Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 88 (м. март)

• 22 393
  • 903
  •   1
Отговори
# 270
Казвай къде си да ти нося 😃
Днес съм  взела решение да не бачкам и , какво- какво....готвя 🤣
Направих и телешко варено с млади трътки от Лидъл, със селъри, алабаш, праз и морков и сега жтивам да крача 😇

# 271
  • В центъра на моретата
Браво, Тайс, страхотно изглежда!
Аз днес пак ще правя мусака със свинска кайма и алабаш. ММ ме пита картофи ли било това вътре Blush Без малко да ми се върже.

# 272
Тайс, на мен не ми изглежда сухо.😍

# 273
Е то е просто сварено филе, постно ще си е, няма как да не е... крехко със сигурност ама все пак, филе Grinning
Баща ми правеше някакви такива навремето докато гледаха по някое прасе, точно филета окачваше. Май осолени и полусурови и да съхнат, някакви такива странни изпълнения бяха. Не бях впечатлена и тогава, аз бях и малка и съответно не ми се получаваше аз да си го нарежа добре така тъничко. И то... като дъвка Joy Подозирам че той нещо не ги правеше както трябва, те си искат майсторлък и те, ама ги помня обесени да съхнат, кайзеровани с подправки отвън.
Аз харесвам и филе сготвено, но аз съм казвала че дори пилешко филе бих яла ей така сварено и няма да ми присяда, това не всеки го харесва като текстура.

Точно на пилешко съм днес, но не филе ами горни бутчета де. И кисело зеле със зехтин и червен пипер ще им е гарнитурата за вечеря след малко. За съжаление, зелето ми е от буркан стерилизирано, но ще разчитам на малко кефир и на пробиотичното кисело мляко за полезни бактерии.

Тайс да се яви по-добре да докладва бурканът с ферментиращо селъри как е и дали не е тръгнал да я търси Joy

# 274
Малеее, в каква форма съм! Изкачих 16 етажа без да се изпотя, при това със стълба и инструменти в ръцете. Joy Страшна работа!

# 275
На Тайс ферментация ще стане зелена. Извънземни зелени човечета. УжЪст!
Всъщност не знам къде е счупена ръката! Утре ще питам гипсовата бригада.
Натка, ако слушаш Нави, ще дундуркаш Тамитата 😁

Дани, счупена ли се оказа ❤
Аз от такива фирменти много ме боли корем после
Жлъчката по-скоро..иначе да лапам грешка нямам 😃

# 276
  • на острова на мечтите
Браво, Гущер 🦎
Дара, ортопеда рече силна контузия. Личният се посмя малко на диагнозата- травма, счупване, травма 🤔😁 За компенсация ми даде един ден повече болнични 🥰
Сега се занимавам с домакинство, градинарство с една ръка, и ходене из двора.
Тайс, какво стана със зелените човечета?

# 277
Дани, пълен провал. Не се пЕни и туй то .
Ти последно счупена ли си ?
Дарче, как си след стреса, какво стана с кръвното?
Гущер е нашият отличник , мале мале, каква хАла 🤣. И какъвто е висок, като Ахил Богоравний се е носил по етажите.

# 278
Това да не се задъхвам при малки и средни натоварвания е един от многото бонуси, които получавам от месеци насам Simple Smile

Вчера бях на гости на моя приятелка. Кулинарна магьосница. Пътува из Европа за да черпи вдъхновение за своите рецепти.
Тя казва, че когато яде хлебни изделия в Италия и не качва килограми. Дори грамове не качва...

# 279
Е как? Защо?
Но остави тестените. Да ме научи как да лапам всякакви торти без щети по тяло и изследвания tooth

# 280
Това съм срещала из американски сайтове и групи да го казват, че като пътуват в Европа тестените неща не им причиняват същите проблеми а там у тях си хич не им понасят... Ама то там е хептен ужас, ние тук се оплакваме че житото е прекалено "подобрено" но в сравнение с тях сме направо цвете. Това отделно и от всичката им храна щедро "подобрена" със захар и яко с консерванти че да трае дълго.

# 281
Хора, в четвъртък е пълнолудието. Аз ще се опитам, някой с мен? Grinning

# 282
Натка, аз правя разлика между сухо и постно филе. Например сушеното във фрайър свинско/пилешко филе се топи в устата, макар и да е сравнително "постно".🙂
Иначе аз също харесвам варено пилешко филе и мога да го ям и натюр без никакъв проблем.😃
Дани, май колкото лекари, толкова диагнози?!🤔😂
Елора, аз, но, доколкото гледах, пълнолунието е на 14-ти?🤔 Ще ходя да проверявам пак...
П. П. А, то ти си писала пълнолудие...😜

# 283
Абе и аз се загледах. В календара на работа е отбелязано четвъртък, но се зачетох май в петък е.
Нарочно написах пълнолудие Grinning
Ми май в петък. В единия сайт пише сутринта почвало на 14-ти.

# 284
  • В центъра на моретата
Тя казва, че когато яде хлебни изделия в Италия и не качва килограми. Дори грамове не качва...

Да, защото са al dente.

Общи условия

Активация на акаунт