Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 88 (м. март)

• 22 202
  • 903
  •   1
Отговори
# 45
Е, какво... каквото си искаш Grinning Твои са си кюфтетата, всеки си има предпочитания.
Имам приятели и чушка биха им накълцали, примерно. Аз с подправките си играя като ми стане скучно, особено ако се окаже че по-често са ми кюфтетата и искам да разнообразя.
На телешки примерно може основната подправка да им е джоджен, стават интересно, а могат и да са си както много хора ги правят с черен пипер и чубрица. Свински съм правила с кимион и сминдух, пак никаква чубрица нямаше а само чер пипер. Червен пипер може ако харесваш - сладък, лют, пушен...
Абе кюфте е - почти няма подправка дето да не може хич да се съчетае, особено ако съчетаеш и с каквото ще е гарнитурата. Бившият ми разправяше как баба му с риган ги правела, тя май италианка беше, нея така и не я срещнах. Казах му че у нас ще яде с чубрица и да продължава да меси каймата, ама ха, точно това не мисля да пробвам Grinning
Чесън също става. Веднъж и аз не знам какво и що мешах но миришеха на салам Joy Това не съм успявала да го възпроизведа после.

# 46
Че кюфтета с риган са си класика у наше село, а миришат на луканка когато им сложиш кимион. Виж за салама как мирише не се сещам, или пък на чесън Thinking

# 47
Аз ако мислиш че помня всичко което съм сложила че да го докарам това тогава... Grinning Не винаги имам точен план от кое ще сложа, а отварям където стоят подправките и както ми хрумне в момента Grinning Пушен пипер ще да е имало със сигурност, малко чесън, ама никаква идея какво друго е било. И накрая като нахапах, асоциацията ми беше с някакъв колбас от магазина.
Риган може би просто аз не съм свикнала, но на мен лично не ми се връзва с кюфтета, това го слагам на гръцката салата и преди да мина на режим съм слагала на сос за паста или пица също. Сега само за салатата ми остава и тук-там някой билков чай ако го съдържа.

# 48
  • на острова на мечтите
Costa,🤗 забавни комбинации прави Гугъл коректора. Не трябваше да го поправяш🥰
Натка, италианският риган е много близък до нашенската чубрица. За мен кюфте без лук не е кюфте. Слагам много магданоз, черен пипер и лук. И яйце разбира се. Купувам винаги смесена кайма. ММ правеше кюфтетата с пет яйца на около половин килограм кайма.

# 49
Аз да повдигна още едно съмнение Joy Това, че ги виждаш под микроскоп не значи, че са "живи" или че ще се заселят в чревния тракт успешно.

Costa
Взе ми думите от устата. Химията ми беше любим и силен предмет.  До последно щях да кандидатствам медицина ама един случай ме завъртя и отиде.  Обаче напоследък от проблеми съм захванала яко Офталмология. Щом разчитам успешно OCT скан. На последния преглед малко поспорихме с доктора на мм😃
Той твърди нещо. Показва OCT скана гледам и не виждам никаква находки за които ни гговори. Обаждам се
 Първо плахо. Той потвърждава
 После се изявих как аз си знам😃
Вика ми, ама вие ,сте колежка и си мълчите 🤣
Викам по принуда станах. И накрая аз бях права. Той се объркал моля ви се!!!

Излизаме И мм : е не, признах те🤣
А не ве.
Чета денонощно . Ту работни неща ту медицина. Остана само да я завърша 😃

# 50
Costa,🤗 забавни комбинации прави Гугъл коректора. Не трябваше да го поправяш🥰
Натка, италианският риган е много близък до нашенската чубрица. За мен кюфте без лук не е кюфте. Слагам много магданоз, черен пипер и лук. И яйце разбира се. Купувам винаги смесена кайма. ММ правеше кюфтетата с пет яйца на около половин килограм кайма.
Тя въпросната баба е италианка ама в Канада Joy Много знам там какъв риган е слагала в кюфтетата... Нашата чубрица определено им беше непозната, не че не си купих още на втория ден там, щото пък аз не мога без такова нещо в кухнята Grinning Намира се лесно иначе и там. Сминдух също се оказа че лесно намерихме, като се установи че го има при индийските подправки под някакво шантаво име дето естествено не го помня, че даже и го имаха вкъщи че някога си готвили нещо индийско.
Но аз определено ригана го имам за много различен от чубрица, да кажем че мащерката е по-близка но пак си е друго. Имам и от трите, де, храната не трябва да е скучна никога Grinning Израснала съм с блудкава храна, понеже баща ми си е въобразил че мрази подправки и майка ми му угажда и не слага почти нищо... Елате го вижте когато готвя аз как ми обяснява и на мен как не ядял туй и онуй. Ама така с пълна уста ми обяснява Grinning Хич не го и отразявам, аз скучна и блудкава храна не смятам да ям, нито пък да готвя такава. Жив и здрав е още.

# 51
  • В центъра на моретата
Браво, Дара! Има ли подобрение при мъжа ти!

# 52
https://www.facebook.com/share/v/1DrN3ap6pB/

Grinning

Е как да купуваш кажи ми.

Преди много години подобно нещо съм купувала и аз.
Старото ми аз.

# 53
Аз да повдигна още едно съмнение Joy Това, че ги виждаш под микроскоп не значи, че са "живи" или че ще се заселят в чревния тракт успешно.

Така е Simple Smile

Но... 1. щом ги виждам, а те бяха лиофилизирани, означава, че съм ги активирал... поели са течност и са започнали да се делят и 2. ще видим утре, след 24 часа дали има промяна във вида и концентрацията... или са изчезнали... демек - умрели Simple Smile

И... 3. за заселването ще мислим след 2 месеца, до тогава само ефекта от тях и техните метаболити ми стига Simple Smile

П.П.
Елора, това е гъба за миене с екстра - ако си гладен първо накисваш и смучеш Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 54
Браво, Дара! Има ли подобрение при мъжа ти!
Това е дълъг процес и е за цял живот за съжаление ...

# 55
Успешно активирана и развъдена "смес" от полезни бактерии - пробиотици Simple Smile

Горд съм от себе си Wink

# 56
Малко сняг от мен за честит празник

Късно се сетих за снимка, чак като се върнах, но този път не се качих до горе - на 400 М под върха се върнахме с майка ми (просто нямаше да мога да ни издърпам и двете от дупката при потока в този сняг).

# 57
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК 🇧🇬🇧🇬🇧🇬
beki8 Чудесна зимна приказка
Дани

# 58
  • на острова на мечтите
Beki8,🤗❤️ благодаря за чудесната снимка!
Дарик, ❤️🤗
Напоследък ме е подгонил глад за сладко 😔😥 Замествам с кисело мляко. Купих си и сметана в кофичка, да залъжа примитивният инстинкт.

# 59
Честит празник!🇧🇬
Беки, много красиво.🙂
Днес обяд и вечеря с любимите ми сардини.🥰

Общи условия

Активация на акаунт