Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 88 (м. март)

• 22 281
  • 903
  •   1
Отговори
# 195
Еее, хубав подарък Таис. Браво.
Нави, не е лоша марката, все трябва да има нещо, недей така Grinning

Впрочем има едни бг пробиотици.
Ентеросан.
Те се държат в хладилник в аптеките и вкъщи трябва веднага там да се сложат.
Дали може да ги тестваш някой ден? Rolling Eyes
Не е и скъпо, но са само 20

https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000010002123

# 196
Миналата седмица гледахте ли в "Живот на кантар" как ги бяха завели на Декса скенер? Лекарят беше Асьов, но болницата Александровска ли? Дали в Пловдив правят подобно нещо (не само за костната плътност)?

# 197
Долче, ела в темата за предаването. Мисля, че в предната имаше постове за това изследване.
Асьов си прави реклама. Аз не бих плащала да видя колко излишно тлъсто имам  Blush
То се опипва прекрасно.
А и ще се депресирам Joy

# 198
Какво значи "жизнеспособни организми"...
Замразени и изсушени... или мърдащи Simple Smile Демек - активни...
Второто нема кък да е.
Чудили са се как да преведат CFU на български, като гледам. Т.е. нищо по-различно не пише отколкото на всеки друг пробиотик.

Тайс, не виждам причина да не си го изпиеш пробиотика, защо не?

# 199
Еее, хубав подарък Таис. Браво.
Нави, не е лоша марката, все трябва да има нещо, недей така Grinning

Впрочем има едни бг пробиотици.
Ентеросан.
Те се държат в хладилник в аптеките и вкъщи трябва веднага там да се сложат.
Дали може да ги тестваш някой ден? Rolling Eyes
Не е и скъпо, но са само 20

https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000010002123

Бих го купил и тествал, но не виждам какво съдържа? Като щамове...

# 200
Tайс, може ли линк към темата? Иначе ти е ясно, че си прави реклама, не съм и очаквала друго. Само че на Декса може да се види и мускулната маса.🙂

# 201
Линк, ама съм с телефона изпружена, и не знам как става 🤣. Едно, че съм от аналоговото поколение , и второ, технически съм пълно дърво.
С търсачката ще успееш. Казва си се " Живот на кантар" 😜🫠

# 202
  • на острова на мечтите
Докторът каза, че няма счупено. Обаче ме боли. Тази ръка вече съм я чупила преди няколко години, та може и затова да ме боли толкова.
Как стана ли? Ами спънах се на една постелка в гаража и се пльоснах.  Що да не си разваля празника😭😆
Благодаря ви за съчувствието!
Тайс, аз си купих голяма връзка магданоз пък😂 И гъби шитаки. Много ми харесват.
Приятна разходка, на който е по планините! И снимки, моля!

# 203
Ох, слава богу! Ще ти мине 🫠
Зобай магданоз, то и аз не го пренебрегвам напълно, но докато зелениите още ги няма, ще си къркам гранулите 😀

# 204
Заложих поне за 24 часа време няколко вида пробиотици... 2 вида на БиоГая - капсули и хапчета, счукани... на едното бурканче сложих една чаена лъжичка варени за 3-4 минути ленени зърна и 2-3 бурканчета ройтери проХелико, срещу хеликобактер, тук таме сложих и инулин, но не на всички... само на 2, защото по богато от това биволско няма на къде...

Ето вижте колко богата на пробиотици е капка суроватка, увеличение 640х... концентрацията е убийствена Simple Smile
Това е ДОМАШНО КИСЕЛО МЛЯКО Simple Smile

П.п.

Смених си снимката на профила, правена е 2017 година... ех...

Последна редакция: сб, 08 мар 2025, 17:34 от Navy

# 205
Дани, радвам се, че няма счупено! Дано болката мине по-бързо!🤗

# 206
Дани, бързо възстановяване! Днес не се по планините - отложихме за утре, че някой не си преценя добре силите и поема повече ангажименти, отколкото може да изпълни (не съм аз Joy). Обещавам най-хубавата снимка да пусна Blush
Долче, ти нали си нашата царица на сладкишите, та да те питам - имаш ли изпитана рецепта от а до я за целувки с еритритол? Не е за мен - такова не мога да ям, но освен рецепта има и изисквания как точно да се получи меренга - цитирам “искам като я ударя с пръст да е твърда, криспи и да бие на кухо, а вътре да е като маршмелоу”
Според вас дали може да стане с подсладител това нещо? Според мен не и му казвам, че послъгват по клипчетата и слагат по малко захар, ма той не, правят с подсладител…

# 207
  • на острова на мечтите
Navy,👏💪

# 208
Беки, 🤗 Не съм правила целувки с еритритол аз, а обикновени от доооста години. Обаче не виждам защо да не станат с еритритол. Във фейсбук в групата (ако не се лъжа за името) "Зоната - начин на живот" съм виждала, че правят целувки с еритритол и изглеждат добре. Също и в кето фб сайтове или фб групи съм виждала да правят целувки. Та трябва да има начин. Консистенцията на целувките мисля, че зависи повече от начина на печене (градуси, време на печене, отворена или затворена фурна след печенето).🙂

# 209
Пробвал е всякакви рецепти и е докарал до това (в скрит текст, че нямам разрешение да я постна)
Скрит текст:
Stuck Out Tongue Winking Eye
Обаче не отговаряла на описания горе вкус.
Благодаря за насоката - ще предам да експериментира с печенето Hug

Последна редакция: нд, 09 мар 2025, 16:26 от beki8

Общи условия

Активация на акаунт