
Донков я съсипа, преди него беше много хубава.

# 3 175
  • София / Пловдив
Радина е топ пример как човек може да се съсипе заради мъж....  чак мъчно ми става като я гледам.

# 3 176
Аз не помня да е имала кофти усмивка Радина, не знам причината да е с нови зъби/фасети или каквото е.
Донков я съсипа, преди него беше много хубава.
Слухът за причината е, че Донков й е счупил зъбите при побой.
Дори се визира конкретна свада, някаква сватба.

# 3 177
Gigi Hadid за Miu Miu
Скрит текст:

# 3 178
В сторито на Духовникова, Радина дори и в профил, плаши :

Скрит текст:

# 3 179
  • софия
И двете плашат. Духовникова има хубаво тяло и лице на жена, която злоупотребява.

Общи условия

Активация на акаунт