Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 88 (м. март)

• 22 321
  • 903
  •   1
Отговори
# 495
Засега без. Ама ще говоря с личния лекар и още веднъж с гастрото, и ще реша окончателно.

# 496
Гущер, на мен ми правиха гастро и колоноскопия преди година и половина с упойка, още мърдам.

# 497
Преди месец водих баба на гастроскопия + колоноскопия след тях и скенер на цяло тяло направиха й ги с една упоика. Тя хич неискаше, ама нямаше мърдане, направи перитонит, в крайна сметка й махнаха жлъчката.
Гущер, да минава всичко бързо ти пожелавам.

# 498
Гущер, на мен ми правиха гастро и колоноскопия преди година и половина с упойка, още мърдам.

Гущера не се страхува. Преди 28 години се надпива със старшина Илиев и победи, та един маркуч ли ще го уплаши! Wink
П.П. Демек и по-страшни и по-отровни неща съм вкарвал в гърлото си. Grinning

Последна редакция: нд, 16 мар 2025, 18:21 от Гущера

# 499
Става ми лошо като те чета
Абе що не направиш и колонскопия? Grinning
Сериозно, това  е хубаво да се прави.
В коя болница ще ходиш?

# 500
Какви хранителни добавки пиете от iHerb и кои марки са добри? Грам не им разбирам.

# 501
Ами те повечето са добри. Аз гледам и цена, отзиви. Да има и сертификати. Примерно gmp
Зависи какво те интересува.
Примерно магнезий като избирам определена форма ги издирвам, гледам и цена.
Питала съм в началото и Денис от темата за ихерб.
Питай и там, питай и тук за какво точно става въпрос.
Аз пия с, д, магнезий от там, хлъзгав бряст, ензими взимам.

# 502
Гущер, не те познавам, ама съвет от мен. Не си го причинявай. Упойките са краткотрайни венозни и общо взето безобидни. Спомена за приятел, който е пострадал от упойка при зъболекар май? В тези, зъболекарските се слага и добро количество адреналин. От адреналина може да се случат много проблеми със сърцето. Аз лично имам над 90 краткотрайни венозни без никакъв проблем, но ако се наложи да ми сложи зъболекар упойка колабирам винаги, заради адреналина в тях.
При последната ми гастроскопия само като като ми сложиха в устата пръстена, през който минава тръбата и щях да повърна на мига. Едва дочаках да ми треснат упойката. Ако трябваше и маркуч да издържа да минава сигурно нямаше да съм жива

# 503
Е ся, като ще ми бъркат в гърлото, дай и в г..а... Wink Софиямед е болницата.

# 504
Упоиката е слаба, но зависи и какви са ти личните опасения де, то всеки сам си знае какво му е в крайна сметка.
Баба ми 79г. нямаше абсолютно никакви последици от упоиката, нито е усетила изследванията. Когато влезнах в стаята да я видя беше седнала на леглото гледаше ТВ и говореше съвсем нормално.

# 505
Е ся, като ще ми бъркат в гърлото, дай и в г..а... Wink Софиямед е болницата.

В кое отделение? Новото гастро или старото гастро.
Ама не сериозна съм, хубаво е да се съчетае.
Наистина колоноскопията е хубаво нещо, превантивно и ако имаш полипчета ти ги махат.
От тях може рак да се получи.
Аз се дърпам, защото ще трябва преди това да пия една сладка гадост.
Но ми се иска да направя това изследване.

# 506
Тая гадост наистина е отвратителна. Не го пожелавам на никого, едвам издържах.

# 507
Да, веднъж ми се наложи преди 5-6 години.
Това ме спира, иначе искам да я направя, макар че пък може да има по-щадящи пречистващи методи си мисля.
Трябва да разпитам.

# 508
Аз съм правила виртуална колоноскопия, предния ден изпих едно хапче и една течност манитол. Кафе и чай също пих. Не е гадна течността, малко е сладка, почти я изпих. Важното е, резултатът да е хубав. Моя братовчедка е правила колоноскопия без упойка, изтърпяла е. Но аз може би без упойка няма да мина, няма да издържа сигурно.
Декември правиха на майка ми колоно и гастроскопия с упойка. Никакви проблеми с упойката. На 79 години е.
Късмет и хубави резултати пожелавам на Гущера!

# 509
Аз съм на мнение, че тези изследвания трябва да се правят за профилактика. След една определена възраст, която всяка година пада, но просто трябва да се правят. ММ е с онкологично заболяване и докато го следяха по на често, преди да станат 5г ремисия, първата и втората година му ги правиха и двете.

Общи условия

Активация на акаунт