Боледуване на децата ни-тема 87

• 17 053
  • 794
  •   1
Отговори
# 525
Danaeka, съболезнования Sad Дано скоро пред вас предстоят по-добри времена и ви е спокойно.

# 526
So close, по-скоро бронхит (усилен бронхиален рисунък). Пневмония има инфилтрати, консолидирани зони и др по-лоши работи.
Не съм специалист. Кажи после какво е казал доктора.

Danaeka, съжалявам!

Допълвам за Идрозоил, аз също съм доволна от него за себе си. Ппц правя алергии от всякакви интимни измивни продукти и са ми абсолютнозабранени, но от него не съм имала проблем. Беше ми изписан след раждането, заедно с ринегома на същата марка, заради жестоко подсичане.

# 527
Бактерии не, пратих на докторката, тя предположи песъчинка.
Фроузън, на мъжа ти е било скала направо.

Хахах, да и аз това му казах тогава. Помня че една колежка си ги събираше за изследвания. Тя постоянно правеше кризи..
Установиха ли на какво се дължат кризите?
Danaeka съболезнования. Какво се случи, той не беше ли паднал? Тромб ли?

# 528
  • shumen
Благодаря,момичета.
Барбалена,RSV е ужасен.Дени също на ден 5 вдигна Т 38,3 и на 6 ден го заведох на лекар,че кашлицата му не ми харесваше и беше с бронхит.
Рейна,да беше паднал.Направиха му операция,всичко мина добре,но след месец започна да го боли и тръпне крака,извикахме бърза помощ,взеха го,казаха,че е тромб.Разбиха го,но тук в Шумен нямат лекари и ги карат в Бургас,и там всичко мина добре,но след 2 дни се влоши и вечерта в 21:00 часа се обадиха,че е починал.

Последна редакция: нд, 16 мар 2025, 09:51 от danaeka

# 529
Danaeka моите съболезнования. Само не ми казвай, че е бил в Сърце и Мозък.
Аз сега ще се опитам за закрепя децата с имонтрофина. Чудя се дали да не взема и  от онези хомеопатични драженц да давам по едно на ден. Вече се чудя какво да измисля.

# 530
  • shumen
HrisAni,точно в Сърце и Мозък беше.Защо?Ако искаш пиши на лични,ако тук не ти е удобно.

# 531
Съболезнования, Дани! Ужасно стечение на обстоятелствата. Дано намери покой!
Дави, предопреди класната за това, ако трябва работете и с психолог.

# 532
Дани, съболезнования!

# 533
Барбалена пиши след лекаря!

Дани, съболезнования! Sad

Аз искам да питам дали при някой се случва при прием на АБ капки да се втечни много секрета и да се появи кашлица?

# 534
Аз ще се гръмна вече, малкото след РСВ беше добре 2 дни и сега пак се опитва да се разсополиви, през нощта много сумтеше. До четвъртък беше на антибиотик( 10 дни). Направо край нямат тези болести…
Дани, съболезнования!

# 535
  • София
Дани, съболезнования и от мен!

Пуснах кръв и секрет на детето . Сега се чудя сгреших ли , че не направих и за този RSV. Като ви чета и се притеснявам .
Децата с RSV имат висока температура или предимно хрема и кашлица?

# 536
Съболезнования бъдете много силни!Бързо оздравяване на всички деца!

# 537
Пуфи, при нас основно кашлица и мноооого сополи. Имаха и темп, но не много висока и постоянна...

Не сме ходили на лекар още. Обадихме се на педиатърка, каза да пуснем кръвни. Не знам дали не губим време, предвид, че е неделя и лекарите са кът...
Чакаме само CRP-то, дано излезе скоро. Другите показатели са готови:

# 538
  • София
Барбалена , бързо оздравяване желая.
Аз не пуснах защото няма нито сополи , нито кашлица .

# 539
Брабалена, а малката беше с 85 СУЕ след РСВ на 7мия ден. Ние тогава пуснахме нови кръвни, въпреки че нямаше температура защото отказа да се храни.

Левкоцитите не ми харесват при вас. Пие ли АБ детето?

Общи условия

Активация на акаунт