С какво ви дразнят свекървите? – 162

• 35 062
  • 751
  •   1
Отговори
# 150
За РД моята ми пожела да си остана все така млада. Аз се боря с онкологично заболяване...

# 151
Преди няколко години реших да поема отглеждането на едно дете. Биологичната му майка не искаше да се грижи вече за него. Впоследствие аз родих свое и двете деца се разбират чудесно.
Проблемът е, че често не прави, каквото трябва. Напоследък изобщо не ме слуша. Като го помоля за нещо, ми отговаря: "Да не си ми майка, че да правя каквото ми кажеш?"
И така, престраших се, и един ден реших да се обадя на биологичната му майка - да я питам дали не си го иска обратно. Тя ми каза, че детето е изцяло мой проблем и да се оправям сама!!! И това било от момента, в който съм решила да се омъжа за него…

# 152
Това са периоди, но докато отминат  е проблем за всички.
 Добре е да си поеме грижата майката, но коя  от двете ви е повече майка, не знам. Има баща, да седне и си поговорят. Според годините на детето да поднесе  истината. Ако има баби ,да се включат.
 Изредете какво може да стане ,хипотетично.
 И че бунтовете са хубаво нещо когато си млад, малък, но до едно време. И ти можеш да загърбиш всеки и  да не те боли глава. И че грижата не е лесно нещо.

# 153
Една майка най-добре знае характерчето на сина си. Един път пласирано, завинаги пласирано 😀.
Преди няколко години реших да поема отглеждането на едно дете. Биологичната му майка не искаше да се грижи вече за него. Впоследствие аз родих свое и двете деца се разбират чудесно.
Проблемът е, че често не прави, каквото трябва. Напоследък изобщо не ме слуша. Като го помоля за нещо, ми отговаря: "Да не си ми майка, че да правя каквото ми кажеш?"
И така, престраших се, и един ден реших да се обадя на биологичната му майка - да я питам дали не си го иска обратно. Тя ми каза, че детето е изцяло мой проблем и да се оправям сама!!! И това било от момента, в който съм решила да се омъжа за него…

# 154
За РД моята ми пожела да си остана все така млада. Аз се боря с онкологично заболяване...

Сигурно не е имала предвид нещо лошо, но много глупаво се е изразила наистина.

# 155
Дано да е имала предвид "младолика". Защото в противен случай става доста зловещо... Кристин, стискам ти палци за леко и успешно лечение и възстановяване. Знам през какво минаваш.

# 156
  • София
Кристин, желая ти да се възстановиш с възможно най- малко поражения и да се радваш на здраве! Flowers Hibiscus

Ограничи контакти с нетактични хора, не само свекървата, защото необмислените коментари са нараняващи, каквото виждаш.

# 157
Пожелавам ти пълно оздравяване! Flowers Cherry Blossom
Не обръщай внимание на свекървата, не е моментът да се ядосваш за каквото и да било.

# 158
Надявам се, че е просто нетактична, а не безчувствена и лоша. Даже едва ли е разбрала какво е изтърсила.

Аз също ти пожелавам пълно възстановяване Flowers Hibiscus

# 159
Дори не се и ядосах.Когато не знаеш какво да кажеш по-добре не казвай нищо. И аз мисля, че е го каза в лошия смисъл, но наистина прозвуча зловещо.

# 160

Нещо се обърках, какво общо има това със свекървите? Вие мащехата ли сте

# 161
  • София
Оплаква се от детето на свекървата в темата за свекървите. Принципно, за децата на свекървите имаше отделна тема.

# 162
Аа, то шега било🤣

# 163
  • София
Чак сега схванах.

# 164
Не четете поста внимателно до последното изречение. То е ключово 😀
На мен много ми хареса.

Последна редакция: сб, 15 мар 2025, 22:34 от tays

Общи условия

Активация на акаунт