💛 Юнски бебета 2024г. - Тема 5💛

• 13 518
  • 757
  •   1
Отговори
# 180
HeartHeart Така е, най-добрият 8-ми март!
Честит празник, мами!

Колко е специален 8ми март като мама 💞 честит празник, дами! 💐

# 181
Честит празник! ❤❤❤

# 182
Мами, какви гърнета сте взели? Някой ползва ли на NUK, удобни ли са?

# 183

Мн силно ми препоръчаха няколко човека ok baby модел “паша”, заради високата облегалка и за мен приемлива цена

https://www.baby.bg/product/ok-baby-pasha/

# 184

Мн силно ми препоръчаха няколко човека ok baby модел “паша”, заради високата облегалка и за мен приемлива цена

https://www.baby.bg/product/ok-baby-pasha/

Аууу много е яко. Аз имам от момичетата от ИКЕА пак такова дето се маха вътрешното и са удобни ама някакси вътрешно ме кара да взема ново за дребос.

# 185
И аз съм се спряла на ОК. Точно, защото се и маха вътрешната част. Не съм купила още.

# 186
Ние даже имаме едно улучване в гърнето 😁😁

Дамите, които правят домашни пюрета, още ли белите плодовете? Аз имам домашни ябълки и круши и беля и после замръзявам. Ама ей са белих 20 мин, малко е досадничко.

# 187
Аз ги беля, но не в такова количество, че да беля 20 мин и не ми пречи.

# 188
Аз беля няколко кг и замразявам. После не беля със седмици, но пак

# 189
Аз ги купувам и няма смисъл да замразявам толкова. Съответно и да беля. Като ти ги дават домашни е друго. А пък и нямам толкова място, защото то едно ли е😃

# 190
https://www.hippoland.net/ok-baby-garne-pasha-byalo-ekryu-okbpa38911600

В сайта на Хиполенд по описание е подходящо за деца над 15 месеца, в baby.bg пише 0+...
На повечето, които гледах пише 9+,10+.
Много ми е объркано, днес ходих до кварталния да видя, имаха 1 модел, но 2 размера имаше си доста видна разлика. Но бяха без гумички отдолу и не взех.
Така че предпочитам на живо да го видя колко са големи, имат си разлика. Може и това OK baby да има различни размери, знам ли. Но в baby.bg е изчерпан. Иначе като модел изглежда удобно.

# 191
https://www.hippoland.net/ok-baby-garne-pasha-byalo-ekryu-okbpa38911600

В сайта на Хиполенд по описание е подходящо за деца над 15 месеца, в baby.bg пише 0+...
На повечето, които гледах пише 9+,10+.
Много ми е объркано, днес ходих до кварталния да видя, имаха 1 модел, но 2 размера имаше си доста видна разлика. Но бяха без гумички отдолу и не взех.
Така че предпочитам на живо да го видя колко са големи, имат си разлика. Може и това OK baby да има различни размери, знам ли. Но в baby.bg е изчерпан. Иначе като модел изглежда удобно.

Има го, но в някои цветове само.

# 192
Аз съм взела посоченото гърне. Не бих казала, че съм впечатлена Laughing Девойката не иска да седи на него като цяло, но и мисля, че не ѝ е много удобно - май облегалката ѝ идва твърде назад, а извитото за крачетата е по-напред и не е удобен стол. Иначе вътрешната му част се вади. Цяла седмица не съм я слагала, но от утре почвам отново с пробите.

LucyFord, ти беше писала за зеленчукови мъфини за закуска по ЗВБ. Може ли рецепта? 

Таткото се чуди дали да не купим раница за носене на бебето. Гола вода съм то този въпрос, та ще ви помоля за помощ - има ли смисъл да купуваме такова нещо и ако да, предложете ми марка. Аз не държа да я нося, но той искал.

И малко небебешки въпроси: дайте ми съвет за добри маратонки (искам нещо много удобно и леко за разходките с количка), както и за нещо за сухи краища на косата, различно от фризьор. Grinning

# 193
За косата аз залагам на козметика от аптеките. Нямам любима марка, но шампоан и балсам по 20 и нагоре лева и косата винаги е прекрасна 😂
Има и хубави термозащити, но аз съм спряла да ползвам преса и не слагам вече.

# 194
Някой деца не харесват носенето в раница, добре е да пробваш в специализиран магазин дали ще и е удобно, също може да се вземе и под наем. Има тема във форума и препоръки (цяла нова наука). Лично аз, тъй като не съм от София, си поръчах евтина и почти неизползвана раница от олх, трябва ми да се мъкнем по стълбите. Сега като се затопля ми се иска да ходим из гората и вероятно моята базова раница ще ми влезе в употреба и за това.

За косата... Влез в магазин "Златна рибка" или фейсбук групата hairholic и се консултирайте какво точно искаш, има еластайзери, бондинг терапии, масла преди измиване... там е още по-сложно от границите Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт