Естетични процедури за лице и тяло – 61 тема

• 51 695
  • 766
  •   1
Отговори
# 315
На мен Хаджийска също ми направи разочароващи устни преди време.

# 316
+1 за устни от Хаджийска. Развали ми хубавите устни от Трендафилова. Една дупка по средата и си личи и филъра. Трябва да ги разграждам. А тя ходи при някаква много желана дерматоложка, светило за устните, командирована от Дерма акт, семинар с ограничени места. И пак не ги прави ок. Скулите също. Като цяло, не е много ок с филърите тя, но пък ма делматологични състояния е много,много добра. Най-хубавите устни са ми били от Трендафилова. Като цяло, тя най-добре борави с филърите.

Ботокс в брадичката съм слагала, че и аз имам силен чускул. Но държи точно месец.

# 317
Затова не е много вярно, че като си избереш един специалист все при него да ходиш. Ето за устни при д-р Трендафилова, за филър в скули и средна част и ботокс за мен д-р Георгиевски е топ, за кожни проблеми д-р Хаджийска. А най-хубавото е че то го разбират напълно и изобщо не се сърдят, че всеки път си избираме различен лекар.

# 318
.

Последна редакция: пн, 24 мар 2025, 21:30 от Bubolita88

# 319
  • В две мъжки сърца
Здравейте! Напоследък виждам едни много дразнещи бръчки от крайчето на устните към брадичката. Като булдог! Свалих доста килограми и опънатото ми лице овисна май. Какво е подходящо да се направи, четох доста, но пак не схващам баш. Знам, че конци не искам, но с ботокс ли се запълват тези марионетни бръчки, каква да е корекцията и към кого да се обърна за консултация. Не съм от София, но не е проблем да отида до там.
Благодаря на отзовалите се!

# 320
Една приятелки си реши проблема с конци .

# 321
А задържа ли се ефектът след конците?

# 322
Ами при нея не мога да преценя , защото не я виждам често , мисля че е по-добре от преди със сигурност .

# 323
brambo5, защо не искаш конци? Питам, защото и аз проучвам за себе си и ми е интересно.

# 324
Аз бих опитала с Радиес, защото може да се слага в централна част на лицето.

# 325
brambo5, защо не искаш конци? Питам, защото и аз проучвам за себе си и ми е интересно.
Аз като питах доктора за конци ми каза ,че много често се получават странствания и съответно удебеляване Сложих колагеностимулатор

# 326
  • София
Аз сега започвам да работя над тези бръчки- увисването и назолабиалните. Започвам с лазерни процедури-колагеностимулиращи, после ще сложа ботокс (още следващата седмица), и ако не се подобри нищо (тук има доста отзиви, че разлика след лазерни няма-за опъване), минавам на филъри.
Аз лично след много четене категорично сео ктазах от скулптра, радиес и Хармоника. Чета, че при някои има резултати, при други не, при трети- страшен обем и не ми се рискува по никакъв начин. Затова на този етап така ще действам.

# 327
Какви лазерни процедури ще правиш?

# 328
здравейте, мнение за филър в нос в дерма акт? Клаклова или Трендафилова?

# 329
Сега точно чета, че Нана Гладуиш е получила пареза в едната част на устата  след поставяне на ботокс.

https://fakti.bg/life/959389-obezobraziha-nana-gladuish-s-botoks-video

Последна редакция: вт, 25 мар 2025, 20:59 от monii

Общи условия

Активация на акаунт