💛 Юнски бебета 2024г. - Тема 5💛

• 13 640
  • 757
  •   1
Отговори
# 390
Да има някои такива, но за съжаление не всички са така. Имам познати, които търсеха такава градина, в която да не плащат / или по-малко да се плаща/ когато детето отсъства, но в София не бяха много тези места. Особено, ако са малко деца в група просто не излизат сметките накрая.

# 391
Мами, които давате купешки пюрета - как намирате зеленчукови 8+,9+??? 99% са все с месо. Има ли марка, която не знам да имат зеленчукови?

# 392
Погледни на Пюрео, но са скъпи.

Нашето дето е в скок и се буди по 5-7 пъти на нощ да се изправя в леглото. Отделно и да яде 2 пъти, което тъкмо го бяхме изчистили. Така е вече 4 нощи, а непосредствено преди това имаше някакъв регрес и заспиваше мн трудно, слава богу главно дневните бяха проблема тогава.
Колко време горе долу продължава това будене да се упражнява да сяда и става, за един преател питам😅

# 393
Мами, които давате купешки пюрета - как намирате зеленчукови 8+,9+??? 99% са все с месо. Има ли марка, която не знам да имат зеленчукови?

Baby bio имат едни менюта, които се водят 12+, но са много наситно, в опаковки по 2 пластмасови кутийки.

https://www.ozone.bg/product/babybio-menyu-leka-nosht-zelenchuts … -sled-12-iya-mes/

https://www.ozone.bg/product/babybio-menyu-leka-nosht-brokoli-ze … -sled-12-iya-mes/

https://www.ozone.bg/product/babybio-menyu-leka-nosht-pasta-s-pa … i-sled-8-iya-mes/

# 394

BabyBio имат няколко 8+, които са без месо. Предполагам питаш, за да даваш тогава жълтъка. Мисля, че ако през два дни даваш пюре за 6+ заради жълтъка, не е чак толкова фатално, ако другите дни и хранения дъвче нещо. Аз в тези дни за жълтък си правя домашно пюре. И в този ред на мисли, вчера й направих картофи с праз (много хубаво миришеше) и сложих жълтък. Обаче грам не й хареса и не го яде. Съответно от жълтъка е хапнала супер малко. Смятам днес да си дам пак жълтък, както е редно, защото вчера реално не е яла нито жълтък, нито месо. И понеже не яде нищо и не ми се топлеше ново пюре, а пауча така или иначе няма как да се стопли (ако не го изсипя в бурканче, но се губи смисъла), реших да й го дам да видя какво ще направи 🤣 Ами нищо, ако я бях оставила да си го стиска, щеше да стане цапаница. То пак се омаза и като е гарга, да е рошава. Понеже пауча беше 150 гр, а тя вече яде по 190 гр, реших да я пробвам със зрънчо. По принцип не го одобрявам, защото не е никаква храна, а само да ти развали обяда/вечерята, но то при нея нямаше как да стане по-зле и реших да експериментирам. Бях взела едно малко пакетче от ДМ да имам за проба или някакъв екстремен случай на глад като сме навън. Беше много смешна как го плюнчеше, лепеше й се по ръцете, падаше по земята, дрехите станаха лепкави. Абе пълен ужас. Иначе явно си й беше ден на нови неща, защото сутринта (след първото мляко) й направих бебешка паста с масло. Сложих малко, за да видя как ще се приеме, а и да вкарам така маслото. Къде дъвчеше, къде гълташе, ще видим на изхода 🤣 Но й хареса. Днес ще направя повече и пак ще сложа масло. И от утре ще добавя извара. По два дни давам новите неща. Не знам дали на млечните трябва да се отделя повече внимание. Иначе за пауч си е още малка. Тя го стиска, а трябва да го смуче.

# 395
И аз пробвах да й направя, но не го прие с възторг. То тя като цяло зеленчуковите не ги харесва особено. Че и ми се развали чопъра, май трябваше още да чакам да изстинат зеленчуците. Давах някакво постно на Плазмон с грах и зелен боб, ама то си имаше люспички от грах вътре, то те и на мен не биха ми харесали. Съвсем ме разочароваха като марка. Положителното е, че под нас отвориха плод/зеленчук. Мисля скоро да вкарам червена чушка, защото може по да й харесат безмесните с нея.
И тя се буди по няколко пъти последните дни и сяда. Още не може да се изправя, но то тя ското седна, така че има време.

# 396
Ами Плазмон аз нещо не ги одобрих. Имам още малко от тях и повече не бих купила.
Според мен първо дай зелена чушка. Червената може да я подразни.
Планувала съм следващото пюре, което ще направя да е тиквичка, грах и мента, та ще видим как ще ми приеме люспичките на граха. Иначе грах съм й давала комбинирано в пюрета на Плазмон, БейбиБио и Simple Comme и си ги е яла без проблем. Грах от мен приготвен не е яла. Нещо последно време не ми яде моите бъркочи 😃

# 397
Здравейте, мили момичета!
Днес сложихме обечки на Верена. Разбрах от приятелките ми които имат предимно момиченца - по 2, по 3 🤭 че днес, на Благовещение се пробиват ушички, за да не боли и бързо да заздравеят!
Някой друг правил ли го е на днешната дата?
Ето я с новата придобивка, татенцето й ги избра 😊

# 398
Честито на малката мадам! Прекрасна е 😍

# 399
Благодаря, Фрезия! ❤️🤗

# 400
Честити нови придобивки.
Аз за обеци съм пас. Моите дупки даже май са зараснали. Не държа на такива украшения и нека като порасне да реши сама дали иска.

# 401
Честито на малката сладурка! 🌞 Може ли да споделиш къде пробихте ушичките? Събирам мнения за град Варна 🙂

# 402
Честито на малката сладурка! 🌞 Може ли да споделиш къде пробихте ушичките? Събирам мнения за град Варна 🙂
Ходихме в Skin Choice. Всичко стана за под 1 секунда! Дори и сега да отидете, с малко изчакване, ако изобщо се наложи, ще стане!
Стана много бързо! Прецизно се избираше средата и да е точно в определеното за целта място, после 2 от медицинските козметици идват и щракват едновременно. Тя не плака, но аз да! 🥲
Тя не искаше да я пипат непознати, всъщност това я разстрои 🤭
Много съм доволна, бяха бързи и прецизни. 🥰
Благодаря ти, Фейри!! 🫶

# 403
Много сладки бебешки одежди Simple Smile. От дни гледам фейсбук реклами за пробиване на Благовещение, щях да пробивам още по Коледа, но се отказах, заради фотосесията, исках да си е бебе без обеци. Но вече е време, защото изттрве ли се момента и започват да разбират. Мисля че в момента сме в прозорец в който по-малко ревем от хората, та трябва да и запазя час. Чувала съм, че в Румъния още в родилния дом им слагат обеци.

# 404
О да, същата работа при мен... Когато си реши сама, тогава Heart

Честити нови придобивки.
Аз за обеци съм пас. Моите дупки даже май са зараснали. Не държа на такива украшения и нека като порасне да реши сама дали иска.

Общи условия

Активация на акаунт