Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Март '25

• 118 717
  • 1 172
  •   1
Отговори
# 15
Ani и Аgent, абсолютно обсебена съм с това пачули на Нарцисо. На работа представителите на отделните брандове много се радват, когато ползваш техните парфюми. Тези на Нарцисо са супер доволни от мен 🤣, защото не им изневерявам с нито един друг бранд/парфюм вече половин година.
Траен е и всички колеги казват, че определено е моят аромат.
От пирамиди не разбирам в детайли  и не ги проверявам предварително.

Последна редакция: сб, 01 мар 2025, 19:01 от G&B

# 16
Тарти, общото за мен е, че ги намирам еднакво неудобни. Адидас са по-твърди, направо дървени.

Имам подобен модел кецове на друга марка, на голяма платформа и с тях мога да ходя с часове.

# 17
  • Mediterraneo
Ясно, Лин, мерси. Аз Адидас не бях купувала от много години, но реди няколко месеца си взех едни, няма такъв разкош! Затова обмислям покупката на следващите.
Ето тези, показвала съм ги, 20 км навъртах на ден с тях, не ми трепнаха краката. А имам проблеми със стъпалата, кокалче ми е тръгнало да излиза, шипове в петата и пр.

# 18
Благодаря за темата.
Пролетен аромат нямам, мисля да подновя Narciso Pure Musk.

# 19
Ехееее, изписали сте половината тема докато аз обикалям по улиците в студа! Simple Smile
Света, мерси за темата 💜...и аз искам пролет, да съм навън, близо до морето...
Нещо ме е обзела апатия за парфюми, мазила...докато не видя слънце нямам настроение за контене.
Специален пролетен аромат нямам...сега съм на вълна Мон Герлен и Интенз пак същия! 🤣

# 20
Благодаря за темата.
Нямам аромат, който да ползвам сезонно. Избирам парфюмите според това за къде се глася.

# 21
  • Бургас/Пз
Линофрина, давай го този модел с платформа, от който си доволна. Аз изобщо не държа да е Адидас. Нямам нищо от тази марка, просто ми хареса платформата. Имам на Найк с платформа, както и едни на Армани и двата са ми супер удобни и затова като видях тези платформи реших да питам Simple Smile
За парфюмите - в момента съм обсебена от новия Ланком, направо тоя парфюм ми влезе пад кожата. Копче 😘😘😘

# 22
Едно пролетно изкушение на D&G

И един дакел

Миналата пролет носех този, сега не го искам, но много ме заинтригува пачулито на Г&B? Ще ми се да го помириша.

# 23
  • Ямбол
Мими, направо се виждам в тази рокля 🤩, разкошна е.

# 24
Ани, G star Lhana. Не са нов модел. Моите са сивеещо лилави.
На външен вид са като тухлички, но преди месец спокойно обиколих половината София с тях.

# 25
Майолита, аз не се виждам, но не пречи да ми харесва!!! 😍😍😍
Както и тази! И обувчиците, аааах...

# 26
  • Бургас/Пз
Майолита, аз не се виждам, но не пречи да ми харесва!!! 😍😍😍
Както и тази! И обувчиците, аааах...

Мими, ти нямаш сърце 🥰🥰🥰

Лино, благодаря, харесах ги в розово 😘

# 27
  • София
Съгласна съм за G star lhana. Аз цяла седмица кръстосвах спокойно Париж с тях. Много са удобни.
Аз имам Adidas samba с дебелата подметка и смея да кажа, че са като цвички.

# 28
Вместо запис споделете каква е палитрата и уханието на вашата пролет, имате ли любими пролетни цветове и парфюми или залагате на непроменяеми предпочитания? Flowers Tulip
Аз не обичам много цветните парфюми, но ирис като аромат мога да нося винаги с удоволствие.
Новият ми пролетен парфюм ще е този

Цветове като цветове за дрехи... не е широка моята цветова гама. Зимно време обикновено съм в черно, а през пролетта вкарвам по-светъл цвят - тъмно синьо Grinning Е, намират ми се и разни по-цветни неща, но синьото всъщност е най-ползваният от мен цвят.
И въпреки това, новата чанта, която си избрах, е ... черна
Скрит текст:
Sweta, благодаря за темата Flowers Cherry Blossom

# 29
Света, благодаря за темата Hug

Аз пролетен аромат нямам, защото целогодишно съм като цветна градинка, то рози, то жасмин, то фрезия или люляк Joy
Рядко зимата (хладна пролет) слагам Мадмоазел на Шанел... само той ми е по-"тежък" за топло време...
За "палитрата" - от доста години съм на пастелни цветове Sunglasses целогодишно.
Ще сменя зимното дебело ментово яке с пролетните, светъл тюркоаз, петролено и розово... Зимно и леко пролетно в бежово-сив цвят... Т.е. и на горни дрехи "палитрата" е целогодишна. Мнооого скучна съм станала, май Grinning

Общи условия

Активация на акаунт