Звездни Компромати- март'25

• 342 077
  • 3 572
  •   1
Отговори
# 3 420
Mного красив мъж, хубави деца прави Grinning ..

ТУк драмата продължава вече доста време, май не е много добре госпожата,

# 3 421
  • софия
Ох! Тази жена има сериозен проблем.

# 3 422
Дианче, мълчиш и продължаваш напред. Господ си знае работата. Няма смисъл от драми.

# 3 423
  • софия
Не е нужно да мълчи. Казала е, имало е реакция, после пак е продължила да казва, но не спазва това, което е казала. Все се връща и държи всички да ѝ повярват.

Последна редакция: нд, 30 мар 2025, 23:33 от zvаnchе

# 3 424
Не знам дали в момента има такова влияние. За другия бизнес съм сигурна.

О, има, и още как Simple Smile
Той е нещо като Голямото момче, но за София.
Реално управлява София в момента.

# 3 425
Абе явно вярва, че е права Диана Димитрова и е дълбоко наранена от факта, че насилникът си живее по живо, по здраво, а на нея не й повярваха много и й излезе име на хахавелница. Ех, не винаги истината излиза наяве и виновните понасят последствията. Склонна бях да й вярвам тогава, сега също, но явно няма твърди доказателства и свидетели, и е хубаво да продължи напред.

Последна редакция: нд, 30 мар 2025, 23:31 от Tess d`Urberville

# 3 426
Натали е хубавица. Не ми допада този Мартин с нея.

# 3 427
Диана да си беше изкарала медицинско и да даде гласност още тогава . Аз също и вярвам , но нейното вече ск е фиксация , много “мрачна” и драматична е . Вергов чи е анти отпреди случилото се с нея , но всички актьори , които го подкрепиха след това са ми противни.

# 3 428
И аз продължавам да вярвам на Диана. И продължавам да смятам, че ако човек е слаб и не може да се справи адекватно с някакъв проблем, не е причина да бъде смачкан физически и психически. А Вергов продължава да ми е толкова противен, колкото и преди – беше ми достатъчно да разбера, че отрича даже, че са имали връзка. След като лъже за нещо толкова очевидно, с което е бил наясно целият екип, ще лъже и за всичко друго, което поиска, без да му мигне окото.

# 3 429
Неприятен е Вергов, а напоследък изскача отвсякъде. Диана дано срещне нова любов и подреди живота си. Наистина се е фиксирала, трябва на продължи напред.
Този Мартин не ми харесва, представях си Натали с млад известен богаташ. Сякаш и голяма възрастова разлика имат.

# 3 430
Абе явно вярва, че е права Диана Димитрова и е дълбоко наранена от факта, че насилникът си живее по живо, по здраво, а на нея не й повярваха много и й излезе име на хахавелница. Ех, не винаги истината излиза наяве и виновните понасят последствията. Склонна бях да й вярвам тогава, сега също, но явно няма твърди доказателства и свидетели, и е хубаво да продължи напред.

Не, истината винаги излиза наяве и е видима, но печели този с повече влияние, но вярвам, че има възмездие по един или друг начин. Нищо не остава безнаказано. Идва и неговия ред все някога.

# 3 431
  • Glasgow
Аз вярвам в кармата, и неговият ред ще дойде.
А Вергов поствахте лятото на снимки с много младо момиче, заедно ли са още?

# 3 432
Диана да си беше изкарала медицинско и да даде гласност още тогава . Аз също и вярвам , но нейното вече ск е фиксация , много “мрачна” и драматична е . Вергов чи е анти отпреди случилото се с нея , но всички актьори , които го подкрепиха след това са ми противни.

За мен случката е била тип филма “Опасно привличане”, никакво значение няма звезда ли не е насилникът, ако се стигне до такова насилие, на секундата полиция, медицинско, а не да се снимаш, па архив, та след Х време ги вадиш и почваш с витиевати интервюта и постове.
Тази жена има психопатия някаква, нормална жена няма да реагира по такъв начин.

# 3 433
Аз имам бегли спомени от тогава. Не знам дали директно му каза името. Обикаляше разни студия и говореше завоалирано.

Последна редакция: пн, 31 мар 2025, 08:31 от #Frozen#

# 3 434
Връзката Диана-Вергов май е била тип Мара-Дзвера, което още веднъж ме навежда на мисълта за многото допирни точки между т.нар. елит и чалгарите.

Аз пък нещо не съм склонна да повярвам на Диана, защото имаше много противоречия в историята й.

Общи условия

Активация на акаунт