Карнивор

  • 3 148
  • 51
  •   1
Отговори
# 45
  • Мнения: 14
Благодаря на всички отговорили! От 6.05 съм на Карнивор.Не приемам добавки, а доколкото разбирам електролити трябва да се пият от самото начало.
Какво мислите по въпроса?

# 46
  • Мнения: 2 983
Просто си соли доста по-обилно храната. Ама доста. Ако получиш някакви симптоми, на дисбаланс, тогава може да си вземеш нещо по-така. Симптоми, за които се сещам, може да са сърцебиене, слабост, крампи по мускулите.
Аз лично, не пия нещо специално.

# 47
  • Мнения: 24 560
Абе зависи преди това храненето как е било, карнивор си е строго кето, та може отначало човек да има нужда и не само от сол.
Но в случая от 6ти насам са минали вече няколко седмици, не би трябвало да се чувства зле точно от това.

# 48
  • Мнения: 2 983
А бе не е точно строго кето, защото протеините не се ограничават. При кетото акцентът е на мазнините, при карнивор няма ограничение на белтъчини.

# 49
  • Мнения: 1
Здравейте хора, много искам да започна да се храня само с животниски продукти, досега се опитвам месо и зеленчуци, но си мисля, че карнивора е страхотен начин да се подобри здраве, тегло и висчко. Имам впрос обаче - откъде пазарувате? Откъде си набавяте високо качествено месо, яйца? Нямам твърде много пари и се притеснявам дали карнивеора не е прекалено непосилен финансово? Бихте ли дали някакви идеи как се справяте с това. Какво месо се яде? Само телешко, хранено био ли трябва или може и свинско и пилешко? Какви риби, сьомгата е много скъпа, има ли други алтернативи?

# 50
  • Мнения: 2 983
Изобщо не е нужно да се храниш само с био телешко и яйца или някакви т.нар. високо качествени меса. Храниш се с това което ти позволява бюджетът.
Основно се изхранвам с обикновени яйца и месо от супермаркета. Нямам достъп до био ферми и бюджет за само пасло на слънце телешко, да не говорим, че предпочитам свинско аз лично. От рибите ям всякакви, сьомга рядко. И заради цената и заради това, че смятам е прехвалена в сравнение с други по-обикновени и типични за нашите географски ширини. Тлъстите меса са и по-евтини от филетата, също ям карантия и пилешко, но купувам това което ми е по джоба.
Не ми е по-скъпо от преди, мога да купя по-голямо количество на промоция например и да заредя фризера, докато преди, зеленчуците за нула време ставаха негодни за ядене, ако не се сготвят навреме след покупка и отиваха на боклука. Пазарът ми е ограничен от месо, яйца, масло и млечни. Не давам пари за зарзават, който изобщо не е евтин, за плодове -  също скъпи за това което доставят като хранителна стойност, за десерти и сладкиши, пици и други подобни храни. Всички тези неща са доста скъпи за това което предлагат реално. Можеш да се храниш карнивор и скъпо и по-бюджетно.

# 51
  • Мнения: 24 560
Като човек който само от време на време се вписва в рамката на карнивор, съм напълно съгласна, имам база да сравнявам.
Да, да се изхранваш с месо и прочие не е без пари, разира се. Но отпада друга част от храната, която също не е евтина, освен и другите доводи които и тя написа.
На моменти направо ме е яд като видя че гарнитурата ми струва почти колкото мръвката, а дори не са и винаги хубави зеленчуци... При мен всъщност това е което ме вкарва в карнивор режим понякога, аз си обичам зеленчуци и си ям, но гадни и скъпи отказвам да ям че само и само да ги има.
Засищането също е голямо с такава храна, не е като да си напълниш стомаха със зарзават и скоро пак да търсиш храна.
И моето ВМНВ хранене според някои около мен щяло да е много скъпо и затова не пробват. Тяхно си решение но според мен не са прави точно с този довод - то може да е скъпо, но може и да не е. Аз не държа да се изхранвам с дива сьомга, пасищно говеждо, био масло и от сорта, не мога и да си го позволя де.

Общи условия

Активация на акаунт