С какво ви дразнят свекървите? – 162

• 34 381
  • 751
  •   1
Отговори
# 585
Накрая ще излезе, че Муньо си е отворил очите о време и е драснал с 200 Joy Добре не и е удисал на акъла да изтегли жилищен кредит, че тогава щеше да стане още по-"весело".
Мда, и от детето си е драснал, типично по български.

# 586
  • Другата България
а той работи но не смята че заплатата го удовлетворява,
.Кандидатства за кредит,и въпреки че се оказа че имал 50 000 друг кредит го удобриха,и условията,които ни предлагаха бяха идеални за хора кано нас...

Фактът, че при сериозни планове за съвместен живот и общо бъдеще, жената не знае че мъжът вече изплаща кредит в размер на 50 000 лв за мен означава, че нещата не са точно така, както изглеждат. Това не е дребна сума, а сериозен ангажимент. А следващата информация, че въпреки наличието на този кредит, е одобрен за още един, е ... меко казано абсурден. Какви доходи трябва да има човек, за да го одобрят за нов кредит (и то за жилище), какви гаранции и обезпечения предлага? Рецептата за отвара на майка му?
Големи фантасмагории, извинете.
Kissing Heart
Чаках друг да го каже, че аз съм от мнителните.
Грам не вярвам на нищо от написаното.
Да не говорим за неграмотността, съчетана с ученето на "вишу".

# 587
Имате твърде високо мнение за висшето в БГ. Grinning
Иначе други нейни теми не съм чела.

# 588
  • Другата България
Напротив,  реалист съм.
Но си причиних само първия пост в темата и съм сигурна, че е свободно съчинение, вкл. и това с висшето.
Не съм чела предходни постове, загуба на време ще е.

# 589
Е, от магистър фармацевт се очаква да може да пише и чете освен български и латински 😂
На някой друг писала ли е на ЛС?
Тиради и чудо!
Много бързо си плю на петите /още преди да я разконспирирам/. Явно се е усетила от отговора, че няма да мине номера.

# 590
Нищо де, хипотетично разгледахме още един случай.
   Може ли линк към някой друг пост на този майстор на късия разказ,авторката.
  Аз наричам героят ни момче иронично, защото авторката така го нарече.

Последна редакция: вт, 08 апр 2025, 17:32 от марулета

# 591
Истории от селски вечеринки е работата малко, освен недорасли 15-16 годишни.

# 592
Нищо де, хипотетично разгледахме още един случай.
   Може ли линк към някой друг пост на този майстор на късия разказ,авторката.
  Аз наричам героят ни момче иронично, защото авторката така го нарече.
Хипотетично, да, но този случай е показателен, че нищо в живота не се случва по учебник.
Я да видим дали ще се получи, че съм на мобилния и трябва да превключа на пълната версия на сайта
https://www.bg-mamma.com/?action=profile;u=615362;sa=showPosts
Да, само превключи версиите, ако си на телефон. Виж и  стартираните теми - и там е пълно с бисери. Явно при нея е честа практика да взима списващите във форума за катнарчета. Приятно четене 😂

Последна редакция: вт, 08 апр 2025, 20:33 от •mimoza•

# 593
И за мен казуса на първо четене ми се стори измислен. Твърде много обстоятелства, описания и детайли. Въпреки че животът си е шарен и всичко се случва, то тук сякаш всичко наведнъж дето може да се случи се беше развило вече…

# 594
Не съм ровила нощес да разконспирирвам авторката, то така е нов облика, а като прочетеш назад много неща стават ясни.
 Намесени помаци - не се учудвам на отварите. Синът ми  беше някъде и намерил вързоп на терасата си, питал какво е това някой от персонала,   не съм сигурна каква е точно ,но от мюсюлманка ,казала да го хвърли в течаща вода и да не го отваря. Работят се още тези  неща, да не вярваш, но са живи.
 Иначе - по казуса стана хвани един та удари друг.

# 595
Тази жена съвсем не е адекватна. Този въпрос го върти отдавна / с години/ като всеки път представя различен човек до себе си, но един и същ типаж, просто защото човека е един.
Вече съм сигурна, че всичко е плод на въображението и. Учудвам се, че Iris04 и ccvet не я разпознаха по начина на писане и изказ, защото видях, че са коментирали нейни предишни теми.
Дано и мъжа не е реален, че тежко му! 🫣 Ако е - браво за решението да се оттегли преди да го е набутала с поредния кредит заради болните си амбиции.
Бях искрено съпричастна и готова да помогна, но нещо ме накара да погледна постовете ú. Как ú се вързах само....😂😂😂
Мда, и от детето си е драснал, типично по български.
Какво дете?! Какви 5лв?! Направи ни всички на маймуни! 😂
Имате твърде високо мнение за висшето в БГ. Grinning
Иначе други нейни теми не съм чела.
Доообре!
Може да не си чела, само си писала в тях - пост #40 😜
https://www.bg-mamma.com/?topic=1564763.30

А ето тук Opossum е предвидила участието и в тази тема забележете преди цели 3 години!
https://www.bg-mamma.com/?topic=1418180.30

Последна редакция: вт, 08 апр 2025, 21:07 от •mimoza•

# 596
Божеее, ЖДНБ Simple Smile

Въобще не се сетих, забравила съм я.

# 597
Нали? Ама е предизвикала интересна дискусия на тема религиозна принадлежност, та я изчетох на един дъх. Тя обяснява всичко и най- вече защо семейството на мъжа не я приема. Звучи плашещо да превърнеш във фикс идея и кауза желанието си да промениш човек и да преследваш целта си с години!
Това обяснява и защо брата е в чужбина - вероятно жена му също е с различна от тяхната вяра.
За бременността все още мисля, че е блъф и жалки опити да го привлече към себе си.
Нещата не опират до Муньо и маминка, а до конфликт между две различни религии.

Последна редакция: вт, 08 апр 2025, 22:46 от •mimoza•

# 598
Е , ние не можем на всяка потребителка да изследваме мненията във форума, за да си напишем мнението по даден казус. Появяват се и такива звезди. Мен най-много ме подразни неграмотността, но нали не сме учителски форум,замълчах си. Иначе житейски казуси колкото искаш.

# 599
  • София
Едно е ясно, че е здраво фиксирана в това "момче" от години като през това време той е позалитнал лекинко, маминка се опитва да влияе чрез отварКи разни, кредит си има за разкош, обаче това са дребни!? проблемчета, щото трябва да го спечели на всяка цена.
Дени сорри, но насила няма да стане да получиш желаното семейство ... Просто това "момче" не е заявявал никога сериозни намерения към теб. Щеше да го разбереш иначе и казус да няма тук.
Жалко за детето ви, ако има такова, защото ще расте в меко казано конфликтна среда ...
Дано в професията си си добра, защото е отговорна.

Общи условия

Активация на акаунт