Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 88 (м. март)

• 22 261
  • 903
  •   1
Отговори
# 180
Ни в клин, ни в ръкав, но по повод ароматите да се обадя, че пих наскоро една "дюлева" ракия, от която целия следващ ден се оригвах на парфюм. Съсипали спирта! Stuck Out Tongue Winking Eye
Ти да видиш от дренки как мирише... или пък от дини - компот! Joy Не съм фен на ракията но такива по-интересни когато ти предложат, как да не опиташ поне? Странно си е Grinning Не бяха парфюмирани де, домашни ракии бяха и познавам тези дето са ги варили и в двата случая.

И аз имам и празни филтърни пакетчета, и метална цедка точно като щипка дето са, и кана с цилиндрична цедка в средата. Но пия и някои от купешките. Май само този който показах ми е съвсем редовен. И един си бях харесала в Канада, много интересна комбинация с малко мента в нея но не натрапчива. В интерес на истината се продава и тук но си е вносна марка и цената му е неприлична като за билков чай, просто отказвам да платя двуцифрена сума за такова нещо. Бяха ми подарили 2 кутии за именния ми ден, а той беше в жегите... едвам изчаках да захладнее и да ги налазя.

# 181
Честит празник, дами Simple Smile

Алкохол не пия от близо година, но от 5 месеца съм без дори глътка, защото до тогава все пак колкото за едно "наздраве" или по повод малко...
Казват, че за пълна детоксикация не трябва да близваш никакъв алкохол 12 месеца Simple Smile
Иде реч и за клетъчната памет в целия организъм...

# 182
Честит празни на всички дами, на мъже честит празник на техните дами Grinning

# 183
Честит празник на всички дами! Да сте здрави, успешни и много щастливи!
Пожелавам ви един прекрасен ден днес!

# 184
Честит 8 март! Здраве и късмет! Simple Smile

# 185
Честит празник и от мен Simple Smile

За никога ни една глътка или хапка извън режим избягвам да се заричам аз. Не ми е за малко, скоро ще станат 7 години. Реално погледнато, не смятам че е и нужно, тотални изключвания правя единствено за нещо към което съм алергична. За всичко останало си оставям възможността изборът ми да не е абсолютно винаги идеален.
Чувството че нещо ми е забранено не е приятно - оставя усещането че забраната е външна а не по мой избор. А това чувство всеки който е бил на диета го познава много добре. Лесно е да се почувстваш от губещата страна и че ти е отнето нещо. Просто много хора си мислят че това отнето нещо е вафлата, баничката и прочие. А то много често неприятното чувство и бунтът е заради отнетия избор, дори и да не го осъзнават винаги.
Всеки си преценява за себе си къде да тегли чертата, но нея трябва да я има, винаги. Имала съм около мен хора, залитнали до степен да стигнат до хранителни разстройства. Страшно е, когато храната ти стане враг, много е страшно. Много повече от някое рядко изключение от режима ми, което предпочитам да направя с кеф и да си продължа, а не с вина.

# 186
  • на острова на мечтите
Честит празник, мили дами! Честито да са и всички именници!
Аз май си счупих ръката! Чакам си реда в бърза помощ.

# 187
Честит празник, мили дами! Честито да са и всички именници!
Аз май си счупих ръката! Чакам си реда в бърза помощ.
Лелее, дано да се окаже че не е супена а по-лека контузия!

# 188
Честит празник на дамите и на имениците!🙂
Дани, дано не е счупена! Какво се случи?!🤕
Преди няколко дни почина едното ни хамстерче и ми е много мъчно...30 грама животинче, а ни остана такава празнота...🤧

Последна редакция: сб, 08 мар 2025, 14:59 от dolce miele

# 189
Честит празник и от мен, здрави, красиви, слаби и обичани 🪻🪻🪻
Дани, дано да е малкото дяволче 🫠.
Долче, прекрасно те разбирам 😢
Те си живеят малко по принцип тези гризанчовци.
Вземете си морско свинче или зайче .
Всичко съм имала аз, от риби до кучета, без птици. Затова пък на балкона в офиса имахме една саксия с пръст, та гълъбаци мътят там, вече трети път. Колежката храни, чисти, аз само ги снимам и им се радвам 😎

# 190
Ох, Данилу, дано не е счупена.
Как я свърши таз глупост?
Пиши когато можеш.

# 191
  • Dublin
Честит празник на всички дами.

Дани, дано да не е счупена.

# 192
Хора, ходих да си взема магданозите на таблетки.
Този път не се изненадах като предния, че вместо две неща , имам три. Сега бяха три плюс ето това подърък
https://shop.swansonvitamins.bg/swanson-probiotic-4-60-veg-caps

Понеже гледах състава, ми се видя, че всичко е полезно.
Бихте ли го пили това?
Изключвам отглеждачите на квасени млека, те си имат всичко живичко в закваските Blush

# 193
Какво значи "жизнеспособни организми"...
Замразени и изсушени... или мърдащи Simple Smile Демек - активни...
Второто нема кък да е.

# 194
Тайс, бих го пила, защо не?🙂
Скрит текст:
Не искаме по-голямо животинче на този етап (имаме още едно "мини" хамстерче). Някой ден може и да се навия за кученце, но още си спомням как предишното ни куче почина навръх Бъдни вечер 1999 г...🤕🤧

Общи условия

Активация на акаунт