💛 Юнски бебета 2024г. - Тема 5💛

• 13 465
  • 757
  •   1
Отговори
# 690
Здраве бебе и мирише много хубаво. И аз го ползвам понякога.

# 691
Момичета, кажете ми нещо ефикасно за пъпчици по дупето. След диария се появиха едни гадини, червени, та някои и с гноен връх и няма махане дори и със Судокрем.

Светли празници! 🫶

И ние сме така с тези пъпчици. Не мога да намеря все още крем, който да помага. Правя отвара от смрадлика и има ефект, но трябва редовно поне седмица да се ползва.

# 692
И нашата беше взела редовно да се спарва и приключих с бодитата. Вече сме на тениски и не се налага да мажа с нищо, проблемът се реши.

# 693
Мерси, момичета! Fairy, как я правиш и прилагаш тази отвара?

# 694
Мерси, момичета! Fairy, как я правиш и прилагаш тази отвара?

Слагам 2 супени лъжици в 1л кипяща вода. Ври 5 мин., след което я оставям да се запари за 30 мин. и прецеждам. Това е по указание на опаковката. Изолзвам я на 2 пъти, като съхранявам в хладилник. Педиатърката ни беше препоръчала смрадликата преди доста месеци, когато имаше подсичане и тогава много помогна. Сега също помага, но аз позабравям да сваря отвара.. 😄

# 695
Христос Воскресе! Бъдете здрави и щастливи, мир и любов в семействата! 🙏🍀❤️

# 696
  • София
Воистина воскресе! Здраве и късмет в семействата ви! ❤

# 697
Христос Воскресе! Много здраве и благоденствие Flowers Four Leaf Clover

# 698
Христос Воскресе! Бъде здрави, обичани и с много топлина в душите 🍀

# 699
Воистина воскресе! Бъдете здрави, обичани и обичащи и благословени! 🍀❤

# 700
Воистина Воскресе!

Да ви похваля нашата мадама за няколко дни се научи да пие от сламка. Като логопед съветвам всички да пропуснат чашите тип sippy cups.

С какви столчета за кола сте?
Аз не съобразих и взех стол до 105см преди време, сега искам за др ни кола да взема. Ако пак не е до 150см ще ни се съберат мн купени столчета във времето😅

# 701
Воистина Воскресе!

Да ви похваля нашата мадама за няколко дни се научи да пие от сламка. Като логопед съветвам всички да пропуснат чашите тип sippy cups.

С какви столчета за кола сте?
Аз не съобразих и взех стол до 105см преди време, сега искам за др ни кола да взема. Ако пак не е до 150см ще ни се съберат мн купени столчета във времето😅

Joie i-pivot grow до 135см

https://rayatoys.com/stol-za-kola-joie-i-pivottm-grow-moonlight-40-135-sm

Sippy cup е тези дето се пие от всички страни нали или не?

# 702
Sippy cup са тези с хубавата бг дума “цицорка” 🤣 всичко което по начина на пиене наподобява “сучене”, а не “преглъщане”
Напр девин “спорт” дето са им шишетата си е чисто сукане.
Мерси за стола, сега ще погледна

# 703
Трябва и аз да й сменя чашата, май. Тя сега е с такава, която има израстък като биберон, ама май вече е голяма за нея. На тази ли викаш “цицорка” 🤣

# 704

Общи условия

Активация на акаунт