Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви промени в храненето на децата обсъждат участниците във форума?
Какви са мненията за преработените храни и тяхното въздействие върху децата?
Как влияе кърменето върху моделите на сън при децата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви промени в храненето на децата обсъждат участниците във форума?
-
Какви са мненията за преработените храни и тяхното въздействие върху децата?
Мненията са разделени по темата, като някои хора изразяват загриженост относно потенциалната вреда от ултрапреработените храни и предпочитат да избягват такива. Други се оплакват от качеството на храната на пазара и предпочитат да приготвят ястия за децата си, въпреки че признават предизвикателствата, свързани с намирането на пресни продукти.
-
Как влияе кърменето върху моделите на сън при децата?
-
Какви предизвикателства могат да възникнат при въвеждането на нови храни?
-
Какви са препоръките относно обувките за прохождащи деца?
. Синът ми е гледан и хранен с такова желание всичко да е на ниво, по време на бременността си започнах вся ям риба, броколи, спанак и други които не понасях, но не пожънах успех с вирусите и зъбите... Правех домашен хляб, цедях фрешове и смутита на плодове и зеленчуците, които отказваше да яде. Сега спрямо съучениците си, физически изглежда доста добре, но според мен си е ген. За храна и ние даваме доста пари, винаги ще купя от скъпото, но пфф къде е гаранцията, че има по-малко химия. Вкъщи има само скъпи пюрета и каши, но какво реално има в тях, никой не знае. Най-важно е наистина да живеем спокойно, но от както сме на кухня при нас не се получава, храната е 100 пъти по-вкусна от френските био пюрета, но моето момиченце не я яде... Ужасена съм за втори път отказва да се храни, разбира се предлагам и пак baby bio и plazmon, но не яде... Предния път правихме почивка 20 дни, но сега е твърде голяма да е само на кърма.
за да преживеем и този ден.