Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 88 (м. март)

• 22 328
  • 903
  •   1
Отговори
# 510
Правих без упойка само със седатив колоното го изгледах цялото, беше ми много интересно и гастро абсолютно нищо не усетих.
Но във Св Иван Рилски при доктор Митев.
Както казва Елора важен е резултата от прегледа.

# 511
Отклонявам и спамя темата:  Баси, как растат децата! Синът ми току-що ме би два пъти под ред на шах!!

Брия, повечето жени сте повече мъже от повечето мъже! Повторението е целенасочено! Joy

# 512
Гущер, прав си много, за съжаление Grinning И това май все по-често не е само за физически неразположения така, макар че там наистина много си личи.
Скрит текст:
Един приятел ме пита веднъж е какво толкова съм търсела и подбирала че "стоя без мъж" сума време? Ами... така ако може от двама ни да не съм аз по-голям мъж и да не се налага да съм такъв, мисля че би било добро начало Joy
Ти си проучи хубаво пък ще го измислиш как да постъпиш за упойката и изследването. Дано и да ти кажат хубави неща като мине то.

# 513
Нати, жена и кола са на късмет, а мъж - какъвто си го направиш! Една кака ми го е казвала. Същата е моделирала полковника си като пластилин. Wink

# 514
Военните са друга бира, убедила съм се - те са добре школовани да изпълняват нареждания и номерът е веднъж да установиш авторитет над тях Joy Остави другото, ами са свикнали и на буламачи да не се оплакват Joy
А за другото - то няма лошо ама бива и да има потенциал все пак, а пък нещо взе да става рядкост май.

# 515
Отклонявам и спамя темата:  Баси, как растат децата! Синът ми току-що ме би два пъти под ред на шах!!

Брия, повечето жени сте повече мъже от повечето мъже! Повторението е целенасочено! Joy
Шахът вкъщи беше на почит, докато детето не поотрасна, докато беше по-малък все ми носеше кутията да играем, а аз не обичам и немога. Винаги ме биеше....

# 516
За да не е съвсем спам тазвечерното ми включване в темата, правих свинска глава. Никой от поданиците не яде, а аз с голямо удоволствие изядох зурлата и двете уши.

# 517
Еха, аз съм расла на село ама главата на прасетата все на пача са я правили, а пък аз тогава не обичах...
Как я приготви?
Телешка на пещ съм яла... ей това си е глезотия вече. То какво яла де - цяла компания я ядохме Grinning

# 518
Сега да питам за инозитола. На настроението как ви влияе? Въпросът е към пилите го.
Чета че много помага за какво ли не, ама покрай спиране на цигарите и настроението ми пак не е на център.
Иначе не съм пила досега такова нещо.
Скоро ще правя изследване. ТСХ очаквам пак да е на черешата.

# 519
Сварих под налягане, обезкостих, запекох в тава на фурна с 1-2 черпака от бульона. Главата е малка, около 2 кила, от малко прасе. И за едно ядене става, но с напъване. На два пъти по-бива

# 520
Чета че инозитола го пият с вечерната иглика. Регулират цикъла и уж нямали болки по време на цикъл.
Ако ТСХ ти е нагоре настроението се сменя от него.

# 521
Е, сигурно е нагоре.
Чудя се от ихерб за инозитол и холин заедно.
Абе ще питам Денис утре в другата тема.

# 522
Чета че инозитола го пият с вечерната иглика. Регулират цикъла и уж нямали болки по време на цикъл.
Ако ТСХ ти е нагоре настроението се сменя от него.

вечерната иглика и спорт с изпотяване вършат чудеса с цикъла ми, не го усещам,
инозитола го пих, пих и пих, с него и без него все тая

# 523
Абе инозитола уж и на тсх влияе, което не е лошо.
Ако и на настроението още по-добре.
Иначе с мц нямам драми.
Откакто съм на режима казах чао на зверските болки. Ей, все едно ме колеха, честно.
На моменти само да кажем на два мц в  годината някакви леки неразположения, не мога и болка да го нарека дори.

# 524
При мен също много голяма разлика в това как се чувствам всеки месец. Хем никога не съм била с ПКЯ и подобни дето често вървят ръка за ръка с ИР, ама... меко казано неприятно си беше. Беше обаче. Като си промених храненето може да се каже че приключих с тия усещания.

Общи условия

Активация на акаунт