Естетични процедури за лице и тяло – 61 тема

• 51 707
  • 766
  •   1
Отговори
# 330
  • при Arctic Monkeys
здравейте, мнение за филър в нос в дерма акт? Клаклова или Трендафилова?
Защо се практикува това все още? Какъв резултат се постига, когато един нос с гърбица се напълни с филър? Хора, не си правете експерименти точно с тази част на лицето. Казвам го като човек с ринопластика и ползващ филъри повече от десет години.

# 331
Моята приятелка и изправя така гърбицата и си вдига върха на носа.Хубаво ѝ е, спор няма.Аз не бих рискувала.

# 332
Сега точно чета, че Нана Гладуиш е получила пареза в едната част на устата  след поставяне на ботокс.

https://-spam082-/article/2025032508432897236

Линкът или е повреден, или е фалшив.

# 333
Сега точно чета, че Нана Гладуиш е получила пареза в едната част на устата  след поставяне на ботокс.

https://fakti.bg/life/959389-obezobraziha-nana-gladuish-s-botoks-video
Оправих го...

# 334
Моята приятелка и изправя така гърбицата и си вдига върха на носа.Хубаво ѝ е, спор няма.Аз не бих рискувала.
при кой ходи Вашата приятелка?

# 335
Добре де, защо пък сега филър в носа да е опасно?
Тъкмо гледам едни видеа в Инстаграм, корейски лифт с филтри, тия направо са извънземни, докарват лица на 10 годишни деца почти.
Встрани от това, много ползват филър в нос, вежди , чело..точно тази зона с веждите и челото са ми изконсумирани.

# 336
При Сарпетцас ходи.Каза, че доста грубо работи и мн. я боли, но нослът и е хубав и доста държи.Не знам в бъдеще какво ще стане, обаче, като мигрира филърът.Тя май 3 пъти ходи дотук за поддръжка за 2г.
Малика, опасно е заради близостта до очите.

# 337

https://fakti.bg/life/959389-obezobraziha-nana-gladuish-s-botoks-video
Оправих го...

Бая единици ботокс ще да са били. На мен ми се получи въпросното изкривяване, но в много малка степен - само две единици. Изчезна за около няколко месеца. Случват се фейлове, за това е хубаво да не се прекалява с количествата.

# 338
Аз имам елка гърбица на носа , вижда св само в профил  и св замислям за филър в областта , не дава ли обем?

# 339
Опасно е много, защото кожата на носа няма как да се разтяга, поставяне на филър там дава напрежение на кръвоносни съдове и тъкан, това може да доведе до лошо кръвоснабдяване и не дай Боже некрози. Има си предписания в кои части се слага филър , в кои се слага ботоск, указания от производител, всички други експерименти носят огромни рискове. Ако лекар пренебрегва безопасността ми, за мен не е читав. Аз се боя да слагам където е показано, камо ли да си пълня носа. Не знам защо и в Дермаакт рискуват с тази процедура, уважавана клиника ….

# 340
Да ...моят нос е крив и много исках да го поизправя ,но като попрочетох колко народ има с некрози от филъри там....Еми не си заслужава ..

# 341
  • София
Какви лазерни процедури ще правиш?
КРР, Фракселно лазерно подмладяване Discovery Pico Derm (има промо за 2 процедури и после ще взема още) - нали бях на консултация като цяло за нещата, които не харесвам, и реших да започна с пигментните петна, които тотално съм неглижирала. Чела съм тук, че не на всички помага и не виждат разлика нито за стягане (надявам се да има малко) нито за петна(четох, че няма оправия с тях в темата за борба с петната), но все пак си е някаквак олагенова стимулация, каквато тотално нямам и не е зле като начало. Ако не ми се вдигне поне малко увисването, мисля, че ще сложа филър в назолабиалните, макар че много ме е шубе. Но не очаквам чудеса.

Най-обичам такъв тип статии- внимавайте с разкрасяването, за да не страдате... и ххората започват да се чудят какво да правят, Ето, тъкмо се навих да пробвам да оправя гъми смайл с ботокс, и сега пак не съм сигурна. Имам час при каляшева за гневна и исках и там да ме бодне, онеже не открих кой друг е добът и работи с ботокс около устата...но още ще го помисля.

# 342
Ами има си процедури, които се водят стандартни с минимален риск и се правят ежедневно. Има и такива обаче, които са рискови и тук всеки клиент трябва да прецени за себе си доколко му се рискува за едната суета. За мен на първо място най-рискова процедура е филър в носа, на второ ботокс в долната част на лицето.

Пускам снимка, която е абсолютно истинска, даже преди години е публикувана и в една от темите ни.
Има и реални случаи на ослепяване след поставяне на филър в носа!

Скрит текст:

Момичета мислете много и си пазете здравето!

40 години примерно живяла с гърбичка на носа, сега решила да го променя, предприемайки сериозен риск. Създадени сме различни и трябва да се приемаме такива. Масово си режат носовете и се обезобразяват и вече всички са еднакви киборги.. Нито е красиво, нито е безопасно!

# 343
Момичета, бихте ли ме посъветвали каква е най-естествената процедура за подобряване на контура на устни? Харесвам си устните по принцип, но с годините контура доста избледнява, дори и нямам цвят по самите устни. Може да се дължи на ниско желязо, което боря. Има ли естествена процедура (не филъри), която да подобри това и очертанията да изпъкнат. Молив за устни не ползвам, не ми харесва как се получава на моите устни, а и обикновено нося само балсамче за устни с цвят.
 Скоро ще ходя на консулатация за назолабиалните, които ми вадят очите и ще питам и за устните, но искам да има представа какво би било подходящо.
Прилагам снимка:
Скрит текст:

# 344
Освен филър или перманентен грим не ми идва на ума какво може .

Общи условия

Активация на акаунт