В момента чета... 94

• 45 872
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив

Прочетох "Живеем днес" - Еманюел Пирот.
Много ми хареса, след средата не затворих книгата, докато не видях задната корица.
Напудрена е предвид какво се е случвало през ВСВ, но може би е имало и такива случаи на човечност, нелогични действия и т.н.

# 76
  • София
Искам да купя ел.книга от Озон /Огън в плътта - третата книга от Плът и огън/, но виждам, че пише - несъвместим с Kindle, въпреки че пише формат epub. Ще съм благодарна за повече инфо ако някой е купувал и възможно ли е четене на Kindle?

# 77
Книгите на Озон се четат само на PocketBook и OnyxBoox.

# 78
Щом изрично са написали, че е несъвместим, вероятно е точно така. Може при съмнения да питате - пишете на съпорта им, отговарят и от други въпроси към тях имам отлични впечатления относно комуникацията им с клиенти.

Тези дни се позачетох в “Чиракът на магьосника” на Фийст, доста приятна книжка.

# 79
  • София
Прочетох "Изкуствено състояние" и "Протокол беглец". Втора и трета част за бота убиец. Приятни и леки книжки, които  се четат бързо. Не само защото са малко страници. Авторката има приятен стил на писане. Третата книга завърши с отворен финал, та вероятно ще има и четвърта част.
Започнах "Буик 8" на Стивън Кинг. Заредила съм се с няколко негови книги и нямам търпение да ги прочета.

# 80
  • в сърцето на един мъж...
И аз повлияна от вас, хайде в кюпа! 🤣
Започвам с първата книга от трилогията на Долорес Редондо - "Невидимият пазител". 🤗

Ах, леко завиждам Simple Smile Голямо удоволствие е да ги четеш за пръв път!
Балки, да кажа - на втората книга от поредицата на Фосум съм. За сега по-скоро ми харесва. Има интересни туистове, не е досадно повествованието и езикът е приятен за четене.

# 81
Десислава , благодаря за отзива, че я имам книгата от много време и ме чака все още. Ще я придвижа напред. 💐
Започнала съм втората част за Бънк Ромеро, но нещо не ми се чете тези дни...

# 82
Последно прочетох Пленяването на Аделайн - ами не, тотално не! Не знам каква литературна стойност има този жанр, аз не я виждам обаче.
Едно нещо, което мога да споделя като някакъв малък позитив е, че по едно време изпитах някакво съчувствие към главната героиня докато беше отвлечена/в плен.
Може би моментът е бил разказан по сърцераздирателен начин, но е факт, че тази книга ме направи (за момент) съпричастна към тъжната емоцията на главната героиня. Това не ми се случва често.
В момента чета Групова терапия за последни момичета, тук съчувствие нямам към героините, просто един приятен трилър/екшън роман.

# 83
И аз слушам втората книга от трилогията на Редондо, въпреки че първата не ме впечатли особено. Не е чак да не ми харесва, но не знам героите ли са повърхностни, или нещо друго ми липсва, за да пламне искрата.

# 84
Скрит текст:
Щом изрично са написали, че е несъвместим, вероятно е точно така. Може при съмнения да питате - пишете на съпорта им, отговарят и от други въпроси към тях имам отлични впечатления относно комуникацията им с клиенти.

Тези дни се позачетох в “Чиракът на магьосника” на Фийст, доста приятна книжка.
С тази книга проходих във фентъзи жанра. Една от двете книги в следващия том - “Мрак над Сетанон” ми беше любима и като ученичка я препрочетох няколко пъти.

# 85
Приятно допълнение към останалите книги, които чета в жанра е, само че и това е голяма поредица 😅.

Междувременно, с помощ на ИИ се ориентирам да намирам някои конкретни разкази или сюжетни моменти от поредицата “Вещерът”, които частично присъстват в сериала, който очевидно се разминава с книгите. Все още не мога да реша кое ми харесва повече, но магическия свят там много ми допада.

# 86
  • Варна
Прочетох "Изкуствено състояние" и "Протокол беглец". Втора и трета част за бота убиец. Приятни и леки книжки, които  се четат бързо. Не само защото са малко страници. Авторката има приятен стил на писане. Третата книга завърши с отворен финал, та вероятно ще има и четвърта част.
Започнах "Буик 8" на Стивън Кинг. Заредила съм се с няколко негови книги и нямам търпение да ги прочета.

Бота убиец е поредица от 7-8 книги. Аз ги четох за отмора между по- сериозни четива. 🙂

Преди известно време започнах да чета " Трес от Смарагдово море"  и не зная кога ще прочета тази книга заради многото работа. Хареса ми как започна, макар да съм едва в началото. ( 100 страници)

Благодаря за новата тема!🙂

# 87
Позаинтересувах се сега за Марта Уелс, вярно че били много книги, ето тук може да се видят, като има и някои съпътстващи издания:

https://www.goodreads.com/series/191900-the-murderbot-diaries

# 88
  • Mediterraneo
Започнах да слушам Мъжът от Константинопол и просто не мога да я оставя!

# 89
Този бот убиец има ли си автор, или е дълбока тайна? Laughing

Общи условия

Активация на акаунт