Математически турнири 1-4 клас. Тема № 64

• 40 458
  • 545
  •   1
Отговори
# 45
Успех на кенгурчетата! Спокойствие и ясни мисли да имат!

# 46
Моят батко се върна - решил всичко. (нали Simple Smile )
Малкият ще докладва довечера.

# 47
Кога ще имаме отговорите? Някой знае ли?

# 48
След 16:00 часа

# 49
Баткото отиде без да е решил и 1 тест, ще ми е интересно да видя какво е направил. Малкият очаквам да е около средата.

# 50
Е, детето е решило всичко. Вече, дали е вярно, е друг въпрос. 😄

Моят батко се върна - решил всичко. (нали Simple Smile )
Малкият ще докладва довечера.

# 51
отговорите ще изкарат след около час. Но условията на задачите  - след около месец. Та, реално децата ще могат да видят единствено дали последните им две задачки са верни.
Ако някой се сдобие по-отрано с условията, да ме има предвид Simple Smile

# 52
  • София

Днес ще излязат отговорите, но то и да излязат, те децата няма да помнят какво са писали изобщо. Най-много на последните 2 задачи, където има цифров отговор да помнят какво са писали, но и това не е сигурно. На състезания  където излизат задачите, поне като видят условията и се сещат какво са писали, обаче на това задачите излизат след резултатите Simple Smile

# 53
отговорите ще изкарат след около час. Но условията на задачите  - след около месец. Та, реално децата ще могат да видят единствено дали последните им две задачки са верни.
Моят син си пише отговорите по ръцете BowtieТова му хрумнало на едно Коледно състезание и оттогава го практикува при възможност Joy

# 54
  • София
Моят син си пише отговорите по ръцете BowtieТова му хрумнало на едно Коледно състезание и оттогава го практикува при възможност Joy

И аз съм си го мислила, или да си ги запишат на лист. Обаче в нашето училище не дават ...
А да си ги напишат тайно не е ок и затова ще си чакаме Simple Smile

# 55
Цитат на: katya_pk
И аз съм си го мислила, или да си ги запишат на лист. Обаче в нашето училище не дават ...
А да си ги напишат тайно не е ок и затова ще си чакаме Simple Smile
Да, листове и чернови не се изнасят. Не са му правили забележка досега, може би защото почти винаги излиза последен и няма на кого да ги даде.
Така или иначе е възможно за състезания от типа на кенгуруто. За задачи с разписване няма как, там да си помни решенията Simple Smile

# 56
  • София
Чернови и задачи не се изнасят, но аз не виждам защо да не си вземат копие от бланката с отговори - и без това отговорите излизат същия ден, за други държави ги сменят, аз не виждам наистина проблем. Даже защо не им дават директно бланките на химизирана хартия, да си вземат копие от отговорите. Иначе защо са ни тези отговори, които излизат същия ден, като няма как да ги проверим Simple Smile

# 57
за да може когато отмине 1 месец, ти да си изгубила желанието да се жалваш, ако има грешка в отговора. Горе-долу, мисля че това е причината.

# 58
Къде да следим за отговорите (и съответно класирането следващия месец)?
Благодаря!

# 59
  • София
за да може когато отмине 1 месец, ти да си изгубила желанието да се жалваш, ако има грешка в отговора. Горе-долу, мисля че това е причината.

И аз не се сещам за друга причина Simple Smile

Отговорите преди малко излязоха - в сайта на Дидева ги има вече Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт