Математически турнири 1-4 клас. Тема № 64

• 40 805
  • 545
  •   1
Отговори
# 105
Да ти кажа, не е гаранция - дори да сте решавали темите, че ще се паднат такива, които сте решавали. Малко си е на късмет работата.  Ние решихме всички пролетни кръгове/един остана за довечера/ и от полуфиналите е решил мисля, 3 теми. Но не значи, че ще изкара 41 точки Simple Smile Във всяка тема допуска грешки. В някоя тема 1, в друга тема - 5. Най-много се притеснявам от това непостоянство с концентрацията при него. Като му посоча номерата на грешките се ядосва - но сяда и ги открива. Обаче трябва този процес да се случва преди аз да му кажа че тази и онази са му грешни.

# 106
Оо, да, със сигурност. Решаването на темите е по-скоро да свикнат с формата. Примерно в темите, които успя да реши, на абсолютно идентични задачи с различни числа забиваше и ги оставяше. Затова е полезно решаването на теми, защото задчите в различните години си приличат, когато сгреши една при подготовката и я разбере, после има шанс да се представи по-добре.
Тази година моето дете няма пропуснато състезание, така че и да няма отличие от МБГ пролет няма значение. Мисля, че прекалихме със състезанията и следващата година ще се концентрираме върху по-значимите, няма да го пращам на всяко и да се разпилява в подготовката.

# 107
Изпуснал съм. Какви са тези "теми" ? Аз свалям задачите от минали години ОТТУК

# 108
Задачите, които са се падали от минали години.

# 109

Не съм разбрал че се казват "теми" Simple Smile

# 110
  • Варна

Отворете едно Кенгуру или Салабашев Simple Smile

# 111
Има резултати от ЕК за Сливен. Дано днес качат и за други градове.
Къде ги публикуват?

# 112

Аа мислех, че е за МБГ. Да видях ги, сваляли сме ги но не съм забелязал, че отгоре пише ТЕМА на Кенгуруто.

Къде ги публикуват?

ТУК видях, че има само за Сливен.

# 113

Аа мислех, че е за МБГ. Да видях ги, сваляли сме ги но не съм забелязал, че отгоре пише ТЕМА на Кенгуруто.

Къде ги публикуват?

ТУК видях, че има само за Сливен.
Благодаря

# 114
Къде проверихте за резултатите?

# 115
# 116
Да, видях ги. За нашата област все още няма.

# 117
Срокът е до 3 април. Очаквам повечето градове да са готови чак следващата седмица.

# 118
Следващата седмица е пролетна ваканция, дали ще има кой да качи резултатите в страниците на училищата-координатори?

# 119
  • София
Следващата седмица е пролетна ваканция, дали ще има кой да качи резултатите в страниците на училищата-координатори?

Да. Миналата година също ги качиха през пролетната ваканция - за София в последната минута от обявения срок Joy

Общи условия

Активация на акаунт