Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 88 (м. март)

• 22 308
  • 903
  •   1
Отговори
# 480
  • на острова на мечтите
Сега, без да звучи като заяждане, но досега в темата са публикували снимки след фитнес, фаст и режим само няколко човека. Шарпи, Тайс, групова снимка отдалеч на Витошкарите и Гущера. Пропуснах Costa. Аз съм все още далеч от целта, затуй и малко приказвам, или поне така си мисля, та ако може"разрез" както казва Елора, който е с успехи от режима.
Днес сардини. Консерва. И варена цикория. Прясно набрана. Подарък ни е, да не си помислите, че съм се понесла по баирите.

# 481
Аз днес освен, че разходих кучето сутринта, 1 час, ама без никакво темпо, по скоро се тътрихме. Сготвих, пуснах 3 перални и почивка, ни тренировки, ни нищо, ааа и сготвих. Вие яко спортувате. Аз неделя мързелувам, фитнеса, в който ходя днес не работи, та така се оправдавам. Утре сутрин 7.30-8ч съм там. Аз така захванах да ходя сутрин, после да не го мисля, пък и вечер, вечеря за мен, вечеря за момчетата, поне салатата е еднаква 😉

# 482
Karen, и аз колко черешови дни съм имала и като дете и вече като по-голяма. Череши и вода.
И вишни. Имахме и вишни.
Резултата е ясен.

danilu, недей пришпорва хората де Stuck Out Tongue Winking Eye принципно  това е анонимен форум, а не фейсбук.
Не са задължителни снимките. Но винаги са добре дошли, винаги.
Иначе снимки съм показвала преди и след няколко пъти, ама сега на тоз компютър ги няма.
Може да е останала някоя снимка как съм полугола, само по тениска и съм яхнала кростренажора Joy
Но не ми се търси.

# 483
Е ми нямам намерение да си публикувам снимките по гащи или полу-гола в интернет, нито да доказвам на някого нещо. Ако някой не вярва като кажа, че имам значителен прогрес и задника ми се е вдигнал драматично, не е мой проблем.

# 484
А що, то май тази съм я показвала, ама бедрата се виждат, тениската е по-дълга. Абе огромни, ама хубави, прави крачка Joy
Но не съм фен и аз да си  показвам снимки.

# 485
Никой на никого не е длъжен да се показва, както и никой на никого не е длъжен да вярва... Говорим за непознати хора в интернет все пак, всеки може всякакви неща да каже. Да не ви вкарвам във филми сега ама и публикувана снимка не се знае колко е реална и кой е на нея Joy За последното говоря от опит, не тук в този форум.
Вземам което ми се види приложимо за мен, останалото подминавам. Има по нещо за всеки. Така подхождам и към останалите си източници.

# 486
Ама за задни части не става с дълга тениска и само крака да се виждат Sweat Smile

# 487
  • на острова на мечтите
Разбира се, че никой не е длъжен да се показва. Но на голи приказки и поучения нещо ме хващат нервите и тъй. На голи крака по имам вяра, макар че Натка е права, който умее може да се издокара модел.
П.П. сложих желатин на козето кисело мляко, което не иска да се сгъсти като хората. 😂

Последна редакция: нд, 16 мар 2025, 16:43 от danilu

# 488
  • В центъра на моретата
Абе, клековете и напъди, колкото и безобидни да изглеждат, могат да създадат проблеми. Особено, ако не се загрее добре. А за хора с проблеми в ходила и сводове препоръчват даже да са без тежести. Иначе, ластиците са действително много подходящи за стягане, особено с по-висок левъл.
Мотивацията е важна, начини за спорт и уреди са намират.

# 489
Точно за тук не знам, но за съжаление онлайн не всичко показано е за вярване.
Нито е много за показване онлайн, че да не навлизам в подробности с какви хора е пълно, никакъв шанс да си изтипосам снимка и да съм спокойна въпреки че стои публично. И вие не бива да сте.

# 490
Разбира се, че никой не е длъжен да се показва. Но на голи приказки и поучения нещо ме хващат нервите и тъй. На голи крака по имам вяра, макар че Натка е права, който умее може да се издокара модел.

Ох, стига. Не си от вчера тук все пак. Ако толкова не си наясно все още с информацията е не вярваш на режима, отиди във фейсбук, там има хора си дават снимки, но и снимки как ще ти помогнат, не ми е ясно.
Аз като съм дошла в тези теми не съм искала дай ми снимки, докажи ми.
Искала съм информация, спорила съм, макар и грешно.
Не съм искала от старите кучета снимки. Искала съм инфо, спорили сме.
Имаш ли познанията, за какво са ти снимки?
Та на теб Данилу, снимките как ще ти помогнат?
На мен снимки тук на никой не ми трябват.
Не считам и че трябва да се доказвам. Лошо е ако по презумпция смяташ хората за лъжци. Аз така не подхождам.
Доказателства не са снимките, а първия пост.
Снимките съм ги дала, защото съм била в настроение по някаква случайност. Иначе както казах, снимки не давам. Дори във фейса си имам едва 1-2 снимки и така ще си остане.

# 491
Не знам какво не ти хареса, danilu моя пост.
Който иска, намира решение, който не иска си намира оправдания. Мен не ме бърка по никакъв начин твоето състояние. Какво решение ще вземеш за себе си си е лично твоя работа. Опитах де са те окуража да търсиш решение, въпреки ограниченията, а ти ако го приемаш за поучение, си е твоя интерпретация.

# 492
Аз не искам да  показвам снимки по съвсем друга причина не заради моята анонимност, колкото заради анонимността на детето ми. Тук има доста хора от училището му, даже и от клсът му, аз през годините съм разказвала за жовотът на синът ми, за нещата през, които минава, за притесненията му, за успехите му. Той вече е на 14г. и в никакъв случай неискам да разкривам самоличността му. Има хора в наборната тема, с които се познаваме, в темата за училищата в Пловдив има майки на негови съучиници. В никакъв сллучай не бих качила моя снимка. Аз до скоро и кучето не качвах или го качвах и го изтривах след това... Мое мнение е това, мои опасения са си.

# 493
На Гущера другата седмица ще му вкарват маркуча. Ще информира групата своевременно.
Гущера познава една част от групата и са все теларки Simple Smile Ама такива, дето по-млад и по-неженен с лост не можеш го откачи от дупетата им! Joy

# 494
И с упойка или без? Какво реши? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт