Шестокласници 2024-2025-тема 4-От Радини вълнения обзети,децата учат пак безброй куплети

• 21 910
  • 764
  •   1
Отговори
# 735
Ние сме с Школо, преди малко излязоха две текущи оценки. Още няма срочни.
В четвъртък - петък ще връщат учебниците.
Засега всички учители са на работа.
На лагер ходиха след 4 клас. Миналата година моята дъщеря и още няколко момичета от класа бяха включени в лагера на начален етап, за да запълнят бройката. Тази година явно няма места. Лагерите са само за начален етап.
С класа ходиха на екскурзия за един ден до Созопол и Равадиново.
На 18.06 ще се съберат от класа, за да се почерпят по случай завършването на 6 клас (доста деца от класа са в чужбина с танцовия състав и се връщат на 16.06).

# 736
Не знам колко от вашите училища ползват НЕИСПУО, но то не издържа на натиска Trollface
От два часа няма достъп, та какви оценки, какви пет лева Rolling Eyes

За без пари - толкоз 🤣 Школо е платено и се чудя колко много държавни училища го ползват, като чета тука, май всички... обаче от статистиката му не съм доволен, не знам всеобщ бъг ли е или е само за нашето училище... примерно по музика, ми той има само шестици и 6 за годината, дава го, че е на 14 място от 16 деца... буквата на името му е от първите в азбуката, не е на 14-то по азбучен ред ...и по другите предмети такива простотии дава... статистиката въобще не е вярна. Освен електронния дневник за оценките, всичко друго в Школо е ужасно и просто неизползваемо. Не знам защо държавните не използват НЕИСПУО, то е безплатно и точно за тях е направено. Много важно, че няма статистики - те в Школо са грешни. А в НЕИСПУО си има Ел. дневник, взети теми, забележки, отсъствия, всичко важно и необходимо го има и е безплатно за училищата. Е, сега се бъгнало за два часа, случва се. Ще го оправят.

Последна редакция: пн, 09 юни 2025, 14:59 от Татко Мецан

# 737
Татко Мецан, първия срок имал ли е текуща оценка по-ниска от 6 по музика? Сега проверих нашата статистика - имаше една 5-ца на входно първия срок, втория само 6, дава го на 4-то място в класа.

# 738
Сега проверих, първия срок има 5,6,6 по музика и 6 за срока. Абсурд е да е на 14 място. Но така го дава тъпото Школо. И не е само по музика.

# 739
И аз ходих да гледам статистики в Школо.
По музика през първия срок моята има 6,6,5, за срока 6. Този срок има 6,6,6. На 4 място в паралелката, на 4 във випуска, на 83 в училището.
По ИИ има само шестици и там е на първо място във всички класации.
Името ѝ  започва с буква К.

# 740
Статистиката показва колко деца имат средноаритметично повече от нашето. В моя случай 3 деца имат само 6-ци по предмета през цялата година. Тези с по 1 петица, ако имат и по равен брой оценки, все ще са на 4 място, а дефакто това е второ място.

# 741
Може би само в нашето училище да е така, не знам. И все пак и при тебе, ми няма как да е на 83-то място в училището. За нищо не става това Школо.

# 742
Аз тази година разбрах, че може да се филтрира по предмети в Школо 🙂 но при каката основната оценка я виждам 6 (например), но някак като коментар излиза с точност до стотни, напр. 5.70. Така има и 5ци, които са 5.30. И в средното участват "кривите" оценки. При набора има само закръглени оценки. Явно е до училище. В Школо не знам как и дали може да се филтрира по срок. В статистиката им участва и срочната оценка. То не че тази статистика има особен смисъл и ни грее някак, но поне да разберем какво виждаме точно.

# 743
Изобщо не ме бърка тъпата им статистика, отдавна съм видял, че е грешна. Може да се филтрира по вид оценка, например класно, тест и пр, мисля, че може и по срочна, но не съм сигурен и няма да влизам пак да проверявам. Страшно тъпа програма, може би откакто я продадоха на англичаните, е станала така.

Доп. Ахахах, влязох все пак отново, да, има филтър по срочна оценка и го дава по музика на 1-во място.
Ахахах, по обща оценка 14 място в класа, по срочна - първо.
Явно не е за моя акъл това Школо🤣🤣🤣

# 744
Дами, господа, предлагам няколко идеи за следващото заглавие:

С весели игри и песни -
тук задачите са лесни
(лятна шестокласна)

Школото примигва в зелено -
магията е споделена! Green Heart
(лятна шестокласна)

Ваканция от ъгъла наднича.
О, лято – колко много те обичам!
(лятна шестокласна)

Наборче учебници предава –
и по-широко вкъщи става
(лятна шестокласна)

Моите лични предпочитания клонят към 2 и най-вече 3. Казвайте и вие Green Heart

# 745
  • София
Ние днес върнахме 10 кила учебници. Предстои по-тежкото, да се изненсе от шкафчето, защото обикновено вътре е трагизъм... Направо като дойде този момент в края на годината и се чудя хамали ли да наемам, каруца ли да търся...
Школо гледам само през телефона и не ми се зареждат автоматично статистиките. То май и през браузър може да се скрие, че да не се чуди човек.
Синеочке Green Heart, много ми хареса зеленото.

# 746
Синеочке, на мен ми харесва третото предложение за заглавие . 😊

# 747
  • София
Синеочке, всички са много свежарски! Аз съм за 3. Simple Smile

# 748
На мен всичките ми харесват, тя е страшен талант. Кога стигнахме 50-та страница!

Скрит текст:
Последно лято с кеф за нас, че догодина - седми клас!
Скрит текст:

# 749
  • София
Beeps, благодаря за насоката за помагало. Поръчвам го и ще разкажа после.
Синеочке, и аз клоня към 3тото, но всичките са хубави. Назад забравих да пиша - много ми беше харесало стихотворението за българския език. Продължавай да ни споделяш творбите си! Много е хубаво в седмокласна да реди някой стихове. И аз се надявам догодина да е все така спокойно и весели случки да се споделят като в последните страници.  Въпреки че е неизбежно лудото писане накрая и прииждането на много нови и пишещи за кратко. Санака е права  за наборната 2004. Аз съм с най-голямо 2005 и почнах да ги чета към май месец да се подготвя как протичат нещата. Много смях и закачки имаше и много взаимопомощ. После и при нас идваха да помагат. Heart От тогава все хвърлям по едно око - или имам седмокласник, или е следващата година и уж мога да споделя нещо полезно, или е предварителната година, та следя за промени и актуализации Simple Smile Луда работа.
Татко Мецан, прав си, че за НВО-то (модела и датите) ще разберем края на август, за ДПП още в проекта му през март ще е ясно. Обичайно няма промени между проект и утвърждаването му месец по-късно. Или поне не драстични някакви. Но профил Чужди езици сериозно намалява. Тенденцията е зададена вече. Тази година са 77 паралелки срещу 94 за миналата. За Школо не съм много съгласна. Да, Статистиките му не струват, но я го сравнете с Админ. Ако някой е минал и през него - ще ме разбере. В пъти по-малко информация. В Школо е доста лесно общуването с учители, че и с другите родители.
Аз се успокоих - направих програмата за догодина. Дано да хареса госпожицата преподавателите.
Направо благородно завиждам. И аз се мъча с това от 10ина дни и нещо не можем да наместим втроия курс. На школи ще е, но да не са и 2те през почивните дни, надявам се до 1-2 дни да го приключим и ние този въпрос и дано се сработят на есен. Би ли показала някой пробен по МАТ тук? Ако са във формат удобен за качване.

Общи условия

Активация на акаунт