Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 88 (м. март)

• 22 364
  • 903
  •   1
Отговори
# 375
Как е Папчо?🙃😃

# 376
  • на острова на мечтите
Папчо Принцов си е най-добре. Има си компания цял ден🥰
Добре че ме подсетихте, имам и сметана и замразени плодове.

# 377
  • София
Момичета, някоя от Вас правила ли е кето сладолед с Ninja Creamy? Или такъв, който не изисква машина, но не става твърд като камък във фризера?
Май Costa беше писала, че прави сладолед с този уред.

Вчера правих пица с блат=кайма, сложих каквото имах и е много вкусно. В друга тавичка направих баницата на Шарпи. От лекарствата ми е много гадно и си мисля да се заредя с магданоз да дъвча в дните, в които не съм на работа.

Взех си машинка да меря кръвната захар, върти се около 5.3.

Този индиец и мен ме впечатли. Имам още много да уча.

# 378
Всички имаме още да учим, то край няма Grinning Защо мислеш че сме се събрали тук, то на повечето отдавна ни е станало ясно как да се храним и прочие, обаче пък виж как си подаваме такива материали за гледане и четене, че ги и обсъждаме даже.

# 379
hrupka, я кажи  как  точно я направи тази пица. В каймата блат какво сложи?
 А отгоре?

# 380
  • на острова на мечтите
 А отгоре?
Елора, като напишеш в Гугъл пица с блат от кайма, получаваш рецепта.

# 381
Ох, не трябваше да гледам.
Огледнях.
Днес нали е пълнолуние и не ям.

# 382
Хаха недей тогава, не всеки ги прави тия извращения, да гледа видеа с рецепти по време на фаст Grinning И нямам предвид нормалните ми 16-18ч ами като кажа фаст имам предвид денонощие и нагоре.
Иначе има много, на английски даже дума измислили специална (meatza - от meat и pizza).

А аз наскоро пък друго направих, май не е ставало дума тук. Meatloaf не смея да му кажа понеже беше ниско, 2 пръста и в по-широка тавичка, но нещо от сорта. Не ми се въртяха кюфтета, което естествено не значи че не ми се ядяха, та това ми щукна, тя каймата ми вече беше омесена. В последния момент реших едни гъби дето бяха за друго да ги наситня в чопъра и да ги омеся при каймата, чубрицата смених с мащерка също. Сложих при това и няколко лъжици кефир и малко сода, да не стои сбито (по принцип с кисело мляко ама вече рядко имам). Екстра си стана, ще се прави пак определено. Това ще носи и по нещо друго накълцано вътре, кой каквото харесва и има под ръка. Мислех накрая да му метна кашкавал отгоре да се запече но не ми се занимаваше, другия път.

Последна редакция: пт, 14 мар 2025, 14:15 от natka

# 383
  • София
 А отгоре?
Забърквам почти като кайма за кюфтета - яйце, подправки, понякога задушени лук и морков.
Редя в тава без да я омаслявам, натискам да е като пита на дъното. След половин час я поразбърквам леко и добавям малко настърган кашкавал да се омеша с каймата. Запича се още 5-10мин, изваждам и отгоре редя каквото имам -  парченца зелена и червена чушка, маслини на половинки, кисели краставички, задушени гъби, наронвам и малко сирене. Завършвам с поръсване с кашкавал и допичам за 5-6мин колкото да се размекне кашкавалът. Така продуктите се запазват свежи като вкус и в същото време имаме вкусен добре запечен блат.

# 384
Аз съм на едно кафе и вода. Чувствам се добре, но беше много топло днес, а аз с не много подходящо яке.😂 Но така става, когато забравя да погледна прогнозата за времето.😄

# 385
Сезонът е такъв че както и да се облечеш - все не си познала Joy За утре съвсем лятно го дават, а после пак студено...
Но почнах да свиквам пак да не мърдам никъде без шише вода, че и заглеждам и солта като си го пълня. За утре ще се подсолявам вече със сигурност, тя жегата е хептен гадна когато не сме имали време да свикнем постепенно. Зимата не търсех и радко се случваше, но в топло време ще трябва.

Последна редакция: пт, 14 мар 2025, 23:52 от natka

# 386
Сезонът е такъв че както и да се облечеш - все не си познала Joy
Така е.😂 Поне 25 градуса беше днес, ама с якето ги усещах като повече. Чух аз тези дни прогноза, че цялата седмица щяло да бъде облачно, затова реших, че няма да е чак толкова топло.☺️
Иначе и без ройтери нощес сънувах шантави сънища.😆 Две групи с гангстери се стреляха с автомати, а аз между тях. Кръв течеше, аз се криех и бягах от куршумите, страшно реален  сън.🤭

# 387
Момичета, някоя от Вас правила ли е кето сладолед с Ninja Creamy? Или такъв, който не изисква машина, но не става твърд като камък във фризера?
Аз имам нинджа крийми. За мен си заслужава всяка стотинка, но аз имам къде да я държа и прибирам зимата. Ям сладолед само лятото. Иначе преди си разбивах маскарпоне и замразени малини и ставаше супер.

# 388
Държа се хора, не съм гладна, но ми е странно да не ям цял ден.
Този път ще издържа да утре. Бъбреците мируват.

# 389
Долче, моите не са хич за разправяне, добре че до към обед повечето пъти вече съм забравила какво е било.
Уж претръпнах вече, но е куца работа - прекалено реалистични и се събуждам афектирана, отначало не осъзнавам че е било сън...  Разваля ми дзена, аз съм свикнала като се събудя по възможност да не ми дреме за нищо поне един час Joy

Елора, странно си е но ако ти е само това просто се разсейваш с нещо и нямаш ядове. Е, не както аз правя с готварски видеа, ама все пак Grinning
Аз на по-дълъг фаст се усещам как по навик отивам до хладилника, а не че съм и гладна. Ама пък несвойствено такова, хич да не го отворя по цял ден Grinning Почиша се по главата, пък пия една вода и си намеря нещо друго за правене.

Общи условия

Активация на акаунт